Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmes történetek

 

Egy 15 éves lányról:

Volt egy fiú osztálytársam, akivel elváltak útjaink. Hetedik félév volt mikor új osztálytársak jöttek. Köztük volt ő is ki már előre megtetszett. Nagyon szimpatikus volt nekem, és én is neki. Minden délutánt vele és barátjainkkal töltöttem. Eltelt egy aztán két hónap és egyre közeledett hozzám.

Mikor egy nap bementem a suliba éreztem, hogy más lesz ez a nap mint a többi. Órákon mindig egymásra néztünk és mosolyogtunk. Vége lett a napnak és jött a délután. Ugyanúgy lementünk barátokkal a parkba és elkezdtünk játszani. Nagyon élveztük, mert lányok voltak a fiúk ellen, habár csak ketten voltunk lányok a húgával. Hirtelen egyik percről a másikra változott valami és mikor megtörtént tudtam, hogy mi volt az. Mikor elfutottam mellette megragadta egyik kezem, magához húzott jó szorosan egymás szemébe néztünk és hirtelen ő felém hajolt és elcsattant első csókunk. Azt hittem örökké tart ez a pillanat, de nem, mert megzavartak. Utána az első pár hétben titkos helyeken találkoztunk és ott forró csókokat váltottunk. Mind a kettőnk teste beleremegett és szívünk egyszerre vert. Észre se vettük vége lett az évnek és tudtuk hamar elmegy a következő egy év. Úgy is lett. Minden nap együtt voltunk, aztán hirtelen vége lett ennek az álomnak. Olyan volt számunkra ez az egy év mintha egy nap lett volna. Nagyon hamar elment és ő is és én is máshová mentünk. De egymást még most sem feledjük. Még fél éven keresztül tartott ez a kapcsolat és mostanra már csak "barátok" maradtunk. Néha összefutunk és vissza emlékezünk, hogy az első forró csók, öleléssel milyen jó is volt nekünk. Vissza emlékezünk még arra is, mikor nyolcadik év végén átöleltük egymást és oda súgtuk egymás fülébe: " Szeretlek és már most hiányzol, de nem feledlek sohasem!"

 

Egy fiú és egy lány

Történetünk kezdődik egy májusi éjszakán, mikor megismerkedett egymással egy fiú és egy lány. Moziból igyekeztek haza éppen, már átölelkezve és kéz a kézben. Eltelt egy év, mint a pillanat, gyakran adtak egymásnak forró csókokat. A lány a fiút nem vette komolyan, ezért a fiú szívében örök félelem van. Attól fél, hogy elveszti a lányt, kit úgy kíván, s a szíve, hogy imád. Beteljesült a sorsa egy ködös délután, mikor mást ölelgetett az a szép lány. Az egész teste lángolt, s arca piroslott. Odament a lányhoz, vígan köszöntötte, senki sem tudta, ez az utolsó beszéde. Mikor hazaért, lerogyott a székre, egy lapot vett elő, s ezt írni kezdte:
„Azt hittem szerettél egyetlen virágom,
te voltál mindenem ezen a világon.
De te már nem vagy, könnyen másé lettél.
Szerencsétlen vagyok, s az ilyen minek él?
Meghalok inkább, mert nem bírom már.
A két ölelő karod más fiúra vár.
Búcsúzom tőled az Isten áldjon meg.
Te a világon maradsz, én elmegyek.
Az én szívem téged soha nem feledett.
Gondolj Rám néha, ki téged szeretett.
Szeretlek most is, bár nem sokáig élek.
Mire olvasod ezt, nem lesz bennem lélek!”


Mikor ezt írta, borítékba tette, örült a mának, s a múltat feledte. Boldogan ment a sírba, a halálba, pedig tudta, hogy nem jön vissza. A fiú egész közel ment a folyópartra, és belevetette magát a zúgó habokba. Megkapta a lány a fájdalmas levelet, s hullatott érte fájó könnyeket. Elment a partra, a könnye csorgott. Felidézte magában a sok szép csókot. Átgondolta a régi szép időket, mikor szíve egy fiúért égett. Nem tétovázott, a folyóba ugrott, s lelke a mennybe szállt. Történetük véget ért egy ködös májusi éjszakán, hol a sírban egymásé lett egy fiu és egy lány.

