Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ruhaösszeállítások

Most egy-két ruhaösszeállítást mutatok nektek, amelyeket én készítettem. Ti is elkészíthetitek a sajátjaitokat a www.polivore.com-on. Nagyon nagyon örülnék, ha kommentben ti is elküldenétek, amit alkottok! :) (igazából nem tudom, hogy kommentben lehet-e képet felrakni...ha nem lehet, akkor a rekucika02@gmail.com e-mail címre várom a műveket)

Az első összeállítás barátnőknek tökéletes! A két felső szerintem irtózatosan cuki, a fekete farmer ugyebár mindenkinek jól áll, a cipők, körömlakkok, fülbevalók és táskák pedig a két póló színéhez igazodnak. Írjátok le kommentbe a barátnőtök nevét, akivel szívesen viselnétek ezt! <3

Untitled #20

 

A következő szett, szürke ugyan, de mégsem unalmas. A kedvencem belőle a virágos nadrág...kár, hogy nekem a mintás farmerek sosem állnak jól. :( Nektek mi tetszik a legjobban ebből az összeállításból?

Untitled #30

 

A harmadik összeállítás az előzővel igen ellentétes. Bővelkedik az élénk színekben, ami remekül passzol a nyár hangulatához. Csupa vidámság leszek tőle, már ha csak rá is nézek! :)

Untitled #17

 

A negyedik darab egy átlagos iskolai napra is remek lehetőség. a táskába elférnek a könyvek, füzetek, a farmer egyszerű és kényelmes...és az a minionos felső *-*  Szerintetek is cuki?

Untitled #36

 

Az utolsó összeállítást egy szóval lehet jellemezni: virágözön. Jó, tudom hogy ez azért kicsit túlzás, és én sem mennék ki így az utcára, de be kell vallanotok, hogy így a képen jól néznek ki! Szeretitek a virágokat? :)

Untitled #10

Köszi, hogy megnéztétek a "műveimet" :D És mégegyszer mondom, nagyon várom a tieiteket kommentben, vagy e-mailban! (még az is lehet, hogy az e-mailban érkezőket kiteszem az oldalra) 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 
Archívum

Naptár
<< Május / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 91339
Hónap: 1332
Nap: 69