Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Napi rutinom

Sziasztok!

Ez a bejegyzés kicsit más lesz mint a többi. Azt fogom leírni nektek, hogy egy átlagos nap alkalmával, én miket teszek a szépségemért. Gondolok ez alatt az olyan dolgokra, mint a testápoló, vagy az arclemosó szappan, de a smink témához tartozó dolgokra is. Fontos, hogy nem kell ezt követnetek nektek is, de ha kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el. Nos kezdjük is. (a termékekről a képek a bejegyzés végén lesznek, feltűnési sorrendben)

Reggel, mint persze mindenki, nehezen kelek fel, de miután sikerült, az első utam a fürdőszobába vezet. Először mindig arcot mosok, mostanában egy Balea arclemosó géllel, ami grapefruit illatú. Remekül tisztítja az arcot, ami egy éjszaka után fontos is. Ez után egy tonikot hesználok, jelenleg a Clean & Clear shine control tonikját. Fogmosás, és ilyesmik után jöhet a smink. Egyáltalán nem viszem túlzásba, alapozót nem használok, csak korrektort. A Maybelline affinitone korrektorának a kettes árnyalata illik  bőrszínemhez. Remekül fed, és egész napra tartós. A szememre, szintén a Maybellinetől a lash sensational szempillaspirált használom, ami most irtózatosan nagy kedvencem, gyönyörű pillákat csinál. Ezen kívül, a változatosság kedvéért a Maybellin masterm smoky "szemceruzáját" használom. Azért tettem idézőjelbe a szemceruzát, mert ennek a lényege, hogy egy eléggé vastag ceruzával húzod meg a vonalat, majd a ceruza másik végén lévő pufi pamaccsal elkened, így füstös hatása lesz. Néha használok szemhéjpúdert, de olyankor a szemceruzát kihagyom. A számra maximum egy labellot teszek, a cherry fruit shine nagy kedvencem. És a smink ennyi is.

Este amikor már a fürdésnél tartok, először lemosom a sminkem, egy Garnieres sminklemosó tejjel. Utána következik a fürdés, a világ legjobb tusfürdője pedig egy csodálatos illatú, gyöngyvirágos darab. Arcmosáshoz a már fentebb említett arclemosó gélt használom. Számomra a testápoló nagyon fontos, ebből egy, a tusfurdőhöz illő, gyöngyvirágos darabot tudhatok magaménak. 

Nos, számomra ennyi a napi szépségápolás. Most pedig a képek a termékekről:

                         

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 
Archívum

Naptár
<< Július / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 92649
Hónap: 1820
Nap: 55