Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmes történetek

 

Egy 15 éves lányról:

Volt egy fiú osztálytársam, akivel elváltak útjaink. Hetedik félév volt mikor új osztálytársak jöttek. Köztük volt ő is ki már előre megtetszett. Nagyon szimpatikus volt nekem, és én is neki. Minden délutánt vele és barátjainkkal töltöttem. Eltelt egy aztán két hónap és egyre közeledett hozzám.

Mikor egy nap bementem a suliba éreztem, hogy más lesz ez a nap mint a többi. Órákon mindig egymásra néztünk és mosolyogtunk. Vége lett a napnak és jött a délután. Ugyanúgy lementünk barátokkal a parkba és elkezdtünk játszani. Nagyon élveztük, mert lányok voltak a fiúk ellen, habár csak ketten voltunk lányok a húgával. Hirtelen egyik percről a másikra változott valami és mikor megtörtént tudtam, hogy mi volt az. Mikor elfutottam mellette megragadta egyik kezem, magához húzott jó szorosan egymás szemébe néztünk és hirtelen ő felém hajolt és elcsattant első csókunk. Azt hittem örökké tart ez a pillanat, de nem, mert megzavartak. Utána az első pár hétben titkos helyeken találkoztunk és ott forró csókokat váltottunk. Mind a kettőnk teste beleremegett és szívünk egyszerre vert. Észre se vettük vége lett az évnek és tudtuk hamar elmegy a következő egy év. Úgy is lett. Minden nap együtt voltunk, aztán hirtelen vége lett ennek az álomnak. Olyan volt számunkra ez az egy év mintha egy nap lett volna. Nagyon hamar elment és ő is és én is máshová mentünk. De egymást még most sem feledjük. Még fél éven keresztül tartott ez a kapcsolat és mostanra már csak "barátok" maradtunk. Néha összefutunk és vissza emlékezünk, hogy az első forró csók, öleléssel milyen jó is volt nekünk. Vissza emlékezünk még arra is, mikor nyolcadik év végén átöleltük egymást és oda súgtuk egymás fülébe: " Szeretlek és már most hiányzol, de nem feledlek sohasem!"

 

Egy fiú és egy lány

Történetünk kezdődik egy májusi éjszakán, mikor megismerkedett egymással egy fiú és egy lány. Moziból igyekeztek haza éppen, már átölelkezve és kéz a kézben. Eltelt egy év, mint a pillanat, gyakran adtak egymásnak forró csókokat. A lány a fiút nem vette komolyan, ezért a fiú szívében örök félelem van. Attól fél, hogy elveszti a lányt, kit úgy kíván, s a szíve, hogy imád. Beteljesült a sorsa egy ködös délután, mikor mást ölelgetett az a szép lány. Az egész teste lángolt, s arca piroslott. Odament a lányhoz, vígan köszöntötte, senki sem tudta, ez az utolsó beszéde. Mikor hazaért, lerogyott a székre, egy lapot vett elő, s ezt írni kezdte:
„Azt hittem szerettél egyetlen virágom,
te voltál mindenem ezen a világon.
De te már nem vagy, könnyen másé lettél.
Szerencsétlen vagyok, s az ilyen minek él?
Meghalok inkább, mert nem bírom már.
A két ölelő karod más fiúra vár.
Búcsúzom tőled az Isten áldjon meg.
Te a világon maradsz, én elmegyek.
Az én szívem téged soha nem feledett.
Gondolj Rám néha, ki téged szeretett.
Szeretlek most is, bár nem sokáig élek.
Mire olvasod ezt, nem lesz bennem lélek!”


Mikor ezt írta, borítékba tette, örült a mának, s a múltat feledte. Boldogan ment a sírba, a halálba, pedig tudta, hogy nem jön vissza. A fiú egész közel ment a folyópartra, és belevetette magát a zúgó habokba. Megkapta a lány a fájdalmas levelet, s hullatott érte fájó könnyeket. Elment a partra, a könnye csorgott. Felidézte magában a sok szép csókot. Átgondolta a régi szép időket, mikor szíve egy fiúért égett. Nem tétovázott, a folyóba ugrott, s lelke a mennybe szállt. Történetük véget ért egy ködös májusi éjszakán, hol a sírban egymásé lett egy fiu és egy lány.

