Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmes történetek

 

Egy 15 éves lányról:

Volt egy fiú osztálytársam, akivel elváltak útjaink. Hetedik félév volt mikor új osztálytársak jöttek. Köztük volt ő is ki már előre megtetszett. Nagyon szimpatikus volt nekem, és én is neki. Minden délutánt vele és barátjainkkal töltöttem. Eltelt egy aztán két hónap és egyre közeledett hozzám.

Mikor egy nap bementem a suliba éreztem, hogy más lesz ez a nap mint a többi. Órákon mindig egymásra néztünk és mosolyogtunk. Vége lett a napnak és jött a délután. Ugyanúgy lementünk barátokkal a parkba és elkezdtünk játszani. Nagyon élveztük, mert lányok voltak a fiúk ellen, habár csak ketten voltunk lányok a húgával. Hirtelen egyik percről a másikra változott valami és mikor megtörtént tudtam, hogy mi volt az. Mikor elfutottam mellette megragadta egyik kezem, magához húzott jó szorosan egymás szemébe néztünk és hirtelen ő felém hajolt és elcsattant első csókunk. Azt hittem örökké tart ez a pillanat, de nem, mert megzavartak. Utána az első pár hétben titkos helyeken találkoztunk és ott forró csókokat váltottunk. Mind a kettőnk teste beleremegett és szívünk egyszerre vert. Észre se vettük vége lett az évnek és tudtuk hamar elmegy a következő egy év. Úgy is lett. Minden nap együtt voltunk, aztán hirtelen vége lett ennek az álomnak. Olyan volt számunkra ez az egy év mintha egy nap lett volna. Nagyon hamar elment és ő is és én is máshová mentünk. De egymást még most sem feledjük. Még fél éven keresztül tartott ez a kapcsolat és mostanra már csak "barátok" maradtunk. Néha összefutunk és vissza emlékezünk, hogy az első forró csók, öleléssel milyen jó is volt nekünk. Vissza emlékezünk még arra is, mikor nyolcadik év végén átöleltük egymást és oda súgtuk egymás fülébe: " Szeretlek és már most hiányzol, de nem feledlek sohasem!"

 

Egy fiú és egy lány

Történetünk kezdődik egy májusi éjszakán, mikor megismerkedett egymással egy fiú és egy lány. Moziból igyekeztek haza éppen, már átölelkezve és kéz a kézben. Eltelt egy év, mint a pillanat, gyakran adtak egymásnak forró csókokat. A lány a fiút nem vette komolyan, ezért a fiú szívében örök félelem van. Attól fél, hogy elveszti a lányt, kit úgy kíván, s a szíve, hogy imád. Beteljesült a sorsa egy ködös délután, mikor mást ölelgetett az a szép lány. Az egész teste lángolt, s arca piroslott. Odament a lányhoz, vígan köszöntötte, senki sem tudta, ez az utolsó beszéde. Mikor hazaért, lerogyott a székre, egy lapot vett elő, s ezt írni kezdte:
„Azt hittem szerettél egyetlen virágom,
te voltál mindenem ezen a világon.
De te már nem vagy, könnyen másé lettél.
Szerencsétlen vagyok, s az ilyen minek él?
Meghalok inkább, mert nem bírom már.
A két ölelő karod más fiúra vár.
Búcsúzom tőled az Isten áldjon meg.
Te a világon maradsz, én elmegyek.
Az én szívem téged soha nem feledett.
Gondolj Rám néha, ki téged szeretett.
Szeretlek most is, bár nem sokáig élek.
Mire olvasod ezt, nem lesz bennem lélek!”


Mikor ezt írta, borítékba tette, örült a mának, s a múltat feledte. Boldogan ment a sírba, a halálba, pedig tudta, hogy nem jön vissza. A fiú egész közel ment a folyópartra, és belevetette magát a zúgó habokba. Megkapta a lány a fájdalmas levelet, s hullatott érte fájó könnyeket. Elment a partra, a könnye csorgott. Felidézte magában a sok szép csókot. Átgondolta a régi szép időket, mikor szíve egy fiúért égett. Nem tétovázott, a folyóba ugrott, s lelke a mennybe szállt. Történetük véget ért egy ködös májusi éjszakán, hol a sírban egymásé lett egy fiu és egy lány.