 

Harc a szerelemért

Volt egyszer egy fiú és egy lány, kik boldogok voltak nagyon,
szerették egymást, kézen fogva sétáltak a napon.
Sokszor elképzelték mi lesz ha felnőnek,
soha nem válnak el, örökre együtt lesznek.
Szerelmük olyan volt, mint egy csodaszép mese,
mindenük megvolt ami csak kellett az életbe.
Történt egyszer, hogy a fiú kapott egy levelet,
harcolni hívták, el innen nagyon messze.
A fiú nem akarta itt hagyni az egész életét,
de elhatározta hogy harcolni fog a hazáért s szerelméért.
Mikor a lány ezt megtudta, sírt s zokogott,
féltette a fiút, nagyon szomorú volt.
Eljött a nap, mikor a fiúnak mennie kellett,
mindenkit itt kellett hagynia kit kedvelt s szeretett.
Elbúcsúzott tőlük, míg a lányhoz ért,
gyengéden átölte, s suttogva csókot kért.
Kint ültek a csillagok előtt előző este,
s választottak egyet, mely a legfényesebb.
Így szólt a fiú: Ha látod, hogy e csillag lehullik, tudd hogy én már nem létezem!
A lány megint csak sírt, könny csillogott gyönyörű szemeiben.
Mikor aztán a fiú a háborúba odaért,
harcolt, s ezt csak egyedül a szerelméért.
Mindig ott lebegett előtte a lány meseszép arca,
a gyönyörű szép szeme, s csillogó ajka.
Lement a nap, majd feljött a hold,
a fiú még mindig csak harcolt és harcolt.
Belenyilallt valami fájdalom, elsötétült minden,
érezte hogy vége most már, már fájdalmat sem érzett.
Látta magát ahogy fekszik a sötét ég alatt,
a lányra gondolt s közben mosolygott arca.
Lepergett előtte az egész élete,
mikor még boldog volt, mikor a lányt érintette.
Közben a lány otthon ült az ablakban,
s folyamatosan csak azt az egy csillagot bámulta.
Látta amint lehullik szikrázva,
érezte szívében az égető fájdalmat.
Tudta, hogy a fiú már nem létezik többé,
elővett egy kést, s karcolgatta a kezét.
Először csak karcolgatta, majd mélyen belevágta,
előtte is lepergett minden, az öröm s bánat.
Végül mindketten felértek az égbe,
s ott folytatták együtt a csodaszép életet.
Tán még most is ott vannak az égben,
s együtt élnek majd örökre a szerelemban.

 