 

Harc a szerelemért

Volt egyszer egy fiú és egy lány, kik boldogok voltak nagyon,
szerették egymást, kézen fogva sétáltak a napon.
Sokszor elképzelték mi lesz ha felnőnek,
soha nem válnak el, örökre együtt lesznek.
Szerelmük olyan volt, mint egy csodaszép mese,
mindenük megvolt ami csak kellett az életbe.
Történt egyszer, hogy a fiú kapott egy levelet,
harcolni hívták, el innen nagyon messze.
A fiú nem akarta itt hagyni az egész életét,
de elhatározta hogy harcolni fog a hazáért s szerelméért.
Mikor a lány ezt megtudta, sírt s zokogott,
féltette a fiút, nagyon szomorú volt.
Eljött a nap, mikor a fiúnak mennie kellett,
mindenkit itt kellett hagynia kit kedvelt s szeretett.
Elbúcsúzott tőlük, míg a lányhoz ért,
gyengéden átölte, s suttogva csókot kért.
Kint ültek a csillagok előtt előző este,
s választottak egyet, mely a legfényesebb.
Így szólt a fiú: Ha látod, hogy e csillag lehullik, tudd hogy én már nem létezem!
A lány megint csak sírt, könny csillogott gyönyörű szemeiben.
Mikor aztán a fiú a háborúba odaért,
harcolt, s ezt csak egyedül a szerelméért.
Mindig ott lebegett előtte a lány meseszép arca,
a gyönyörű szép szeme, s csillogó ajka.
Lement a nap, majd feljött a hold,
a fiú még mindig csak harcolt és harcolt.
Belenyilallt valami fájdalom, elsötétült minden,
érezte hogy vége most már, már fájdalmat sem érzett.
Látta magát ahogy fekszik a sötét ég alatt,
a lányra gondolt s közben mosolygott arca.
Lepergett előtte az egész élete,
mikor még boldog volt, mikor a lányt érintette.
Közben a lány otthon ült az ablakban,
s folyamatosan csak azt az egy csillagot bámulta.
Látta amint lehullik szikrázva,
érezte szívében az égető fájdalmat.
Tudta, hogy a fiú már nem létezik többé,
elővett egy kést, s karcolgatta a kezét.
Először csak karcolgatta, majd mélyen belevágta,
előtte is lepergett minden, az öröm s bánat.
Végül mindketten felértek az égbe,
s ott folytatták együtt a csodaszép életet.
Tán még most is ott vannak az égben,
s együtt élnek majd örökre a szerelemban.

 