 

Harc a szerelemért

Volt egyszer egy fiú és egy lány, kik boldogok voltak nagyon,
szerették egymást, kézen fogva sétáltak a napon.
Sokszor elképzelték mi lesz ha felnőnek,
soha nem válnak el, örökre együtt lesznek.
Szerelmük olyan volt, mint egy csodaszép mese,
mindenük megvolt ami csak kellett az életbe.
Történt egyszer, hogy a fiú kapott egy levelet,
harcolni hívták, el innen nagyon messze.
A fiú nem akarta itt hagyni az egész életét,
de elhatározta hogy harcolni fog a hazáért s szerelméért.
Mikor a lány ezt megtudta, sírt s zokogott,
féltette a fiút, nagyon szomorú volt.
Eljött a nap, mikor a fiúnak mennie kellett,
mindenkit itt kellett hagynia kit kedvelt s szeretett.
Elbúcsúzott tőlük, míg a lányhoz ért,
gyengéden átölte, s suttogva csókot kért.
Kint ültek a csillagok előtt előző este,
s választottak egyet, mely a legfényesebb.
Így szólt a fiú: Ha látod, hogy e csillag lehullik, tudd hogy én már nem létezem!
A lány megint csak sírt, könny csillogott gyönyörű szemeiben.
Mikor aztán a fiú a háborúba odaért,
harcolt, s ezt csak egyedül a szerelméért.
Mindig ott lebegett előtte a lány meseszép arca,
a gyönyörű szép szeme, s csillogó ajka.
Lement a nap, majd feljött a hold,
a fiú még mindig csak harcolt és harcolt.
Belenyilallt valami fájdalom, elsötétült minden,
érezte hogy vége most már, már fájdalmat sem érzett.
Látta magát ahogy fekszik a sötét ég alatt,
a lányra gondolt s közben mosolygott arca.
Lepergett előtte az egész élete,
mikor még boldog volt, mikor a lányt érintette.
Közben a lány otthon ült az ablakban,
s folyamatosan csak azt az egy csillagot bámulta.
Látta amint lehullik szikrázva,
érezte szívében az égető fájdalmat.
Tudta, hogy a fiú már nem létezik többé,
elővett egy kést, s karcolgatta a kezét.
Először csak karcolgatta, majd mélyen belevágta,
előtte is lepergett minden, az öröm s bánat.
Végül mindketten felértek az égbe,
s ott folytatták együtt a csodaszép életet.
Tán még most is ott vannak az égben,
s együtt élnek majd örökre a szerelemban.

 

Két fél szív

csak 13 éves voltam, amikor elmentem Olaszba futni.Tudtam,h sok élménnyel leszek majd gazdagabb.Amikor eljött a verseny és felvonultunk, egy fiú sétált előttünk.A barátnőmmel mondtuk, hogy milyen helyes.Kár,h olasz.Lefutottuk a távot, és a barátnőm sírni kezdett.csak azt vettem észre,hogy a fiú ott van nála,és nyugtatja.nem tudtak beszélni, mert nem volt közös nyelv. később láttuk a fiút, amint épp vacsorázik, és elkezdtünk beszélgetni mellette.Kedves volt, és mondta,h üljünk oda.Tudtam vele beszélni.Nagyon jó volt.Éreztem, hogy ez most valami más.Elkérte az e-mail címem.Mire hazaértem , várt 1e-mail.Azt írta, h reméli jól telt az utunk, és szeretne beszélni velem.Aláírás:A te Fabio-d.Beleszerettem. Szerelem első látásra!Az első szerelmem egy kedves, intelligens, értelmes, sportos, szexi olasz srác. Elkezdtünk e-mailezni, msnezni, smsezni.Jártunk,de csak 3 hónapig. Felhívott szilveszterkor, akkor hallottam először az út óta a hangját.A járásunkat egy jó félévnyi ismerkedés előzte meg. Nagyon szép volt.Olyan boldog voltam, amikor éjfélkor felhívott.Ezután másnap este, amikor msneztünk, azt mondta, h nem járhat velem.Én nem értettem, hogy miért.Ő azt mondta, hogy a szilveszteri bulin,a legjobb barátja csókolózott 1részeggel,és ez nagyon rosszul esett neki.Ez szerintem 1idióta kifogás, így sírva rohantam el, és hagytam ott a gépem.A legjobb barátnőm hívott fel,hogy Fabio keres, és nagyon sajnálja, hogy azt mondta, és szeretné megbeszélni.Nagy nehezen visszamentem, persze azt mondtam, h nem probléma.Sok bocsánatkérő smst kaptam tőle és örültem, amikor azt írta, hogy szeret.El is hittem.2 héttel ezután szakítottunk.Azzal az indokkal, hogy talált valaki mást, de legyünk barátok.tudtam,h fájni fog, de belementem, mert nem akartam elveszíteni.De nem ment, folyton, amikor tanácsot kért, nem tudtam azt írni, amit szerettem volna, hanem az ő érdekeit tartottam szem előtt, azt, h ő boldog legyen.Életem legrosszabb fél éve.Nem is tudtam sokáig a barátja maradni, mert amint kiderült, lecserélte a barátnőjét, és ezzel a lánnyal már le is feküdt.Elvesztette a szüzességét.Mindig azzal viccelődtünk, amíg együtt voltunk,h ' are u virgin?'( szűz vagy? )és akkor is megkérdeztem, de pont akkor, amikor ő. egyszerre, de a válaszunk nem ugyan az volt.Én ott törtem össze végleg. Nagyon rossz volt.Csak az nyugtatott, hogy a lány kiment Amerikába egy évre tanulni.Azt kérdezte Fabio tőlem, h elmondja-e a lánynak, hogy szereti, mielőtt elmegy.Mondtam, hogy igen.De nem hallgatott rám. Nem is értettem, hogy én, mint az exe miért vagyok fontos ilyen témákban... azt hittem,csak féltékennyé akar tenni.Azon a nyáron,Görögországban volt 1 kalandom,viszont volt a sráccal egy közös képem, és rögtön csak annyit írt rám Fabio, h, ő a barátod???Én meg azt mondtam, h nem, csak a nyaraláson találkoztunk.És megkérdezte, h szűz vagyok-e. azt kellett volna mondanom, h nem...én hülye

