Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmes történetek

 

Egy 15 éves lányról:

Volt egy fiú osztálytársam, akivel elváltak útjaink. Hetedik félév volt mikor új osztálytársak jöttek. Köztük volt ő is ki már előre megtetszett. Nagyon szimpatikus volt nekem, és én is neki. Minden délutánt vele és barátjainkkal töltöttem. Eltelt egy aztán két hónap és egyre közeledett hozzám.

Mikor egy nap bementem a suliba éreztem, hogy más lesz ez a nap mint a többi. Órákon mindig egymásra néztünk és mosolyogtunk. Vége lett a napnak és jött a délután. Ugyanúgy lementünk barátokkal a parkba és elkezdtünk játszani. Nagyon élveztük, mert lányok voltak a fiúk ellen, habár csak ketten voltunk lányok a húgával. Hirtelen egyik percről a másikra változott valami és mikor megtörtént tudtam, hogy mi volt az. Mikor elfutottam mellette megragadta egyik kezem, magához húzott jó szorosan egymás szemébe néztünk és hirtelen ő felém hajolt és elcsattant első csókunk. Azt hittem örökké tart ez a pillanat, de nem, mert megzavartak. Utána az első pár hétben titkos helyeken találkoztunk és ott forró csókokat váltottunk. Mind a kettőnk teste beleremegett és szívünk egyszerre vert. Észre se vettük vége lett az évnek és tudtuk hamar elmegy a következő egy év. Úgy is lett. Minden nap együtt voltunk, aztán hirtelen vége lett ennek az álomnak. Olyan volt számunkra ez az egy év mintha egy nap lett volna. Nagyon hamar elment és ő is és én is máshová mentünk. De egymást még most sem feledjük. Még fél éven keresztül tartott ez a kapcsolat és mostanra már csak "barátok" maradtunk. Néha összefutunk és vissza emlékezünk, hogy az első forró csók, öleléssel milyen jó is volt nekünk. Vissza emlékezünk még arra is, mikor nyolcadik év végén átöleltük egymást és oda súgtuk egymás fülébe: " Szeretlek és már most hiányzol, de nem feledlek sohasem!"

 

Egy fiú és egy lány

Történetünk kezdődik egy májusi éjszakán, mikor megismerkedett egymással egy fiú és egy lány. Moziból igyekeztek haza éppen, már átölelkezve és kéz a kézben. Eltelt egy év, mint a pillanat, gyakran adtak egymásnak forró csókokat. A lány a fiút nem vette komolyan, ezért a fiú szívében örök félelem van. Attól fél, hogy elveszti a lányt, kit úgy kíván, s a szíve, hogy imád. Beteljesült a sorsa egy ködös délután, mikor mást ölelgetett az a szép lány. Az egész teste lángolt, s arca piroslott. Odament a lányhoz, vígan köszöntötte, senki sem tudta, ez az utolsó beszéde. Mikor hazaért, lerogyott a székre, egy lapot vett elő, s ezt írni kezdte:
„Azt hittem szerettél egyetlen virágom,
te voltál mindenem ezen a világon.
De te már nem vagy, könnyen másé lettél.
Szerencsétlen vagyok, s az ilyen minek él?
Meghalok inkább, mert nem bírom már.
A két ölelő karod más fiúra vár.
Búcsúzom tőled az Isten áldjon meg.
Te a világon maradsz, én elmegyek.
Az én szívem téged soha nem feledett.
Gondolj Rám néha, ki téged szeretett.
Szeretlek most is, bár nem sokáig élek.
Mire olvasod ezt, nem lesz bennem lélek!”


Mikor ezt írta, borítékba tette, örült a mának, s a múltat feledte. Boldogan ment a sírba, a halálba, pedig tudta, hogy nem jön vissza. A fiú egész közel ment a folyópartra, és belevetette magát a zúgó habokba. Megkapta a lány a fájdalmas levelet, s hullatott érte fájó könnyeket. Elment a partra, a könnye csorgott. Felidézte magában a sok szép csókot. Átgondolta a régi szép időket, mikor szíve egy fiúért égett. Nem tétovázott, a folyóba ugrott, s lelke a mennybe szállt. Történetük véget ért egy ködös májusi éjszakán, hol a sírban egymásé lett egy fiu és egy lány.