Két fél szív

csak 13 éves voltam, amikor elmentem Olaszba futni.Tudtam,h sok élménnyel leszek majd gazdagabb.Amikor eljött a verseny és felvonultunk, egy fiú sétált előttünk.A barátnőmmel mondtuk, hogy milyen helyes.Kár,h olasz.Lefutottuk a távot, és a barátnőm sírni kezdett.csak azt vettem észre,hogy a fiú ott van nála,és nyugtatja.nem tudtak beszélni, mert nem volt közös nyelv. később láttuk a fiút, amint épp vacsorázik, és elkezdtünk beszélgetni mellette.Kedves volt, és mondta,h üljünk oda.Tudtam vele beszélni.Nagyon jó volt.Éreztem, hogy ez most valami más.Elkérte az e-mail címem.Mire hazaértem , várt 1e-mail.Azt írta, h reméli jól telt az utunk, és szeretne beszélni velem.Aláírás:A te Fabio-d.Beleszerettem. Szerelem első látásra!Az első szerelmem egy kedves, intelligens, értelmes, sportos, szexi olasz srác. Elkezdtünk e-mailezni, msnezni, smsezni.Jártunk,de csak 3 hónapig. Felhívott szilveszterkor, akkor hallottam először az út óta a hangját.A járásunkat egy jó félévnyi ismerkedés előzte meg. Nagyon szép volt.Olyan boldog voltam, amikor éjfélkor felhívott.Ezután másnap este, amikor msneztünk, azt mondta, h nem járhat velem.Én nem értettem, hogy miért.Ő azt mondta, hogy a szilveszteri bulin,a legjobb barátja csókolózott 1részeggel,és ez nagyon rosszul esett neki.Ez szerintem 1idióta kifogás, így sírva rohantam el, és hagytam ott a gépem.A legjobb barátnőm hívott fel,hogy Fabio keres, és nagyon sajnálja, hogy azt mondta, és szeretné megbeszélni.Nagy nehezen visszamentem, persze azt mondtam, h nem probléma.Sok bocsánatkérő smst kaptam tőle és örültem, amikor azt írta, hogy szeret.El is hittem.2 héttel ezután szakítottunk.Azzal az indokkal, hogy talált valaki mást, de legyünk barátok.tudtam,h fájni fog, de belementem, mert nem akartam elveszíteni.De nem ment, folyton, amikor tanácsot kért, nem tudtam azt írni, amit szerettem volna, hanem az ő érdekeit tartottam szem előtt, azt, h ő boldog legyen.Életem legrosszabb fél éve.Nem is tudtam sokáig a barátja maradni, mert amint kiderült, lecserélte a barátnőjét, és ezzel a lánnyal már le is feküdt.Elvesztette a szüzességét.Mindig azzal viccelődtünk, amíg együtt voltunk,h ' are u virgin?'( szűz vagy? )és akkor is megkérdeztem, de pont akkor, amikor ő. egyszerre, de a válaszunk nem ugyan az volt.Én ott törtem össze végleg. Nagyon rossz volt.Csak az nyugtatott, hogy a lány kiment Amerikába egy évre tanulni.Azt kérdezte Fabio tőlem, h elmondja-e a lánynak, hogy szereti, mielőtt elmegy.Mondtam, hogy igen.De nem hallgatott rám. Nem is értettem, hogy én, mint az exe miért vagyok fontos ilyen témákban... azt hittem,csak féltékennyé akar tenni.Azon a nyáron,Görögországban volt 1 kalandom,viszont volt a sráccal egy közös képem, és rögtön csak annyit írt rám Fabio, h, ő a barátod???Én meg azt mondtam, h nem, csak a nyaraláson találkoztunk.És megkérdezte, h szűz vagyok-e. azt kellett volna mondanom, h nem...én hülye

ezután elutaztam hozzá vonattal( 1,5 nap), hogy megbeszéljük, és hogy elmondjam neki, hogy szeretem. de akkor is, amikor megláttam, mindent elfelejtettem.Ő meg persze kidumálta magát.Vittem neki egy nyakláncot, ami egy szív volt, és ketté lehetett törni.Fel is tette rögtön a nyakláncára.Kikísért a vonathoz miután ebédeltünk.Annyira hittem benne,h majd az utazásom megváltoztatja a helyzetet, és tudni fogja, hogy mit érzek, s ő is így érez majd,..h újra megcsókolhatom.De nem így lett.Elmentem az iskolával Olaszországba, és találkoztunk.Annyira megváltoztunk, hogy az hihetetlen.Miatta kezdtem el olaszt tanulni...Két évig szenvedtem miatta, de a vele való szakításnak több előnye is volt.Több dalszöveget írtam, megnyertem egy szavalóverset ezzel a verssel :
Magányosság erdejében
Wass Albert
Itt éreztem azt, hogy sikerült túllépnem.Már nem tudom előadni azokkal az érzelmekkel.Sikerült!A tőle hallott dalokat már mástól is hallottam, a vele bejárt helyeken már mással is voltam.A közös élményeket sikerül jó barátokkal átélnem.Sikerül felejtenem.Már nincs 2 félszív a nyakamban, és bennem.