ezután elutaztam hozzá vonattal( 1,5 nap), hogy megbeszéljük, és hogy elmondjam neki, hogy szeretem. de akkor is, amikor megláttam, mindent elfelejtettem.Ő meg persze kidumálta magát.Vittem neki egy nyakláncot, ami egy szív volt, és ketté lehetett törni.Fel is tette rögtön a nyakláncára.Kikísért a vonathoz miután ebédeltünk.Annyira hittem benne,h majd az utazásom megváltoztatja a helyzetet, és tudni fogja, hogy mit érzek, s ő is így érez majd,..h újra megcsókolhatom.De nem így lett.Elmentem az iskolával Olaszországba, és találkoztunk.Annyira megváltoztunk, hogy az hihetetlen.Miatta kezdtem el olaszt tanulni...Két évig szenvedtem miatta, de a vele való szakításnak több előnye is volt.Több dalszöveget írtam, megnyertem egy szavalóverset ezzel a verssel :
Magányosság erdejében
Wass Albert
Itt éreztem azt, hogy sikerült túllépnem.Már nem tudom előadni azokkal az érzelmekkel.Sikerült!A tőle hallott dalokat már mástól is hallottam, a vele bejárt helyeken már mással is voltam.A közös élményeket sikerül jó barátokkal átélnem.Sikerül felejtenem.Már nincs 2 félszív a nyakamban, és bennem.

Őrült szerelem

12 éves vagyok. A suliban volt egy srác,ő is 12 éves. Mindig piszkált,meg szekált. De egyszer elegem lett már. Adtam neki egy pofont,erre ő az egész iskola előtt megcsókolt. Azt suttogta: -Erre vártam...-Közben hevesen csókolt. A barátai mindig azt mondták nekem: -Szűz vagy még. Erre én rátapostam a lábukra. Odajött a srác,és megkérdezte: -leszel a csajom?-erre én azt feleltem: -NEM! meglepődött,igen-re számított. Többet nem álltam vele szóba,mert nem akarok menőzőkkel járni! :D

 

 

 

Ha van igaz szerelmes történeted lehet szomorú vagy vidám végű,írd le a vendégkönyvbe  vagy a hozzászolásokhoz, így el tudjátok olvasni egymás sztorijait is. :) 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Utalok szerelmes lenni

(Egy szerelmes fiu, 2015.04.19 17:58)