 

Harc a szerelemért

Volt egyszer egy fiú és egy lány, kik boldogok voltak nagyon,
szerették egymást, kézen fogva sétáltak a napon.
Sokszor elképzelték mi lesz ha felnőnek,
soha nem válnak el, örökre együtt lesznek.
Szerelmük olyan volt, mint egy csodaszép mese,
mindenük megvolt ami csak kellett az életbe.
Történt egyszer, hogy a fiú kapott egy levelet,
harcolni hívták, el innen nagyon messze.
A fiú nem akarta itt hagyni az egész életét,
de elhatározta hogy harcolni fog a hazáért s szerelméért.
Mikor a lány ezt megtudta, sírt s zokogott,
féltette a fiút, nagyon szomorú volt.
Eljött a nap, mikor a fiúnak mennie kellett,
mindenkit itt kellett hagynia kit kedvelt s szeretett.
Elbúcsúzott tőlük, míg a lányhoz ért,
gyengéden átölte, s suttogva csókot kért.
Kint ültek a csillagok előtt előző este,
s választottak egyet, mely a legfényesebb.
Így szólt a fiú: Ha látod, hogy e csillag lehullik, tudd hogy én már nem létezem!
A lány megint csak sírt, könny csillogott gyönyörű szemeiben.
Mikor aztán a fiú a háborúba odaért,
harcolt, s ezt csak egyedül a szerelméért.
Mindig ott lebegett előtte a lány meseszép arca,
a gyönyörű szép szeme, s csillogó ajka.
Lement a nap, majd feljött a hold,
a fiú még mindig csak harcolt és harcolt.
Belenyilallt valami fájdalom, elsötétült minden,
érezte hogy vége most már, már fájdalmat sem érzett.
Látta magát ahogy fekszik a sötét ég alatt,
a lányra gondolt s közben mosolygott arca.
Lepergett előtte az egész élete,
mikor még boldog volt, mikor a lányt érintette.
Közben a lány otthon ült az ablakban,
s folyamatosan csak azt az egy csillagot bámulta.
Látta amint lehullik szikrázva,
érezte szívében az égető fájdalmat.
Tudta, hogy a fiú már nem létezik többé,
elővett egy kést, s karcolgatta a kezét.
Először csak karcolgatta, majd mélyen belevágta,
előtte is lepergett minden, az öröm s bánat.
Végül mindketten felértek az égbe,
s ott folytatták együtt a csodaszép életet.
Tán még most is ott vannak az égben,
s együtt élnek majd örökre a szerelemban.

 