Őrült szerelem

12 éves vagyok. A suliban volt egy srác,ő is 12 éves. Mindig piszkált,meg szekált. De egyszer elegem lett már. Adtam neki egy pofont,erre ő az egész iskola előtt megcsókolt. Azt suttogta: -Erre vártam...-Közben hevesen csókolt. A barátai mindig azt mondták nekem: -Szűz vagy még. Erre én rátapostam a lábukra. Odajött a srác,és megkérdezte: -leszel a csajom?-erre én azt feleltem: -NEM! meglepődött,igen-re számított. Többet nem álltam vele szóba,mert nem akarok menőzőkkel járni! :D

 

 

 

Ha van igaz szerelmes történeted lehet szomorú vagy vidám végű,írd le a vendégkönyvbe  vagy a hozzászolásokhoz, így el tudjátok olvasni egymás sztorijait is. :) 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bonyolult szerelem

(Kamilla, 2016.02.01 20:38)

Amikor ötödik osztályban jött egy új fiú akkor rögtön bele szerettem de persze a többi osztálytársaim is a legjobb barátnőmmel együtt. Tudtam hogy nincsen semmi esélyem de megbecsültem azt is hogy csak barátok vagyunk.De egyre többet voltunk együtt és így egyre többet hangolódtunk egymáshoz, és egyik nap megkérdezte tőlem hogy leszek e a barátnője nemet kellett mondanom mert a legjobb barátnőmnek is tetszett és a barátságomat fontosabbnak tartottam. A hónapok teltek de ő mindig próbálkozott de én nemet mondtam azután össze jött a legjobb barátnőmmel elfogattam és végig néztem hogy ők mennyire boldogok amikor vége lett a kapcsolatuknak akkor teltek a hónapok majd az évek és ismét megkérdezte . De én nekem még mindig nemet kellett mondanom , de azután gondolkoztam és úgy gondoltam hogy eleget voltam már jószívű szóval megbeszéltem a legjobb barátnőmmel hogy nekem is tetszik és hogy nem e zavarná ha össze jönnénk megengedte és így össze jöttünk nagyon boldogok voltunk minden hétvégén filmeztünk és elvoltunk a kapcsolatunk 4 hónapig tartott de azután bevallotta hogy az egyik osztálytársamtól kért arcra puszit kiborultam és hát szakítottunk sajnálta azt amit tett és tényleg szeretett fontos voltam neki egy hét eltelt és megkérdezte hogy nem e folytatná mert nagyon szeret és nagyon sajnálja a történteket azután nemet mondtam mert már nem tudnék bízni benne eltelt egy nap és a tulajdonságai megváltoztak rossz irányba mindenkivel bunkó volt és még velem is meg se ismertem. Azután beszéltem vele és elmondta hogy nagyon szeret és nem tud nélkülem élni és hogy agyjak neki még egy esélyt és így gondoltam mindenkinek jár még egy esély és így igen mondtam.

Hdujddj

(Tami, 2016.01.02 03:38)

Nyár eleje lehetet amikor beszélgettem egy fiúval,egy buliban ismerkedtünk meg.szerelem volt első látásra.aztán teltek a napok teltek,beszélgettünk mindig.
Haveritársságunk egybefolyt,igy sokat találkoztunk,egyszer elmentünk egy éjszakai strandra,és ott más lánnyal volt..hónapokig szenvedtem miatta
Aztán jött más akivel elfelejtettem..utánna ő irogatot,szóval fiúk,lányok,egyszer bizony ám fordul az a bizonyos kocka..;)

Kegyetlen szerelem

(Fanni, 2015.12.27 22:21)