Két fél szív

csak 13 éves voltam, amikor elmentem Olaszba futni.Tudtam,h sok élménnyel leszek majd gazdagabb.Amikor eljött a verseny és felvonultunk, egy fiú sétált előttünk.A barátnőmmel mondtuk, hogy milyen helyes.Kár,h olasz.Lefutottuk a távot, és a barátnőm sírni kezdett.csak azt vettem észre,hogy a fiú ott van nála,és nyugtatja.nem tudtak beszélni, mert nem volt közös nyelv. később láttuk a fiút, amint épp vacsorázik, és elkezdtünk beszélgetni mellette.Kedves volt, és mondta,h üljünk oda.Tudtam vele beszélni.Nagyon jó volt.Éreztem, hogy ez most valami más.Elkérte az e-mail címem.Mire hazaértem , várt 1e-mail.Azt írta, h reméli jól telt az utunk, és szeretne beszélni velem.Aláírás:A te Fabio-d.Beleszerettem. Szerelem első látásra!Az első szerelmem egy kedves, intelligens, értelmes, sportos, szexi olasz srác. Elkezdtünk e-mailezni, msnezni, smsezni.Jártunk,de csak 3 hónapig. Felhívott szilveszterkor, akkor hallottam először az út óta a hangját.A járásunkat egy jó félévnyi ismerkedés előzte meg. Nagyon szép volt.Olyan boldog voltam, amikor éjfélkor felhívott.Ezután másnap este, amikor msneztünk, azt mondta, h nem járhat velem.Én nem értettem, hogy miért.Ő azt mondta, hogy a szilveszteri bulin,a legjobb barátja csókolózott 1részeggel,és ez nagyon rosszul esett neki.Ez szerintem 1idióta kifogás, így sírva rohantam el, és hagytam ott a gépem.A legjobb barátnőm hívott fel,hogy Fabio keres, és nagyon sajnálja, hogy azt mondta, és szeretné megbeszélni.Nagy nehezen visszamentem, persze azt mondtam, h nem probléma.Sok bocsánatkérő smst kaptam tőle és örültem, amikor azt írta, hogy szeret.El is hittem.2 héttel ezután szakítottunk.Azzal az indokkal, hogy talált valaki mást, de legyünk barátok.tudtam,h fájni fog, de belementem, mert nem akartam elveszíteni.De nem ment, folyton, amikor tanácsot kért, nem tudtam azt írni, amit szerettem volna, hanem az ő érdekeit tartottam szem előtt, azt, h ő boldog legyen.Életem legrosszabb fél éve.Nem is tudtam sokáig a barátja maradni, mert amint kiderült, lecserélte a barátnőjét, és ezzel a lánnyal már le is feküdt.Elvesztette a szüzességét.Mindig azzal viccelődtünk, amíg együtt voltunk,h ' are u virgin?'( szűz vagy? )és akkor is megkérdeztem, de pont akkor, amikor ő. egyszerre, de a válaszunk nem ugyan az volt.Én ott törtem össze végleg. Nagyon rossz volt.Csak az nyugtatott, hogy a lány kiment Amerikába egy évre tanulni.Azt kérdezte Fabio tőlem, h elmondja-e a lánynak, hogy szereti, mielőtt elmegy.Mondtam, hogy igen.De nem hallgatott rám. Nem is értettem, hogy én, mint az exe miért vagyok fontos ilyen témákban... azt hittem,csak féltékennyé akar tenni.Azon a nyáron,Görögországban volt 1 kalandom,viszont volt a sráccal egy közös képem, és rögtön csak annyit írt rám Fabio, h, ő a barátod???Én meg azt mondtam, h nem, csak a nyaraláson találkoztunk.És megkérdezte, h szűz vagyok-e. azt kellett volna mondanom, h nem...én hülye

ezután elutaztam hozzá vonattal( 1,5 nap), hogy megbeszéljük, és hogy elmondjam neki, hogy szeretem. de akkor is, amikor megláttam, mindent elfelejtettem.Ő meg persze kidumálta magát.Vittem neki egy nyakláncot, ami egy szív volt, és ketté lehetett törni.Fel is tette rögtön a nyakláncára.Kikísért a vonathoz miután ebédeltünk.Annyira hittem benne,h majd az utazásom megváltoztatja a helyzetet, és tudni fogja, hogy mit érzek, s ő is így érez majd,..h újra megcsókolhatom.De nem így lett.Elmentem az iskolával Olaszországba, és találkoztunk.Annyira megváltoztunk, hogy az hihetetlen.Miatta kezdtem el olaszt tanulni...Két évig szenvedtem miatta, de a vele való szakításnak több előnye is volt.Több dalszöveget írtam, megnyertem egy szavalóverset ezzel a verssel :
Magányosság erdejében
Wass Albert
Itt éreztem azt, hogy sikerült túllépnem.Már nem tudom előadni azokkal az érzelmekkel.Sikerült!A tőle hallott dalokat már mástól is hallottam, a vele bejárt helyeken már mással is voltam.A közös élményeket sikerül jó barátokkal átélnem.Sikerül felejtenem.Már nincs 2 félszív a nyakamban, és bennem.