Egy 15 eves srac vagyok aki nagyon szeret egy lanyt ! Az en tortenetem kise szomoru de ez van :/ az egesz egy szep szerdai nap kezdodot hogy el koltoztem Gyorbol es ujj suli meg minden es ahogy be leptem az ujj sulimba egybol meg lattam egy gyonyoru szep lanyt es a vegen ki derult hogy osztalytarsam is ! De ez most nem szamit az a lenyeg hogy en oda voltam a lanyert de neki sajnos volt baratja igy el telt egy -ket honap es nekem volt tobb baratnom is de a lany egyszer csak szakitot a fiujaval en persze egybol ra voltam katanva de csak ismerkedtunk 2-3honapig adig neki nem volt senki-e es nekem sem . Es egy nap lent ultem a parkban egyedul es a telomat nyomkodtam es vartam hogy teljen az ido hogy jojon a buszom es szoval ott ultem egyedul a parkba es a lany oda jott hozzam es el keztunk beszelgetni is nevetgeltunk mikor en egyszer csak meg csokoltam de a lany el lokot magatol es csak meglepodve nezet erre en ciki helyzetben ereztem magam es inkab elmentem de a lany utanam futot es meg fogta a kezem es vissza huzot es meg csokolt es a fulembe sugta hogy szeretlek ! Az a par perc oraknak tunt es a menyekbe repitet es vegul ossze jotunk a lanyal de 2honap utan szakitotam vele mert feltem hogy csak at akar verni es nem akartam csalodni es a lany hiaba probalta elhitetni velem hogy o csak engem szert en nem hittem neki es mar el telt 3het hogy nem vagyunk egyut de en csak ra tudok gondolni hianyzik minden porcikaja hianyzik hogy regel foro csokokal ebreszen fel es hogy este a karjaim kozt aludjon el . Arra is ra jottem hogy a lany nem akart atverni de mar keso mert mar mast olel es mast csokol es nagyon rossz ot nap mint nap latni egy masik fiuval :(

Re: Utalok szerelmes lenni

(Viki, 2015.09.12 11:51)

Nagyon sajnállak emiatt!! nyugodj meg, majd megtalálod azt a lányt akiben bízol és nem fogsz benne kételkedni!! sok sikert hozzá!! :)

Re: Utalok szerelmes lenni

(Kata:-), 2015.09.30 23:18)

Szerintem,kitartást,és ha tényleg valoláyban szeret téged,és igazi szerelem volt,akkor tuti,hogy viszafog hozzád menni :-)

Re: Utalok szerelmes lenni

(Csak egy lány, 2015.08.18 21:13)

Szia, hát ki tartást, igen, nagyon nehéz lehett, én is éltem már át ilyet, azota probálok nem szerelmes lenni és el kerülni...szóval, igen, ki tartást
By: csak egy lány :)

Két fiattal tervei

(Focista, 2015.09.20 11:10)

Ez a történet egy 18éves fiurol és egy 16 éves lányrol szol.(én vagyok a fiu) Na kezdjük az elejétől .. Ez a kapcsolat 02.24 kezdődöt és nem rég ért véget.
Én egy elég veréb gyerek voltam egy szabály szerint éltem, "egyszer élünk de akkor nagyon." sok barátnőm volt de egyett se vettem komolyan megcsaltam irányitoottam őket, de ez 02.24 meg változott . volt egy féléves kapcsolatom aminek pont akkor lett vége , amikor megismertem ezt a bizonyos lányt , vicces volt tetszett nekem már egy ideje és vonatton épp veszekedtem exem barátnöjével erre ahogy meghallotta a hangom kijött és elkezdett fagatni hogy mi a baj mivolt ez nagy vonalakba elmondtam neki és mondtam neki hogy üljünk oda anyához , bemutattam anyanak úgy hogy anya ő lesz a barátnőm , a lány csak nevetett mikor a szált le a vonatrol mondta hogy kisérjem ki , ki kisértem erre mielőt leszált megcsokolt. Rá párnapra össze jöttünk , fhuu nagyon sokat veszekedtünk kisebb nagyobb gondokon, volt pár megcsalás.. Szoval ez a kapcsolat tényleg eseményel dús volt.. Nagyon megszerettem végül ahogy kezdtem megismerni. És itt indult meg minden.. Pontos dátumot nem tudok , de egyik este megbeszéltük hogy gyereket vállalunk mert akartuk éreztem hoogy mindegy hogy hány évessek vagyunk egy ember egyszer érzi ezt az életbe.. Bele vágtunk az első tervünk megvalósitássába hat elég rosszul ment, mert rá egy -két honapra le költözött az apjához, és ott nemtudtunk úgy találkozni meg elbizonytalanodt.. Minden nap szakitott , minden nap úgy békültünk ki hogy megigértem hogy feleségül veszem, hat ez ment egy ideig de volt egymegcsallás és mikor már megtudtam hogy amig nem találkoztunk mi is hogy volt annyira fájt hogy eltörtem a kezem bele vertem a buszmegalloba, tomboltam bőgtem.. Mikor lenyugodtam azon voltam hogy költözön vissza az édes anyához mert ő közzel lakot hozzám és ha az apjánnál maradt volna véget ért volna mindennek csak idő kérdésse volt.. Hálistennek az édes anyjához költözöt , és folytattuk az álmaink megvalositását.. Mayát vagyis.. Amikor náluk voltunk esténként kiültünk megterveztettük a jövőnket.. Az élet tényleg annyi probált tett elénk hogy más már rég feladta volna.. De mi nem..(pár eseményt át ugrok személyes okkok miatt!) a nyár végén bárátnőm össze veszett anyaval kis hülyeségen.. En meg emiatt anyaekkal egyszer a megbeszélt időre nem jottem haza.. Rendőrök hoztak haza emiatt eltiltottak tőle.. De nem engedtem el.. Jött a suli folyamatossan probálkoztunk hogy sikerüljön maya.. Logtunk sulibol egyik rossz hir követte a másikat.. Fél év alatt nem sikerült maya.. Sulibol kirugtak minket , munka helyről úgy szint.. Én magammal voltam elfoglalva nyalogattam a sebeim .. Erre mire észbe kaptam elvesztettem...:(
Felhivom mindenki figyelmét hogy ha talál egy olyan lányt aki annyira szeret hogy gyereket szüljön neked és nagyon sokmindnen mentek együtt keresztül, nem kell feladni az életnek célja van velettek..! Csak gyürjétek le a sok probát, sok rossz után mindig jó jön! Ne adjátok fel.. Ne kövessétek el a mi hibánkat hogy feladjátok , én tudom jol hibáztam ne mindig a másikat hibáztássátok.. Mindenki hibázik senkise tökéletes..
Harcoljatok ha megtaláljátok azt a személyt akit én megtaláltam . ha sokat veszekedtek az égésséges.. Mert az azt jelenti van miért harcolni . az a baj ha nem veszekedtek.. Exemmel minden veszekedés utan mindig azt mondtuk hogy . ugye tudod hogy itt még seminek nincs vége.. Hat sajnos most vége.. Remélem a hibámbol tudtok tanulni es ti nem követitek el ezt a hibát amit en. VIGYAZZ a szerelmedre.