Volt egy fiú az életemben 1évig harcoltam érte a szakításunk után még ő az edjik barátnőmmel elkezdett kavarta. És eközben jött az életembe egy másik pasi.Adtam neki egy esélyt aztán elmondta hogy csak ki akart használni nagyon magam alatt voltam de aztán adtam neki mégegyszer esélyt mert fiatal naív és szerelmes voltam. Újra árvert megmondtam neki tünjön el az életemből hiszen újra,árvert és én pedig az egészből semmit nem vettem észre.1évig próbálkozott adtam neki egy 3-ik esélyt is de már nem bírtam bízni benne kimerült hogy a hátam mögött csajozott és mindig csak az volt hogy szakítás-kibékülés.És már egy jó 3hete nem beszélek vele ütök vágom bármit mond.az udvaron kibuktatom.De a szívem mélyén még szeretem.Most jött az életembe egy fiú akit nem annyira szeretek és így könnyen elfelejtem.És most érzem hogy nagyon rossz fiú nélkül. De a lelket tartja bennem az a Mondás hogy "NINCS PASI NINCS GOND! "És azt is megtanultam hogy nincsen szőke herceg fehér lovon,csak páva gyerek volan buszon! (ÉS Ő BUSSZAL JÁR SULIBA MEG ELÉG SOK HELYRE):-D ;-)

Szenvedés a szerelemért...

(Zsófi, 2015.12.18 19:42)

Az egész a nyáron kezdődött.A fiút már rég óta ismerem ugyanúgy az anyukája a szüleimet.(elváltak a szülei anyjával és húgával él)Egy utcába lakunk.Egy óvodában egy suliban majd mind a ketten egyszerre váltottuk át a sulit ugyanabba ahova én járok mert az anyukám is ott dolgozik.Akkor ő még nem nagyon ismert.Most nyáron elkezdtünk együtt biciklizni és beszélgetni.Egyik nap megtörtént a csók.De semmi szerelemről nincs szó.Ekkor még nem éreztem semmit.Aztán elkezdődött a suli ő gimi én még általánosba.Szinte minden nap látom.Szeptember végén éreztem már hogy tetszik.
Majdnem minden nap délután bejött a tanszobára.Mindig hülyültünk beszélgettünk.Minden nap szenvedtem az érzések csak úgy kavarodtak bennem.Decemberben a szünet előtt megkérdeztem tőle,hogy járna e vele.Nemet mondott mert neki tetszik már az osztályából valaki és csak barátként tekint rám.Teljesen összetört a világ körülöttem.Szerencsémre a szünetben nem gondoltam sokat rá mert sok jó programom volt meg a kaják rokonok.
Aztán eltelt a szünet új év és újra suli.Újra visszajött a bánat a szenvedések.Aztán elhatároztam,hogy keményebben fogok tanulni és a sulira is jobban fogok összpontosítani.
Az ofője a matek infó tanárom és hát nem a kedvencem a matek.Szerencsére már ötösre állok belőle.Sikerült minden tantárgyból ötösre feltornásznom magamat.Csomó ilyen készség tantárgyból jó lettem.Rajzból egyre jobban rajzolok voltam két versenyen megnyertem az első helyezést.
Infóbol alapból jó voltam de nem is nagyon csináltunk az órán olyan fű de tanulás.De imádok szerelni megjavítani dolgokat.Imádok fotózni és már a suliban is több alkalommal megkértek hogy egy egy eseményen fotózzak.Tesiből is egyre jobban teljesítettem.Ennek hatására sokat fogytam nem szándékosan.Énekelni nagyon szeretek.Az énektanárom felfedezte a hangom és szoktam a suliban szintén alkalmokra énekelni.Járok zenesuliba is gitározom és már a gitárommal és a hangommal is sokszor játszok a suliban.Május lett.
17.-e szerdai nap volt.Délután volt az udvaron voltam egy zúgban és zenéthallgattam pihenve.Megböktek.Kinyitottam
a szemem és ő volt előttem.Elmondta nekem,hogy sajnálja,hogy fájdalmat okozott nekem.Rájött,hogy nem
a vékonyságot a túlzott szépséget kell nézni.Hanem,hogy
mik a belsőértékek a kevesség a barátság meg minden.
Mondta,hogy megérti ha már nem érzek már úgy meg minden,de sajnálja és rájött,hogy engem szeret nem pedig
azt a lányt.Mert benne pont ezeket nézte,hogy milyen szép meg mnden.De persze az ő szemével én így vagyok szép és ne változtassak meg semmit.Én megszeppenve hallgattam.
Majd elmosolyogtam.Ő visszamosolygott majd igen hosszan megcsókolt.Azóta is együtt vagyunk lassan egy éve.:)

Re: Szenvedés a szerelemért...

