Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Macskás pasik

Higgyétek el, nem csak a nők rajonghatnak a macskákért...

   

...hanem bizony a
pasik is!

 

Ettől persze ők is ugyanolyan emberek, de most mégis külön rájuk koncentrálunk. Íme pár tulajdonság, ami egyértelműen illik a macskás pasikra!

1. Annak a pasiknak, akinek macskája van, egyértelműen az otthona a legfontosabb. Szereti a békét, nyugalmat, ilyen otthont teremt magának. Épp ezért partnernek is olyat keres, aki szeret otthon, nyugalomban ellenni és nem kell folyton mozgásban lennie.
2. Elismerik a nők függetlenségét. Nem fogja zavarni, ha egy estét nem vele töltesz, hanem helyette a barátnőiddel, viszont ezt fordítva is elvárja, nem ellenkezhetsz, ha a péntek estét a haverjaival egy buliban akarja tölteni.
3. Ha egy pasinak macskája van, gyereket is szeretne. Persze nem azonnal, de ez a gyermekvállalás nem maradhat ki az életéből, hiszen a gyermekekről is épp úgy gondoskodni kell, mint a cicákről.
4. Szeretik a kalandokat és nagyon kitartóak. Küzdenek a céljaikért, nem rettennek el az akadályoktól!
5. Gyengédek, és kedvesek a nőkkel. Ezt a bánásmódot gyakorolják a cicájukkal is, és a barátnőjükkel is hasonlóképpen fognak bánni.
+1: Hogyan cserkéssz be egy macskás pasit? Ha a cicájáról beszél, hallgasd végig figyelemmel. Még véletlenül se tegyél negatív megjegyzéseket a macskákra, és nehogy bejelentsd, hogy "Én inkább kutyás vagyok!". Ha már közelebb kerültök egymáshoz, egy kis aprósággal is meglepheted őt, vagyis inkább a cicáját, például egy macsajátékkal. Ha már a házában jársz, ne vesd magad rá egyből a cicára, viszont legyél érdeklődő. Ha odamegy hozzád simogasd meg, esetleg adj neki jutalomfalatot.

Lent egy szuper mappát láthattok tele képekkel, amiken helyes pasik és cuki macskák "pózolnak"! <3 :)

 


 

 

A mappában található képek előnézete Macskák és pasik egymásra hangolva

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Cím

(Károly, 2016.10.08 23:43)

Utálom a macskákat

 

 
Archívum

Naptár
<< Május / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 91339
Hónap: 1331
Nap: 69