Őrült szerelem

12 éves vagyok. A suliban volt egy srác,ő is 12 éves. Mindig piszkált,meg szekált. De egyszer elegem lett már. Adtam neki egy pofont,erre ő az egész iskola előtt megcsókolt. Azt suttogta: -Erre vártam...-Közben hevesen csókolt. A barátai mindig azt mondták nekem: -Szűz vagy még. Erre én rátapostam a lábukra. Odajött a srác,és megkérdezte: -leszel a csajom?-erre én azt feleltem: -NEM! meglepődött,igen-re számított. Többet nem álltam vele szóba,mert nem akarok menőzőkkel járni! :D

 

 

 

Ha van igaz szerelmes történeted lehet szomorú vagy vidám végű,írd le a vendégkönyvbe  vagy a hozzászolásokhoz, így el tudjátok olvasni egymás sztorijait is. :) 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mit tegyek?

(Réka, 2016.08.22 11:13)

11 éves vagyok,most megyek ötödikbe(vissza fogtak az óvodában).
Hip hop-on van egy fiú aki nagyon tetszik nekem.Táborban is így hát erőt vettem magamon és odamentem hozzá beszélgetni.Nagyon jó fej volt és sokat beszélgettünk.Aztán vége lett a tábornak és azóta nem láttam.Hamarosan újra lesz oktatás úgy,hogy megint fogunk találkozni!!!De akkor vajon mit tegyek?Fogalmamsincs,hogy mit csináljak,ráadásul egész nyáron róla álmodok.Kezdem elveszteni a fonalat.

Furcsa szerelem

(Réka, 2016.04.05 20:48)

11 éves vagyok.Van egy fiú az osztájban aki mindennel menőzik és belém van zúgva.1.-ben szószerint rám nyomult,2.-ban én követtem,3.-ban megin nyomult és most 4.-ben állandóan piszkál és a magáénak nyilvánít.egyenesen kiakaszt!De azért cuki!

Re: Furcsa szerelem

(kittii, 2016.04.07 10:20)

Ez de aranyos...:)) *0*

Re: Furcsa szerelem

(Meli, 2016.08.20 15:40)

Ez így szokott lenni de örülj neki h tetszik neki ;)

Remènytelen szerelem

(brigi, 2016.08.05 23:24)

Sziasztok èn 16 èves vagyok nekem nem règ lett vège az első kapcsolatom ő volt az első a közösègi oldalon ismerkedtünk meg de egy kèt hónap után találkozni akkart velem ès bele menntem de ő volt az első akkinek igent mondtam a talira előtte is probálkoztak de nem mentem bele a vègèn találkoztunk.De csak titokba mert ha a családom megtudta volna nem engedtèk volna mert nagyon fèltenek.szerdánkènt találkoztunk mindig de èn kèt hèt után szakitotam vele de alig birtam ki nèlküle egy hètig.Utána a barátnőmnek irt hogy kibèkülnèke vele meg szereteme ès èn irtsm a barátnőm nevèbe hogy irjon rám a vègèn ujra keztük.De nem bizott bennem mert nagyon fèltèkeny volt minden aproságra de èn ennek ellenère is szeretem a vègèn össze vesztünk megint ès rá irt a barátnőmre ès mondta neki hogy össze kaptunk ès a barátnőm megmagyarázta neki.De ennek rossz lett a vège meg fenyegete a barátnőm.Ès a barátnőm besokalt sajnos ennek az lett a vège hogy össze vesztünk a barátnőmel.De èn egyiköjüket se akkartam elveszteni de igy hogy nem volt mellettem a barátnőm össze omlottam ès a barátom meg nem hitt nekem hogy miatta vesztünk össze.Mindig azt mondta hogy titkolok valamit de nem titkoltam semmit .1vagy 2 nap után irt a barátnőm hogy megbocsát ha szakitok vele.A szivem tört össze de nem tudtam mást tenni szakitotam vele.Csak azóta se tudom elfelejteni mindig az emlèkek elő jönnek .De nekem a barátnőm többet èr mert ő mindig melletem fog álni mindenbe.