Két fél szív

csak 13 éves voltam, amikor elmentem Olaszba futni.Tudtam,h sok élménnyel leszek majd gazdagabb.Amikor eljött a verseny és felvonultunk, egy fiú sétált előttünk.A barátnőmmel mondtuk, hogy milyen helyes.Kár,h olasz.Lefutottuk a távot, és a barátnőm sírni kezdett.csak azt vettem észre,hogy a fiú ott van nála,és nyugtatja.nem tudtak beszélni, mert nem volt közös nyelv. később láttuk a fiút, amint épp vacsorázik, és elkezdtünk beszélgetni mellette.Kedves volt, és mondta,h üljünk oda.Tudtam vele beszélni.Nagyon jó volt.Éreztem, hogy ez most valami más.Elkérte az e-mail címem.Mire hazaértem , várt 1e-mail.Azt írta, h reméli jól telt az utunk, és szeretne beszélni velem.Aláírás:A te Fabio-d.Beleszerettem. Szerelem első látásra!Az első szerelmem egy kedves, intelligens, értelmes, sportos, szexi olasz srác. Elkezdtünk e-mailezni, msnezni, smsezni.Jártunk,de csak 3 hónapig. Felhívott szilveszterkor, akkor hallottam először az út óta a hangját.A járásunkat egy jó félévnyi ismerkedés előzte meg. Nagyon szép volt.Olyan boldog voltam, amikor éjfélkor felhívott.Ezután másnap este, amikor msneztünk, azt mondta, h nem járhat velem.Én nem értettem, hogy miért.Ő azt mondta, hogy a szilveszteri bulin,a legjobb barátja csókolózott 1részeggel,és ez nagyon rosszul esett neki.Ez szerintem 1idióta kifogás, így sírva rohantam el, és hagytam ott a gépem.A legjobb barátnőm hívott fel,hogy Fabio keres, és nagyon sajnálja, hogy azt mondta, és szeretné megbeszélni.Nagy nehezen visszamentem, persze azt mondtam, h nem probléma.Sok bocsánatkérő smst kaptam tőle és örültem, amikor azt írta, hogy szeret.El is hittem.2 héttel ezután szakítottunk.Azzal az indokkal, hogy talált valaki mást, de legyünk barátok.tudtam,h fájni fog, de belementem, mert nem akartam elveszíteni.De nem ment, folyton, amikor tanácsot kért, nem tudtam azt írni, amit szerettem volna, hanem az ő érdekeit tartottam szem előtt, azt, h ő boldog legyen.Életem legrosszabb fél éve.Nem is tudtam sokáig a barátja maradni, mert amint kiderült, lecserélte a barátnőjét, és ezzel a lánnyal már le is feküdt.Elvesztette a szüzességét.Mindig azzal viccelődtünk, amíg együtt voltunk,h ' are u virgin?'( szűz vagy? )és akkor is megkérdeztem, de pont akkor, amikor ő. egyszerre, de a válaszunk nem ugyan az volt.Én ott törtem össze végleg. Nagyon rossz volt.Csak az nyugtatott, hogy a lány kiment Amerikába egy évre tanulni.Azt kérdezte Fabio tőlem, h elmondja-e a lánynak, hogy szereti, mielőtt elmegy.Mondtam, hogy igen.De nem hallgatott rám. Nem is értettem, hogy én, mint az exe miért vagyok fontos ilyen témákban... azt hittem,csak féltékennyé akar tenni.Azon a nyáron,Görögországban volt 1 kalandom,viszont volt a sráccal egy közös képem, és rögtön csak annyit írt rám Fabio, h, ő a barátod???Én meg azt mondtam, h nem, csak a nyaraláson találkoztunk.És megkérdezte, h szűz vagyok-e. azt kellett volna mondanom, h nem...én hülye

ezután elutaztam hozzá vonattal( 1,5 nap), hogy megbeszéljük, és hogy elmondjam neki, hogy szeretem. de akkor is, amikor megláttam, mindent elfelejtettem.Ő meg persze kidumálta magát.Vittem neki egy nyakláncot, ami egy szív volt, és ketté lehetett törni.Fel is tette rögtön a nyakláncára.Kikísért a vonathoz miután ebédeltünk.Annyira hittem benne,h majd az utazásom megváltoztatja a helyzetet, és tudni fogja, hogy mit érzek, s ő is így érez majd,..h újra megcsókolhatom.De nem így lett.Elmentem az iskolával Olaszországba, és találkoztunk.Annyira megváltoztunk, hogy az hihetetlen.Miatta kezdtem el olaszt tanulni...Két évig szenvedtem miatta, de a vele való szakításnak több előnye is volt.Több dalszöveget írtam, megnyertem egy szavalóverset ezzel a verssel :
Magányosság erdejében
Wass Albert
Itt éreztem azt, hogy sikerült túllépnem.Már nem tudom előadni azokkal az érzelmekkel.Sikerült!A tőle hallott dalokat már mástól is hallottam, a vele bejárt helyeken már mással is voltam.A közös élményeket sikerül jó barátokkal átélnem.Sikerül felejtenem.Már nincs 2 félszív a nyakamban, és bennem.