bonyolult szerelem

(bonyolult szerelem, 2015.09.09 14:22)

12 éves vagyok és volt egy 12 éves fiú és mindig követett
Is mondig ott volt a parkba és mingid engem figyelt
És ott voltak a haverrjai odajön hozzám és mondja nekem hogy holnap tali pedig nem is ismerem
Mondtam hogy nem ömeg rám mondott valamit és én feláltam és mondtam neki hogy gy szót de nem értette
Erre most g a haverjai elött megcsókol
1 héttel később meg megkérdezte tőlem hogy leszel a csajom ? Mondom neki hogy nem de meglepődött rajta a haverjai meg csak kacagtak

Re: bonyolult szerelem

(tudom, 2015.09.11 15:34)

hát én felpofoztam volna a haverjai elött

mit tehetnék :(

(Valaki , 2015.09.11 15:31)

Elkezdem történetem úgy hogy , voltam én még kis 5. évfolyamos és volt egy srác 6. évfolyamos eddig soha nem találkoztunk de ezen a nyáron egy táborba mentünk és egyszer hajókázni mentünk a naplementébe egymás mellé ültünk és csak néztünk egymás szemébe jöttek a barátnőim én mentem de ő is jött elmentünk üdítőiért és vissza ültünk leültünk de a lányok közénk ült mi nem láttuk egymást de én köszönöm a tanárnak hogy el külte őket és közelebb húzódott én iszok és megszólal -én ha nem kéred megiszom .De nem ez a legfontosabb mondata oda nyujtottam neki és rámosolyogtam és ő is rám ivott belőle és azt mondta -én csak a csinos lányok üdítőjét iszom meg . Na én ilyenkór lettem szerelmes . De a barátnőim vissza jöttek és egy egy üdítőt fogtak . Ő csak nézett odébb ült és a lányok be ültek közénk . Nyujtották ők is az üditőjüket és azt is elfogatta én elmentem és a lányokkal szorakozott tovább . Vége ;( ;(

mindenféle kósza gondolat

(csalódások, 2015.08.31 23:53)

zsakbamacs.blogspot.com

Nemtudom mit csináljak :(

(Maradjon titok, 2015.08.25 22:47)