Re: Remènytelen szerelem

(Meli, 2016.08.20 15:38)

Jól döntöttél hidd el

nyári kaland

(dzseni, 2016.07.10 03:00)

hát az én történetem az én részemről hazugság.. az övéről érdekkapcsolat.
Tavaly pont ugyanekkor (najó csak szerdán)
táborban voltunk, Balatonlellén. Soksok barát az én sulimból (csak a legjobbak) és egy másik sulibó pár régi ismerős arc tavalyelőttröl.
Na szóval: Este, vacsi után a foci pálya mellett a padoknál megyünk bolondozva barinőmmel, mikor leáll beszélgetni egy fiúval. Tudtam ki ő, de még nem láttam. Na mivel engem ez a beszélgetés nem izgatott, továbbmentem a többiekhez.
Másnap este Barinőm kérdeti tetszik-e nekem az a fiú? Nem tetszett. De azt mondtam tetszik. Miért ne végülis?
A táborban fogtuk egymás kezét, szerencsétlenül próbáltunk ismerkedni és icipicit megtetszett, de ahogy láttam én nagyon tetszettem neki.
1 nappal hamarabb hazament a táborból, és hiányzott. Vagy nem is tudom.
Aztán én is hazajöttem, aznap este tali , rá 1 hétre jártunk.
Kicsit tetszett. De nem játszott fontos szerepet az életemben.
Mikor nyaralt skypeoltunk, mikor itthon voltunk mindketten éjszaka taliztunk a játszó, kimentünk a parkba a padra.. Nem voltam.mellette önmagam de jó volt hogy van valakim. Ha baj volt lehívott. De én őt nem. Látjátok? Nem volt fontos.
Nyár végéig együtt voltunk aztán szótlan szakítás volt. Nem láttam, hogy írt mert elromlott a telefonom& a gép nem volt itthon.
3-4 nap után írtam, hogy szia. De nem írt 1 hét után sem. És én sem írtam. Látjátok? Nem volt fontos. De ekkor már tetszett és hiányzott kicsit de nem.tudom hogy mi. Talán az együtt töltött idő.
Szülinapjakor írtam neki, megköszönte. Ő nem írt nekem.
Egy utcába laktunk mindig reménykedtem, hogy összefutunk de mindig elkerültük egymást, 1x láttam össz-vissz xd
Aztán jött másik fiú rá 2 hónapra
most júniusban futóversenyen voltam.ahol ő is ott volt. Aham. Az a tipikus pávagyerek aki volt csak 1 évvel.idősebb. Nem köszöntünk de láttuk egymást el is futott mellettem.
Most is van tábor, de nem megyek családi viszonyok miatt.
De ha mennék akkor próbálnánk egymást kerülni.
Látjátok? Nem.volt fontos.

Szerelem első látásra

(Bogika, 2016.06.22 10:54)

Az egész 2015.ápr.19-én kezdődött.
Az egyik barátnőmmel meg nővéremmel elmentünk a barátnőm mostohaapjának a testvéréhez ... Odaértünk beszélgettünk és egyszer csak kijött egy fiú akkor még nem nagyon érdekelt ... Bementünk és éreztem ,hogy folyamatosan néz és néz ... Amikor ránéztem elfordult , elfordultam megint nézett.. Ránéztem és összeért a tekintetünk... Elkapott egy furcsa érzés és nem tudtam,hogy mi az ... Amikor hazaértünk kaptam egy üzenetet messengeren amiben ez állt:/Halika hazaértetek már?/ fogalmam se volt először arrol ,hogy ki az ??!! Aztán barátnőm mondta ,hogy ki ő.. Nem akartam bunkó lenni ezért visszaírtam... Nagyon sokat beszéltünk talán non-sop 24-be !! :D Teltek multak a napok,még mindig beszélgettünk és fűzte a fejemet már vagy 1 hete hogy talizzunk,belementem.. Találkoztunk és sok hülyeséget beszélgettünk mint pl. hogy nem meri megfogni a seggem és ahogy sétáltunk ugy átrakta a kezet mögöttem es mintha átölelne megfogta a seggem..!! Ezután arrol is szo volt hogy nem mer megcsókolni és ezt is megtette... Nagyon szeretem a mai napig ... Ez a kapcsolat már 1 éve 1 hónapja és 27 napja tart ... nagyon boldogok vagyunk és remélem még azok is leszünk nagyon sokáig... ❤

