Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fogyókúra

 

Miért nem működik hosszú távon a legtöbb fogyókúra?

Egy idő után a legtöbb ember besokall, ha túl erősek a korlátok. És éppen ebben rejlik a fogyás egyik kulcsa; a fogyókúra kereteit csak mankónak, útmutatónak szabad használni a fogyás beindításához és megvalósításához, nem kötelező szabályrendszernek!

A különböző fogyókúrák jó segítséget nyújthatnak a fogyáshoz, és érdemes is használni azok útmutatásait. De fontos, hogy megtaláld, mi az, ami számodra hosszú távon alkalmazható. Használd a fogyókúrákban tanult ismereteket, de ne legyél azok hatása! Ha így teszel, hosszú távon is ki tudsz majd tartani a saját szabályaid mellett!

Nem vayunk egyformák - Melyik a SZÁMODRA legjobb fogyókúra?

Nem vagyunk egyformák, a különböző fogyókúrák egyénenként is más-más hatást válthatnak ki. Ami valakinek bevált, kudarccal végződhet a másik számára! Ezért fontos, hogy megtaláld mi az, ami számodra a legjobban működik!

Értsd meg, hogyan működik a tested, mi erősíti és mi gyengíti a fogyásodat és a zsírégetést. Nem történik semmi baj, ha nem tartod be pontosan a szabályokat! Sokkal fontosabb, hogy saját döntésed alapján Te mond meg, mit, mikor egyél!

1. A tested megismerése

Ismerd meg, hogyan működik a tested, az anyagcseréd, mi segíti, és mi gátolja a fogyásodat, hogy a megértésen alapozva tudd kiválasztani a számodra legszimpatikusabb fogyókúra étrendet.

Ha tudod, mit, miért csinálsz, a Te döntésed lesz, ha fogyás célból korlátozod étkezésed, nem pedig egy "betartandó muszáj"!

2. A különböző fogyókúrák, diéták áttanulmányozása

Mielőtt belekezdenél egy fogyókúra, diéta alkalmazásába, érdemes megismerned a többi fogyókúrát is, hiszen lehet, hogy az ismeretek kombinált alkalmazása gyorsabb sikert eredményez!

3. A fogyókúra tesztelése

Amikor belekezdesz egy általad kiválasztott fogyókúrába, figyeld meg, mi történik veled, milyen hatást vált ki a fogyókúra mind fizikailag, mind lelkileg. Ne fogadd el vakon mások véleményét, hanem vizsgáld meg saját tapasztalataidat! Ha elégedett vagy, tarts ki mellette, ha nem, váltsál!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ősi

(moncsa, 2013.04.23 13:26)

Köszike!

 

 
Archívum

Naptár
<< Május / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 91339
Hónap: 1332
Nap: 69