Őrült szerelem

12 éves vagyok. A suliban volt egy srác,ő is 12 éves. Mindig piszkált,meg szekált. De egyszer elegem lett már. Adtam neki egy pofont,erre ő az egész iskola előtt megcsókolt. Azt suttogta: -Erre vártam...-Közben hevesen csókolt. A barátai mindig azt mondták nekem: -Szűz vagy még. Erre én rátapostam a lábukra. Odajött a srác,és megkérdezte: -leszel a csajom?-erre én azt feleltem: -NEM! meglepődött,igen-re számított. Többet nem álltam vele szóba,mert nem akarok menőzőkkel járni! :D

 

 

 

Ha van igaz szerelmes történeted lehet szomorú vagy vidám végű,írd le a vendégkönyvbe  vagy a hozzászolásokhoz, így el tudjátok olvasni egymás sztorijait is. :) 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Egy hétfő délután...

(Anna, 2016.09.19 18:11)

Hú ez igaz?

Re: Re: Egy hétfő délután...

(Wolvi, 2016.09.19 18:12)

Sajnos igen :(

Re: Egy hétfő délután...

(balint, 2016.10.08 09:17)

Nagyon sajnalom

Re: Egy hétfő délután...

(Domii, 2016.11.19 15:12)

Én elsírtam magam :((

Szerelmes

(Erzsike, 2016.11.04 13:55)

Èn is ugyanigy voltam ès mobst ő fèltèkeny èn rám

Egy tiltott szerelem

(Niki, 2016.09.15 18:25)

Vol egy fiu akit egy buliba ismertem meg elso latasra szerelmes lettem beszelgettunk hülyeskedtunk aztan megcsokolt es azt mondta SZERETLEK!
Ugy ereztem h minden szep es jo lessz de hat igen o sokkal meszebb lakot mint én igy nem tutunk csak neten beszelni de melesleg mi osszejotunk el is mondtam apamnak de rosszul tetttem mert be volt rugva es masnap semmire nem emlekezett es utana meg amikor meglatta h jarunk o volt felháborodva h miert nem montam el neki pedig mondtam de sajnos nem hitte el es eltiltott az eletem ertelmetol gondoltam obgyilkos leszek de aztan rajottem h van egy hugom meg egy bátyám akiert megeri lekuzdeni a fájdalmat es meg mai napig rosszba vagyok az apammal es azt kell vegigneznem ahogy életem értelme a baratnomet fűzőgeti!! :-( :-(

Re: Egy tiltott szerelem

(Kiki maja, 2016.09.15 18:27)

Sajnalom hogy igy lett!!
Meg szereted nagyon?? :-(

Re: Re: Egy tiltott szerelem

(Niki, 2016.09.15 18:28)

Igen de el kell fogadnom h o mar nem! :-(

Re: Re: Egy tiltott szerelem

(Niki, 2016.09.15 18:29)

Igen de el kell fogadnom h o mar nem! :-(

Re: Egy tiltott szerelem

(szandi , 2016.10.25 21:19)

Szöveg

hàny eves voltàl niki hogy apukàd megtiltota?

Pécs

(Ignácz Melinda, 2016.06.25 15:26)

14 éves vagyok és volt egy fiú az életembe akit már 6 éve ismerek.3 Kint ültünk az udvaron.Én a Kitti és a Patrik.Tudjátok elég rég óta ismerem de elég félénkek voltunk egymással szemben.Unatkoztunk Kitti egyszer csak azt mondta felelős és merszezzünk. Mi bele egyeztünk.
-Patrik merek Kitti
-1 csókolt meg a Melindát.2 puszilj meg
3 fogd meg Melindának a mellét mentő fogd Melindának a kezét egész nap.
-Mentő
-Jó akkor fogd meg a kezét
Patrik nagy szép és erős kezével megfogta a kezem. Olyan èrzés volt mintha egy tört szúrták a szívembe. S meg látta hogy előírások erre ezt kérdezte"tán lázas vagy"és megfoghatatlan a homlokom.
-Most én jövök
-Melinda felelsz vagy mersz
-Felelek
-Miért pirulát el az előbb
-Hát öhmm...mert m-ert meg-fog-tad a kezem.
Erre ő azt mondta"akarsz velem járni"és attól a naptól kezdve 2014 08 29 2014 09 01-ig jártunk de csak azért szakított velem mert meg akarta tudni hogy ki szerelmes belé és ki volt az hát a Kitti.xd <3

