Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nyár unalmasabb pillanataira

Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy a nyaraimban mindig vannak olyan napok/hetek, amikor nem tudok mit kezdeni magammal. Néha arra a szintre is eljutok, hogy semmihez sincs kedvem, csak nyomkodni a laptopomat. De a facebook olvasgatása egy idő után elég unalmassá válik. Nos, az ilyen esetekre adok nektek most pár tippet! 

Először pár oldal, amivel el lehet ütni az időt:

www.eoldal.hu

Ezen a honlapon saját oldalt tudtok csinálni. Írhattok a titeket érdeklő dolgokról, saját ízlésetek szerint alakíthatjátok ki a stílust. Eléggé sok idő elmegy azzal, hogy egy alap szintű oldalt gyártsatok, pár bejegyzéssel. Később pedig mindig amikor unatkoztok, visszatérhettek, írhattok még bejegyzéseket, fejleszthetitek az oldalatokat. Mint azt látjátok, ezt a tanácsomat én is megfogadtam.

www.omegle.com

Ez az oldal véletlenszerűen kidob neked egy embert, akivel chatelhetsz. Én ezt az oldalt inkább ajánlom, mint más hasonló oldalakat, mert itt bejelentkezés és bármilyen adat megosztása nélkül chatelhetsz. Ennek viszont a hátránya, hogy ha valakivel befejezted a beszélgetést, akkor nem tudod visszakeresni. (kivéve ha e-mail címet cseréltek, vagy ilyesmi) Ha valakivel nem akarod folytatni a beszélgetést, egy gombnyomással kiléphetsz, így tényleg csak azzal beszélgetsz, akivel akarsz. A nyelvet ki lehet választani az elején, tehát nem lesz olyan gond, hogy nem értitek egymást. Viszont egy kis nyelvgyakorlásnak remek lehet, ha em az anyanyelvedet, hanem az általad tanult egyik idegennyelvet állítod be. 

www.kaloriabazis.hu

Ezt az oldalt akkor ajánlom, ha fogyni szeretnél, vagy csak egészségesebben élni. Azon kívül, hogy ki tudod számolni, hogy mennyi kalóriára van szükséged, mennyi idő alat fogyhatsz xkg-ot és minden nap beírhatod hogy mit és mennyit ettél, a fórumokban való olvasgatás nagyon hasznos, és sok időt vesz el, ha teljesen elmerülsz benne. Lehet regisztrálni, de nem kötelező. Viszont csak a regisztráció után tudod elmenteni a dolgaidat.

www.gyakorikerdesek.hu

Regisztráció nélkül olvasgathatod a kérdéseket, válaszokat, regisztráció után pedig kérdezhetsz és válaszolhatsz is mások kérdéseire. Ez is jó időfogyasztó tevékenység, ráadásul még segíthetsz is másoknak. Kiválaszthatod, hogy melyik kategória kérdéseit akarod nézegetni, ez is egy nagyon jó funkció. Privát üzenetet is lehet írni, ha valamit nem akarsz a válaszban leírni.

Most pedig néhány dolog, ami nincs honlaphoz kötve:

Nézz filmet! Sőt, a sorozatnézés még időrablóbb, mint a filmnézés! Játssz telefonos játékokkal! (ha egyszer rákattansz valamire, csak órák múlva fogod tudni abbahagyni!) Játssz olyan számítógépes játékokkal, mint pl. Sims (ezekre is az igaz, mint a telefonos játékokra)

 

Remélem találtál magadnak egy jókis unaloműző tevékenységet! :) 

U.i.: ha még nem értél el a számítógépzombi állapotig, akkor a kézműveskedés, olvasás, sportolás, barátokkal találkozás is jó lehetőségek

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 
Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 91339
Hónap: 1331
Nap: 69