Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minyonok

Mostanában még a csapból is a minyonok folynak, szerintem nem létezik olyan, aki még ne hallott volna róluk. 

A Minyonok c. animációs film magyar bemutatójának dátuma 2015. július 9. 

A Minyonok története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggonoszabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.
Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt a kipusztulástól. A történet természetesen Gru-hoz is kapcsolódik, hiszen nálla találkoztunk először a minyonokkal.

A film hatalmas sikereket aratott mind amerikában, mind itt, Magyarországon is. Én tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek. Az a fajta animációs film, ami a felnőttek számára sem unalmas, együtt nevethet rajta az egész család.

Képtalálat a következőre: „kevin minion”Bemutatom Kevint.

Ő, itt balra, Stuart.

Képtalálat a következőre: „bob minion” A kis cuki Bob.

 

 Scarlet Túlölő, a szupergonosz.

 

Végül pedig néhány kép a filmből:  
 

 

Bananaa!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 
Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 91339
Hónap: 1331
Nap: 69