(egy rossz döntés :'(, 2015.12.24 20:27)

Neked mar jo :'( en meg mar nemlehetek eggyut azzal akit szeretek sajna :'( :'(

segitsetekk legyszi :'(

(segitseg :'(, 2015.12.09 13:39)

A volt baaratom megint osszeakar jonni velem mit tegyek???? O.O

egy rossz döntés

(egy rossz döntés, 2015.11.25 19:23)

Volt egy fiu, akinek tetszettem! en nem nagyon rajongtam erte... De addig probalkozott mig belenem szerettem... :( elkeztunk jarni... En tenleg nagyon beleszerettem.. De ő hülyere vett.. :'( es elhittem neki az örökke szót... :'( 4honap utan szakitott velem és én teljesen belebetegettem de ő csak nevetett rajtam :'( életem legrosszab dontese volt hogy beleszerettem :'(

Re: egy rossz döntés

(elet, 2015.12.08 22:27)

Szeretlekk es nm nevetelek ki neharagudj es bocsaass meg nekem legyszives <3<3<3<3<3<3<3<3

Szeretem őt

(Andy, 2015.11.14 23:21)

Nekem most lett vege 8 honapos kapcsolatomnak de meg ugy erzem szeretem es vissza akarom kapni ot de el kell hogy felejtsem igazabol nekem most van egy .egy honappos kapcsolatom a fiut nem akarom megbantani mert orulten szerelmes belem es en meg halvany szerelmet errzek iranta ! Harcol ertem barmit amit kerek meg teszi ppedig 4 nappal kisseb mint en . en 16 eves leszek marciusban es o is csak 4 napal kesobb tolti be de hiszen szerelemben kor testsuly magassag nem szamit ! Ugy hiszem ez igaz szerelem lesz ! Olykor hianyzik az exem mikor a mostani paromm nincs mellettem ! De amikor mellete vagyok akor nagyon nagyon boldog vagyok es akkor nem gondolok az exemre

szomoruu de igaz

(egy lány , 2015.09.21 23:12)

Nekem volt egy barátom akivel szakitotunk 1 év után akkor 14 éves voltam.Nem hittem hogy valaha elfelejtem de jöt az osztályba egy fiu aki elfeledtetet velem mindent. Azt hittem vele jolesz minden nap cseteltünk sokat beszéltün estétöl regelig mire egyszer jöt egy űzenetem amiben ez ált: Szia tudom hogy oda vagy értem de nekem csak ojan mindha a tesom lenél!!meg szeretnék egy tanácsot kérni hogy mit mondjak anak a lánynak aki tetcik??..Mikor elolvastam mind akit megöltek öszedölt minden ugyan az a fájdalom mindt régen nem irtam neki és a suliban is csak köszönö viszonyba vagyunk nem beszélűnk csak végig nézem ahogy enyeleg a barátnömel.senki nem tudja hogy mia bajom hogy miért változtam meg azota éjszakákat sirok át mert minden nap látom és már megsem ölel mind rég.............:[

Re: szomoruu de igaz

(Kati Henriett, 2015.10.18 23:30)

Szia en voltam ugy, h a legjobb baratnommel meg beszeltem mindent az osszes titkomat elmondtam neki, de o a baratommal flortoltek elottem attam h mi tortenik megis biztam bennuk miutan szakitottunk, mert valaho .ereztem h igy lesz a legjobb, masnap meg kerdeztem baratnom h eggyutt vannak e. O a szemembe hazudott h nem. Kesobb miutan keresztul mendtem egy szoban akkor azon kaptam oket h smarolnak. Hozzajuk nem szoltam eleg sok ideig..ugyhogy annyit tudok neked mondani h ne harcolj olyanert ak i nem erdemel meg! :)

Re: szomoruu de igaz

(Amy, 2015.10.24 18:00)

Figyelj egy ilyen hulye nem erdemel meg egy olyan lanyt mint te,egy ilyenert nem eri meg sirni,nem melto ra ,h konnyeket ejts miatta!!!!