Re: Pécs

(Meli, 2016.08.20 15:35)

Sajnálak

Re: Pécs

(Niki, 2016.09.15 18:36)

Szegény!! :-(

Re:miskolcrol

(balint, 2016.10.08 09:21)

Ne bizz meg minden jot mentbe vigyaz magadra

egy lanyert

(balint, 2016.10.08 09:14)

En 7 es vagyok nalam jot hatba egy szep
lany bagyon tetszet nekem de o masba
volt szerelmes de radobentetem hogy
o csak jatek neki mert nekem ezt mondta
az fiu osztalytarsam nekem: nekem nem
tetszik ez a lan csak jatek csak kielegit
nekem o a k....m nem o az igazi o egy
hiszekeny kis liba. Ezt mondta de en
megvetem olyat vertem neki
hogy kieset a foga de megerdemelte
mert meg kell tisztelni egy lany ok nem
jatekok de o ezt nem ertete azota is vedem
a lanyt enyi a tortenetem

Ezt nem fogjátok elhinni

(Nárcisz, 2016.09.10 16:45)

2016-ban kezdődőtt. 8.-os voltam. Tudjátok mindig a 8.-osok készünek a keringővel.A 6.-osok ofője gyakran megnézte a próbánkat. Aztán megkérte, hogy énekeljem el a farsangon a kedvenc dalát. Elválaltam, mert szerettem énekelni. A tanárnő segített. Ő meg rengetegszer jött a próbáimra, és hallgatta, hogy énekelek. Ekkor kerültünk közelebb egymáshoz. Beszélgettünk. Nem akartam beismerni még magamnak sem, hogy vonzódok hozzá. Nem akartam!! De hát olyan helyes volt. Végül eljött a farsang, és ő is beált keringőzni, csak éppen a tanárnővel táncolt. Nagyon jól néztek ki együtt.
Mintha egy pár lettek volna. Aztán a farsang estéjén az Ő dalát énekeltem NEKI ÉN, de Ő tanárnővel táncolt. És egész este vele volt. Amikor a büfébe mentem, ott is, mindenhol találkoztam a párocskával. Amikor elénekeltem a dalt, már nem bírtam. Kirohantam a tornateremből. Szörnyű volt. Nemsokára utánam jött a tanárnő, és mondta, hogy nagyon sajnálja, nem akart megbántani. Ez igaz. Nem tudhatta, hogy ugyanabba a férfiba szerettünk bele. És nem is hibáztattam. Legalább ő legyen boldog lett, ha én nem lehettem. Aznap este összejöttek. A tanárnő elmesélte, attól az estétől kezdve mindent elmesélt. Márciusban eljegyezte. Az esküvő júliusban volt. Meghívott a tanárnő. Én voltam a koszorúslány. Addig rengeteget sírtam, de az esküvőn nem. Összeházasodtak. Most már van két lányuk (ikrek) és az egyik az én nevemet, a másik a tanárnőét kapta. Most már nem vagyok belé szerelmes. Már kihevertem. Fiatal vagyok, majd lesz más akit szerethetek.:)))) Elég furi történet. Szerintetek?

Re: Ezt nem fogjátok elhinni

(Vikus, 2016.09.10 16:50)

Ez tenyleg megtörtent?
Hogy hívják a lányokat?

Re: Ezt nem fogjátok elhinni

(Nárcisz, 2016.09.10 16:52)

Igen igaz. :)))) tudom hihetetlen
A lányok Virág és Nárcisz

Re: Re: Ezt nem fogjátok elhinni

(Nárcisz, 2016.09.10 16:54)

Köszi az olvasást Vikus

Fekete szépség

(Bellaa♡♡, 2016.09.10 14:31)

Több része lesz, ugyhogy akinek nincs türelme elolvasni az el se kezdje.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő » 

 
Archívum

Naptár
<< Július / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 92649
Hónap: 1820
Nap: 55