Igaz szerelem

(lapoibra, 2016.06.12 14:23)


http://www.szerelemvagynem.hu/igaz-szerelem-2/

zootropolis

(blabla, 2016.05.16 21:13)

ezeket nagyon jó olvasni :-)

szerelem

(wikcsu, 2016.04.22 20:54)

Ez 2015-ben tortent amikor meg 10 eves voltam. Amikor elkezdodott az iskola akkor ismerkedtunk meg. Nagyon sok idot toltottunk egyut delutanonkent meg hetvegen. Most van hat honapja, hogy egyut vagyunk.

Re: szerelem

(Szandika szandi, 2016.04.22 20:56)

nagyon jolett lanyom

Tanya 799

(Kállai Zsuzsanna Anna, 2016.04.16 17:47)

Nagyon jó kis történetek

Titkolt szerelem

(csilla, 2016.04.12 18:11)

Egy fogadásból indult ez a szerelem. Egy nap a lányt váratlanul érte az osztálytarsával folytatott beszélgetés. A fiu azt kérdezte tőle hogy járnak e mert neki nagyon tetszik,persze a fiu csak fogadásbol csinálta az egészet, de még ő sem tudta hogy ebbol szerelem lesz. A lány nem adott neki választ időt kért tőle. Kis idő után a lány igent mondot de akkor még ő sem tudta miért is valójaban.Teltek a napok és a fiu és a lány egymásba szeretett , mindennapot együtt töltöttek nagyon szerettek egymást. Nem olyan sokkal késöbb pontosabban 9 hónap elteltével el kellett valniuk egymastol a csaladjuk miatt. A lany addigra olyan szerelmes lett hogy nem bírt nélküle létezni így hát megbeszélték hogy titokban folytatják. Folytatták mert szerették egymást a lányt minden nap meghurcolták a szülei hogy még mindig vele volt. A fiúnak ez nem tetszet nem bírta elviselni hogy a szerelme miatta szenved , de vele volt mert szerette. Egynap közbe szolt egy lány aki elvette a fiút a barátnöjétől , egy súlyos betegséget szinlelve. A fiú ugy volt vele hogy jót akkar a barátnőjének. Egy nap megcsalta, és azon volt hogy ha még össze is törik a szívük de a lánynak legyen jó. Végül is össze jött a lányal és a szerelmet eldobta. Minden nap latta őt és egyre jobban szerette a lány is ugyanugy szerette öt sőt még jobban, de mivel azt érezte a szerelme eldobta ő is új kapcsolatba kezdett massal. Ez ment egy évig folyamatosan mindennap láták egymást de még sem közeledtek egymáshoz éreztették azért egymással hogy nem közömbösek. Az állas ellenére ami volt köztük jobban szerettek egymást. A lány kozbe singli lett egyedül volt valentinapon és minden nap azt nézte hogy szerelme egy másik lánnyal van. Egy évre rá visszont a fiu nem bírta tovább és elmondta a szerelmének hogy még mindig szereti és vele akar lenni a lány csak annyit mondot barátnőd van jó lenne veled lenni ujra de nem lehet. Teltek a napok és a lány elgondolkodott hogy milyen is lenne vele ujra es azt mondta a fiunak: kapsz egy utolso esélyt. A fiu elhagyta a lányt és vissza ment szerelméhez mindent elmondott neki azt is hogy a lányt soha nem szerette csak őt de ezt kellett tennie hogy a lánynak jó legyen. Mindent meg beszéltek bár a fiu nem veszi komolyan a lányt és ez lesz a veszte pedig a lány mindent megtenne érte. Még most is szerelemben élnek ha megnem haltak.