Re: szomoruu de igaz

(Titok, 2015.10.31 15:21)

Én is igy vagyok a volt baratommal...Ez már vagy 1 éve volt nekem is..de ki gyógyultam belőle nagy nehezen..:(

Elvesztettem akit szerettem...

(Titok, 2015.10.31 15:18)

Hát..hol is kezdjem..:( Találkoztam tegnap előtt álmom fiújával..ő 16 éves én pedig még csak 12...Én nagyon szeretem őt..de mikor családom meg tudta hogy együtt vagyok vele..a világ össze dőlt bennük..nem engedték hogy együtt legyek vele...hát ez az én történetem...Remélem még egyszer láthatom őt és hogy vele lehessek..:(

vajo.lina12@freemail.hu

(Amy, 2015.10.24 17:57)

Sziasztok! Az en tortenetem nem less tul boldog...
Nem is olyan regen,kb 1 es fel honapja,vagy meg annyi ideje sem,volt egy boldog kapcsolatom,ami kb 3 honapig tartott. Skypon ismerkedtem meg a fiuval,en par honappal idosebb vagyok nala :). Az elso par napban cask baratkoztunk,de elveztuk egymast. Aztan mar szamitottam ra , hogy megfog kerni ,hogy legyek a baratnoje,de nem nagyon akartam elrontani,azt a remek baratsagot,amit par nap alatt alakitottunk ki,de vegul beleegyeztem. Tudni kell rolam,hogy sok fium volt mar,de ugy igazan egyiket sem szerettem,max keto eddigi fiumat. O volt az egyik,ot tgyleg szerettem. Nagyon jo volt az elso 1 es fel honap ,szinte minden nap bezeltunk,ez egy tavkapcsolat volt,mas orszagban is laktunk :D , de tervezgettuk ,hogy talalkozunk,de nem talalkoztunk... Szoval a 2. honapban mar jottek a gondok,h elhagyagol,es en nagyon szenvedtem,pedig imadok boldog lenni,de nem ment. Karcolgattam a kezembe sziveket,es a nevet , magamba vagni nem mertem,mert mar a ver gondolatatol is libaboros leszek.Szoval mondtam neki sokszor h vegyen mar eszre,de hiaba beszeltem,aztan pasr napig irto kedves volt,es utana 1 hetig le se szart. Vegul osszeszedtem magam,es meg mondtam neki,h ez igy nem mehet tovabb,persze aztan be volt kussolva,es mondta ,h szeret de en nem akartam szenvedni tobbet,ha vele maradtam volna nyilvan meg csomot szenvedtem volna,mostmar talaltam egy olyat aki tud ertekelni,es nagyon szeret,es en viszonzom :D <3 :D

Az én történetem 2. rész

(Kati Henriett, 2015.10.18 23:16)

De ő ugyan csak le*****a. Nagyon bántott. Végül azon voltam, hogy senkivel nem jövök össze ha csak az nem ő (amúgy Gábornak hívják, és a honapok alatt persze volt egy ket baratom). Viszon újra eltelt 5-6 hónap. Végül keztem azt érezni hogy kezdünkegész jóba lenni. Úgy mond "összemelegedni" . És a story érdekessége most kezdődik. A húgától hallottam dolgokat. Plhogy mondta hogy kéne neki egy csaj. Erre a húga meg kérdezte, hogy miért nem jössz össze a Henivel? (Igen ez volnék én) mire ő semmit nem válaszolt, csak mosolygott, és elpirult. Meg olyat is mondott, hogy azt mondta hogy kigyúrja magát, és úgy akar összejönni velem. De eltelt 1 év nem tudok örökké várni rá. Ezért kieszeltem egy tervet. Remélem hogy sikerül. Ha nem nem tudom hogy mit csinálok magammal. Szerelmes vagyok igazán belé!!!