Már rögtön az elsö nap kiszurtam a gimnáziumba. Kilencedikes lettem, ö tizen eggyedikes volt akkor. Ez volt pontosan két éve. Minden eggyes nap probáltam felhívni magamra a figyelmét de hiába.. Ő csak a barátaival foglalkozott.Nap mint nap kijártem a terem elé csak,hogy láthassam és amikor elment mellettem úgy kalapált a szívem , hogy azt hittem megörülök. Fekete haja és gyönyörü szép tenger kék szeme volt, hogy nem lehet az ilyenbe egyből bele szeretni ?! Idén nyáron történt,hogy a magyar tanár tábort szervezett. Én és két barátnömmel megterveztük,hogy elmegyünk.Éppen a tanárt vártuk a megálloba( mert busszal mentünk) amikor megláttam ŐT. Azt se tudtam mit csináljak hirtelen. A szívem a torkomba dobogott és levert a víz. Rengeteg kérdés forgott a fejembe, "vajon mit keres itt hiszen már leéretségizett" stb. Eggyik barátnöm rázott vissza a jelenbe.Mint kiderült nagyon feltünöem elkezdtem bámulni. Egyben örültem,hogy ott van de ott volt bennem az is, hogy 2 hónapig tartot,hogy megprobáljam elfelejteni. Valami ott belül azt súgta,hogy jó lesz ez a kirándulás és egy ideig biztos nem fogom elfelejteni, hátigy is lett.. Sokáig csak néztük egymást, de amikor oda nézett legtöbbször ösztönösen elkaptam a fejemet róla. Aztán össze ismerkedett egy 22 éves lánnyal. Az összes túrán vele volt két napig. Amikor alánnyal láttam olyan volt mintha valami lyuk keletkezett volna a melkhasamba. Nagyon fáj nap mint nap vele látni, de tartottam magam nem szóltam senkinek egy szót sem. És végül szerdán tört meg a jég közöttünk. Két barátnömmel éppen vacsorához teritettünk, én osztottam az uborka salátát a tányérokba. Nem tudtam , hogy Ő szereti-e a foghagymát, és megkérdezni se tudtam ugyan is elment a lánnyal sétálgatni és még kitudja. Szóval ( tartsatok búnkonak ha akartok) jól megfoghagymáztam a salátáját. Majd mikor "haza" jött megjegyeztem neki,hogy " ugye szereted a foghagymát , mert a tiedet tele raktam vele" hirtelen köpni nyelni nem tudott. Majd pár másodpercel késöbb megkérdezte,hogy haragszom-e rá. Én rögtön rávágtam,hogy"ááá dehogy" . Másnap elkezdtünk beszélgetni. Ahogy kezdtem megismerni rájöttem,hogy nagyon kedves és figyelmes. Onnantól velem foglalkozott még a másik lányt is lerázta. Amikor éppen nem bszélgettünk akkor egymás tekintetét kerestük és mikor megtaláltuk elmosolyodtunk. Annyira boldogvoltam. Úgy éreztem a felhők felett járok. Utolsó este megtört a varázs.. A búcsú estére egy tábor tűz volt szervezve. Én kcsit késöb értem ki. És akkor láttam, hogy ott ül amelett a lány mellett akivel az elsö két napba sülve föve eggyüt volt. Úgy éreztem belül össze török. Egyszerüen nem birtam tovább tartani az össze gyült fájdalmat és csorgo könnyekkel berohantam. Aznap este álomba sírtam magamat. Reggel megfogadtam magamba,hogy még csak rá se fogok nézni. Ő viszont úgy csinált mintha a tegnap meg se történt volna. Ugyan úgy oda jött beszélgetni, kedves volt. A buszon az út felét végig beszélgettük.Búcsúzáskor kaptam töle egy agyagból készített csakláncot. Azóta is ott lóg a tükrön. A tábor óta csakegyszer kétszer beszéltünk. Azóta ő se keres én pedig nem akarom zavarni. Így ért véget az én "tündér mesés"táborom. Valoszínüleg soha többet nem fogom látni ugyan is jövöre Szegedre megy tanulni.

Viszonzatlan szerelem

(Fanni, 2015.08.16 10:55)