Szerelem mindhiaban

(Bonyolult eletem , 2016.03.10 19:12)

Az én történetem: Maganyos fiatal 20 eves lány aki szerett volna egy jo kapcsolatott! Egyszer elmentem a baratnömmel egy diszkoba ahol megismertem egy fiut ! megtecet igy oda mentem hoza es meg kerdeztem hogy hivjak es meg mondtam neki hogy tetcik ! Azon az estén elkerte a telefon szamom amit nem tudtam neki megadni mert a baratnöm kérte, hogy mennyjünk hata.Erre haza is mentünk! Azon a héten séltaltam a baratnömmel mikor arra lettünk figyelmesek hogy egy kocsi köröz minket . Megismert a fiu es ki szolt szia érted jöttem a multkor elfelejteted megadni a telefonszámod! Én csak álltam megdöbenve a szivem a torkomban dobogva!! Erre megszolaltam szia hogy vagy ? Beszélgetünk es megatam a számom! következö hetvegen találkoztunk majd kiderült hogy ő idösebb nalam es van neki 2 lánya meg egy élettarsa akivel rossz a viszonyuk es válni szeretne! gondoltam hogy hazudik de anyira tetcet hogy elfogadtam ! Minden héten találkoztunk egyre szimpatikusabbak letünk egymasnak! Eltelt egy év és én nem éreztem azt hogy ő szeret e valojabban es hogy mit akkar ! igy montam neki hogy mit szeretne ? es hogy legyen vége! Akkor tiltakozott es kicsit keztem rajönni hogy érez valamit irantam! Egyre közelebb kerültünk egymashoz de intim kapcsolatunk még nem volt! Igy a baratnömtöl kértem tanacsot hogy mi lehet az oka de ő sem tuta ! Majd kiderült hogy nem tud együtt lenni egy nővel sem a betegsége miatt! Amiért nagyon sajnaltam de tudtam hogy igy biztos hogy nem csal meg ! nagyon megszeretük egymast. nem tutdtuk egymast el engedni 4 evig tartott a kapcsolatunk! de telle volt fajdalommal szenvedésel szerelemmel egyszoval mindennel joval es rosszal is de nem tudtam mast tenni mert szeretem ha nem voltunk együtt szenvedtem es csak sirtam meg sirtam addig mig a hangja megnem nyugtatott!! Utolso 4 dik év szörnyü volt nagyon lerobbant meg betegedet sokat veszekedtün! Majd elhagytam őt szeptemberben ! elkeztem egy masik fiuval ismerkedni.Novemberben azt a hirt halotam hogy az előző baratom meghalt ! szörnyü tragedia ért !!!! Ezt nem lehet es nem tudom leirni ! Szivemben öröké él mig megnem szünök létezni !

Budapest

(sziszi, 2016.02.06 19:31)

Az èn törtènetem 2010 ben kezdödöt volta egy srác akinek nagyon tetszetem de èn folyton nemet mondtam neki egèszen 2012ig úgyan akkor,nagy nehezen igent mondtam neki nagyon boldogok voltunk minden hètvègèt együtt töltötünk egèszen adigg mèg 2014 beceberben külön váltak útaink zokogtam minden este de egy nap rám ìrt ès ki bèkültünk azóta együtt lakunk es már 5 ève boldogok vagyünk ennyi az èn törtènetem

Egy szerelmes történet!

(Timel Hanna, 2016.02.06 17:02)