Az én történetem 1. rész

(Kati Henriett, 2015.10.18 22:59)

Hát hol is kezdjem?! Meg van. Tavaj nyáron kezdődött minden. Még ebédért jártam, mikor meg láttam őt. Minden nap mikor mendtem abban reménykedtem, hogy újra, és újra lásam őt. Majd nyár végén elköltöztünk, 20.percnyire az előző lakástól. Az első két hétbe nem mendtem le még a környéken körül nézni sem. Majd két héttel később a z ikertestvéremmel lemendtem, ugyan is ők az első naptól fogva lenn csavarogtak. Találkoztam a mostani haverjaimmal. Ez körübelül julius végén volt. Majd végül mutattak nekünk egy helyet amit ma már úgy nevezünk hogy "csg". És ott volt ő akit az ebéd osztásnál láttam nem egyszer. Azt hittem meg halok mikor meg láttam. Bemutatkoztunk. Éreztem h hevesen vert. Eltelt 1-2 hónap. Jobban meg ismertük egymást. Én szerelmet vallottam neki. Azt mondta, hogy van barátnője, és ezzel le is rázott. Később ezzel cinkelt állandóan. Rosszul esett de ennek ellenére is szerettem illetve szeretem. Hagytam had eljen ugy hogy nem vagyok benne. De ugyan úgy éreztem hogy szeretem. Eltelt 4-5 hónap. Újra megtettem, hogy bevalottam

hogyan felecsek el egy fiut

(jazmin, 2015.10.15 22:24)

volt egy fiu aki oda jot hozam es szepen beszelt vele is jarni akart de en nem mentem bele de kozde nagyon tecet nekem es neki is igy osze jot egy lanyal de ez faj nagyon

Utalok szerelmes lenni

(Egy szerelmes fiu, 2015.04.19 17:58)

Egy 15 eves srac vagyok aki nagyon szeret egy lanyt ! Az en tortenetem kise szomoru de ez van :/ az egesz egy szep szerdai nap kezdodot hogy el koltoztem Gyorbol es ujj suli meg minden es ahogy be leptem az ujj sulimba egybol meg lattam egy gyonyoru szep lanyt es a vegen ki derult hogy osztalytarsam is ! De ez most nem szamit az a lenyeg hogy en oda voltam a lanyert de neki sajnos volt baratja igy el telt egy -ket honap es nekem volt tobb baratnom is de a lany egyszer csak szakitot a fiujaval en persze egybol ra voltam katanva de csak ismerkedtunk 2-3honapig adig neki nem volt senki-e es nekem sem . Es egy nap lent ultem a parkban egyedul es a telomat nyomkodtam es vartam hogy teljen az ido hogy jojon a buszom es szoval ott ultem egyedul a parkba es a lany oda jott hozzam es el keztunk beszelgetni is nevetgeltunk mikor en egyszer csak meg csokoltam de a lany el lokot magatol es csak meglepodve nezet erre en ciki helyzetben ereztem magam es inkab elmentem de a lany utanam futot es meg fogta a kezem es vissza huzot es meg csokolt es a fulembe sugta hogy szeretlek ! Az a par perc oraknak tunt es a menyekbe repitet es vegul ossze jotunk a lanyal de 2honap utan szakitotam vele mert feltem hogy csak at akar verni es nem akartam csalodni es a lany hiaba probalta elhitetni velem hogy o csak engem szert en nem hittem neki es mar el telt 3het hogy nem vagyunk egyut de en csak ra tudok gondolni hianyzik minden porcikaja hianyzik hogy regel foro csokokal ebreszen fel es hogy este a karjaim kozt aludjon el . Arra is ra jottem hogy a lany nem akart atverni de mar keso mert mar mast olel es mast csokol es nagyon rossz ot nap mint nap latni egy masik fiuval :(

Re: Utalok szerelmes lenni

(Viki, 2015.09.12 11:51)

Nagyon sajnállak emiatt!! nyugodj meg, majd megtalálod azt a lányt akiben bízol és nem fogsz benne kételkedni!! sok sikert hozzá!! :)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő » 

 
Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 91339
Hónap: 1332
Nap: 69