Az egesz 2013ban kezdödött, a szüleim nem engedték hogy facebookom legyen , ígyhát titokban csináltam egyett.Egy nap, bejelölt Ő, ....Fogalmam sem volt róla ,hogy ki is lehet, ...Rám irt, elkezdtünk dumálni és kiderült ő volt az a fiú , akit 4.es koromban "Turo rudinak" hivtam, mert annyira pattanásos volt szegény....Sokat beszélgettünk mindenről, egyszer csak elkezdett bókokkal elárasztani(azt tudni kell ő volt az első fiú aki nem csak barátként közeledett felém.)"Gyönyörű vagy" Szép"Jó a feneked" stb...Mindent elhittem neki....Akkor még nem tudtam mekkora hibát is követek el , ővele.
Nagyon sokáig csak facebookon beszélgetünk, egyszer sem találkoztunk személyesen....
Egynap , arra kért , lássuk egymást.Bele mentem.....Vmi szörnyű volt , megse burtam szölalni, remegtem....Ő meg totál kinosan érezte magát.
Akkor még nem értettem mért reagáltam így...
Első látásra szerelem volt az én részemről.
Utána. Kinos incidens után , meg 1szer talkoztunk, hisz nem lett volna ertelme, nem tudtam a kozelben ertelmesen gondolkodni...
Ahanyszor meglattam ot a szivem majd ki esett a helyeről.
Ez még nem is lenne annyira , súlyos.Hanem mikor eltelt 1 év is, és olyan dologra szántam rá magam, amit nagyon szégyelek, .Felajánlottam magamat , csak hogy érezhessem....
Természetesen nem habozott igent mondani, még is csak 14 voltam ö meg 19...
Az elején undoritóan sexy üzeneteket váltottunk, majd jöttek a képek...
Röstellem magamat ...
Akkoriban , annyira elvakitott a szerelem hogy , nem láttam tisztán, egész végig csak kihasznált s megalázott, undoritó módon.
A 15.szülinapomon, este eljött elénk, (tudni kell, még sosem csókoloztam, úgy voltam vele, akibenegbizok és szeretem azzal szeretném az első csókomat)...Elmentünk egy sötétebb helyre, majd filmekbe illően megcsókolt.(Egymással szemben álltunk, felém hajolt és a hajamat a fülem mögé türte, a kezét az arcomra simitotta es lehlet finoman megcsókolt)...
Gyönyörű volt, aznap este annyira boldog voltam hogy nem birtam aludni.
Majd jött a fekete leves, olyan üzenetett írt "Ilyen csókolozás nem lesz mindig, csak ha találkozunk,ha van rajtunk kivül bárki is csak haverok" a szivem itt tört ketté....de nem érdekelt, ahoz túlságosan is szerettem.
Eltelt pár nap, éppen egyedül ülök a szobámban és egyszer csak anya bejön, Tud mindenről, és ő előre megmondja csak kihasznál engemet.
Irtam neki, hogy igaz e,és tényleg csak azért van "velem"mert a sexre várt, ő csak annyit irt " Ja"
Akkor tudtam, számára csak egy kislány vagyok , akivel kedve szerint játszhat.
Igy hát mondtam neki , "Akkor hagyjuk ezt az egészt" Neki nem is kellet több , elköszönt és letiltott facebookról.Ennyit jelentettem ő neki..:/
Jelenleg fájdalmasan tengetem a napjaimat, "mit rontottam el?!" :)

Az megdöbbentő csók

(Vivi, 2015.07.25 14:50)

Volt egy fiú ,akivel tavaly jártam még. Levélben kérte meg hogy leszek -e a csaja.Én persze igent mondtam ,mert régóta tetszett már nekem .Volt még az osztályban 2 fiú haverom akikkel sokat beszélgettem és nekik nagyon tetszettem.Nekem egyik fiú sem tetszett. Egyszer leégetett az osztály előtt .A barátnőmmel a folyosón voltunk ,amikor jött az a fiú és akaratom ellenére megcsókolt .Az osztály persze röhögött.Azóta is mondják a volt osztálytársaim hogy :Vivi emlékszel még a nagy csókra? Hát sajnos igen... :) de azóta is haragszom a fiúra ezért, persze jó barátok vagyunk:)

ÀLOM❤❤AMI ÀLOM MARAD

(Kataa:-), 2015.07.18 01:23)

Volt egy egyéves gyönyörű joo kapcsolatom..az egész egy májusi délután kezdödött mikor az eggyik jàtékon ràirtam egy fiúra...elöször még csak hūlyūltūnk..és aztàn felhoztuk hogy jàrni szeretnénk ..és jàrtunk is.,én elösször egyàtalàn nem vedtem komolyan de ő màr akkor nagyon is komolyan vedte..aztàn egy juniusi napon a szūletésnapomon amikor mi màr bőven jàrtunk akkor döbbentem rà hogy uram isten de fontos nekem ez a sràc..és akkor ...olyan gyönyörű volt minden..CSAK VELE tudom elegengedi magam,hūlyūlni,nevetgélni a gondjaimat megosztani csak vele tudom...❤❤mindig amikor beszélgettūnk jobbkedvem lett..ő jàrt/jàr a fejembe eegéssz nap...és még az àlmom is vele van...aztàn...egyszer nagyon nagyon összevesztūnk...és szakitottunk.....ugyan ugy baràtok maradtuk de többet érzūnk egymàs irànt....ésss végūl bekövwetkezett az hogy lett neki baràtnőlye akkor az nekem nagyon rosszul esett..és...nem mutattam ki ugyan ugy haverok maradtunk..de végūl most màr nem tartjuk a kapcsolatot...pedig nekem a szivem még most is csak az ővé...minden eggyes pilanatba ràgondolok imàdom..de màr vége..ez màr csak àlom hogy én meg ő❤❤❤❤❤❤❤