10 éves voltam mikor nagyon szerelmes voltam egy fiúba!Nem tudtam,hogy szerelmes-e belém.Egyik nap amikor beléptem a suli ajtaján a fiú megszólított:Szia Hanna beszèlhetnènk?Erre elpirultam majd rávágtam,hogy igen.A fiù azt mondta hogy rájött arra,hogy halálosan szerelmes belèm.Én erre elkezdtem terelni a szót mivel tudtam,hogy a legjobb barátnőm ugyan ebbe a fiúba szerelmes.A fiú megkérdezte,hogy járunk-e?Én gondolkodás nélkül rávágtam,hogy igen.Bele se gondoltam,hogy mi lehet ennek a következménye.Erre megfogta a kezem és az osztály előtt megcsókolt.Ezt persze látta a legjobb barátnöm is.2 évig jártunk majd egyszer szakított velem.Azt mondta,hogy azért szakít velem mert beleszeretett egy lányba aki a szomszédjuk.Látta ahogy nézek rá és sírok.Nem merte azt mondani,hogy legyünk barátok így csak egy osztálytársi viszonyt folytattunk!Egy évvel később kiköltöztek Németorszgba.Azóta nem beszéltünk.Elváltak útjaink és azt is hozzáteszem,hogy megismerkedtem egy sráccal aki nagyon kedves és helyes!

Budapest:Amerikai út

(Sári, 2016.02.06 12:28)

Volt egy legjobb fiúbarátom. Nyáron táborba mentünk,éppen ósszevesztünk egy lány miatt aki hazudott neki,rólam. Második napon egymás mellé kerültünk a buszon,és a kezembe nyomott egy kis ,,levelet" amiben az állt:,,Nem akarlak elveszíteni. Életemben akkor láttam először sírni. Én nem szóltam hozzá,mert nagyon megbántott. Leszaladtam a buszról és kerestem a barátnőimet,azomban ő megragadta a karom és megcsókolt. Onnantól kezdve mindennap rgyütt voltunk,kézenfogva jártunk és csókolóztunk. A következő évet is együtt töltöttük. Ám amikor vége lett a sulinak neki el kellett utaznia ezért megbeszéltük hogy majd a táborban találkozunk. A táborban nagyon kerestem,3s megláttam. Egy másik kánnyal csókolozott. Nagyon kiakadtam. Sírtam. Ö odajött és kedvesen köszönt:,,szia kicsim". Megkérdeztem,hogy milyen volt az utja? És ő annyit mondott,hogy csak hazudott,mert neki más tetszett. Azóta nem tudok bele szeretni senkibe!!. De minden évben eljárok abba a táborba az emlékek kedvéért.

Graz

(Anonym, 2016.02.02 22:22)

Kedves olvasok ! En annyira szerencsetlen vagyok a kapcsolatomba. 4 Eve eggyutt elek a parommal.De kijelentem nem szeretem.idokozben beleszerettem par hobapja egy inteligens ferfiba. Nem Volt koztunk semmi. Kis szemezgetes . De sajnos sajnalatbol vagyok à parommal. Nem birom elhagyni. Minden nap ugy fekszem le bar ne o fekudne mellettem. Azota magyarorszagrol is elkoltoztunk. Ez csak rosszabb lessz. Rairtam a ferfira facebookon. Elmondtam szeretem. Es elmondta o is erez valamit. De tudom kettonk kozott nem lehet semmi Sem, Mert Tul gyenge vagyok.

Szigetszentmiklós

(Noémi, 2016.02.02 12:36)

TÁVOLSÁG ÉS SZERELEM

Én 13 ő 17. Facebookon kezdünk el beszélgetni nagyon kedves és szimpatikus srác volt. Az az egy gond volt hogy én belészerettem és ő belém [azt hiszem] csak sz az egy gond volt hogy ő lett lakott Hegyeshalmon ugy hogy itt meg bukott hogy együtt legyünk vagy találkozunk neki tanulnia kel és ha befejezte munkába kell álnia. Én mondtam neki hogy a szüleim segitenek neki Pestre jönni de nem.Aztán a szüleim megtiltották hogy beszéljünk de persze hivott és azt mondta hogy hiányzom neki és én is ezt mondtam neki.Aztán ö is azt mondta hogy semmi jövönk sincs ugy hogy megszakitott velem minden kapcsolatot. Aztán nem rég felhivott részegen kiabált mindennek elhordott a barátjával együtt. De azotta is SZERETEM nem tudok rá haragodni.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő » 

 
Archívum

Naptár
<< Május / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 91339
Hónap: 1332
Nap: 69