pecsi

(Petra, 2015.07.08 23:09)

van egy fiu aki nagyon tetszik csak az a baj o pesti en meg pecsi bar az annyira nincs messze es facen kezdtem el igazabol vele beszelgetni es egy ido utan ugy ereztem mintha szeretnem o olyan helyes es cuki ..olyan szep dolgokat irt nekem en meg elhittem mikozben o csak hulyitett..es egyszer azt irja kellek neki egyszermeg azt hogy nem. es mostmeg osszevesztem vele es kitorolt..de nekem o kell es fontos nekem hogy mondjam el neki? :) minnel elobb talakozni fogok vele

Vajon mi lesz ebbol ....

(Dorii, 2015.06.07 08:43)

14 éves vagyok és már 3-4 hete bámulok egy nagyon de nagyon cukii sracot ,sok dolgot ugyan nm tudok rolla hisz félek vele beszélni..
Szüneteken mindig latom ahogy a kicsi 3-adikosokkal játszik ,masképp mindig egyedül van es rollerezik,es nagyon ügyesen tud trükköket csinálni vele..
Mindig mikor elmegyünk mellette a barátnőimmel ugyteszek mintha eszre se vennem de ő megnéz hosszasan,
És sokat álmodok vele..
Legjobb barátnőmnek nm szeretnék szólni erről,hiszen akkor beleszolna es nm lenne tiszta a terep,de ugyan neki is tetszik egy srác ,de inkabb hallgatok,minden szüneten nezem a sracot ,csak a keresztnevét tudom,es van egy kis 4-edikes akivel szokott dumalni de mostanába nm latni,egy időbe a négy fiú osztálytársammal kosarazott...
Egy hétfői nap láttam elöszőr ,amikor kosarazott a fiukkal de akkor még nm is izgatott annyira ,h kivel kosaraznak,aztán ,nagy meglepetésemre bekelett jojjon hozzan egy órára ami ismetlodott 3-hétig..
Amikor bejott és leült a fiúkhoz gondoltam nm fog megtetszeni egy nyalgep de aztan bejött a tanár és elakarta ültetni egy normálabb helyre..
Volt is melletem egy hely és csakugyan nem messze egy kétszékes pad es oda leült ..
Az orán alaposan megfigyeltem a srácott,es ahogy így ültem probáltam figyelni a tanárra ,a lányok csodálkoztak azon h kicsit jól néz ki de van benne valami titokzatos,a tanár elmondta a nevét de én csak a keresztnevét jegyeztem meg ..
Aztán rapillantottam a lábmozdulataira ,és észrevettem h utánozta minden eggyes ülési pozomat ,kicsit mbizarr volt ,es akkor utott egy nagyot a szívem mert jobban megneztem ,mert még soha nm láttam ilyen jóképű,aranyos ,nyugodt,visszahuzodó fiút aki még gitározik is ...
És aztán ez így ment tovabb,probáltam felvágos lenni nm tom mér aztán abbahagytam ,és mikor elment melkettem nagy boldogság töltött el,mostanáig se vagyok képes odamenni hozzá beszélni....

Beszélj a sráccal nyugodtan (y)

(Jáccint, 2015.06.07 10:04)

Ha megint látod szüneten akkor mutatkozz be ,mond azt h emlékszel rá arrol az orárol ahova bejött minden hétfőn s akko ha bunkoskodik hagyd a faszbaa :DD

Re: Vajon mi lesz ebbol ....

(..., 2015.07.01 14:40)

Hogy hivjak?

Reménytelen vagy nem

(Lilla, 2015.06.07 15:25)

Sziasztok én egy 12 éves lány vagyok. Van egy ismerősűnk és annak a fiát mióta ismerem szerelmes vagyok belé. De az a gond hogy ő pont egy évvel idősebb nála de nemtudom hogy valljam be neki. Szerintetek micsináljak? Létszi segítsetek nekem mert folyton azon gondolkozom hogy mára túl késő. Mittegyek? Könyörgöm adjatok tanácsokat. :'(

Re: Reménytelen vagy nem

(Annamária, 2015.06.09 17:06)

szia szerintem mond meg neki mit érzel és kész

Re: Re: Reménytelen vagy nem

(Lilla, 2015.06.10 10:09)

Köszi a választ de mit tegyek ha megszólalni se merek körülöte vagy ha a közelébe megyek?


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő » 

 
Archívum

Naptár
<< Július / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 92649
Hónap: 1820
Nap: 55