Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmes történetek

 

Egy 15 éves lányról:

Volt egy fiú osztálytársam, akivel elváltak útjaink. Hetedik félév volt mikor új osztálytársak jöttek. Köztük volt ő is ki már előre megtetszett. Nagyon szimpatikus volt nekem, és én is neki. Minden délutánt vele és barátjainkkal töltöttem. Eltelt egy aztán két hónap és egyre közeledett hozzám.

Mikor egy nap bementem a suliba éreztem, hogy más lesz ez a nap mint a többi. Órákon mindig egymásra néztünk és mosolyogtunk. Vége lett a napnak és jött a délután. Ugyanúgy lementünk barátokkal a parkba és elkezdtünk játszani. Nagyon élveztük, mert lányok voltak a fiúk ellen, habár csak ketten voltunk lányok a húgával. Hirtelen egyik percről a másikra változott valami és mikor megtörtént tudtam, hogy mi volt az. Mikor elfutottam mellette megragadta egyik kezem, magához húzott jó szorosan egymás szemébe néztünk és hirtelen ő felém hajolt és elcsattant első csókunk. Azt hittem örökké tart ez a pillanat, de nem, mert megzavartak. Utána az első pár hétben titkos helyeken találkoztunk és ott forró csókokat váltottunk. Mind a kettőnk teste beleremegett és szívünk egyszerre vert. Észre se vettük vége lett az évnek és tudtuk hamar elmegy a következő egy év. Úgy is lett. Minden nap együtt voltunk, aztán hirtelen vége lett ennek az álomnak. Olyan volt számunkra ez az egy év mintha egy nap lett volna. Nagyon hamar elment és ő is és én is máshová mentünk. De egymást még most sem feledjük. Még fél éven keresztül tartott ez a kapcsolat és mostanra már csak "barátok" maradtunk. Néha összefutunk és vissza emlékezünk, hogy az első forró csók, öleléssel milyen jó is volt nekünk. Vissza emlékezünk még arra is, mikor nyolcadik év végén átöleltük egymást és oda súgtuk egymás fülébe: " Szeretlek és már most hiányzol, de nem feledlek sohasem!"

 

Egy fiú és egy lány

Történetünk kezdődik egy májusi éjszakán, mikor megismerkedett egymással egy fiú és egy lány. Moziból igyekeztek haza éppen, már átölelkezve és kéz a kézben. Eltelt egy év, mint a pillanat, gyakran adtak egymásnak forró csókokat. A lány a fiút nem vette komolyan, ezért a fiú szívében örök félelem van. Attól fél, hogy elveszti a lányt, kit úgy kíván, s a szíve, hogy imád. Beteljesült a sorsa egy ködös délután, mikor mást ölelgetett az a szép lány. Az egész teste lángolt, s arca piroslott. Odament a lányhoz, vígan köszöntötte, senki sem tudta, ez az utolsó beszéde. Mikor hazaért, lerogyott a székre, egy lapot vett elő, s ezt írni kezdte:
„Azt hittem szerettél egyetlen virágom,
te voltál mindenem ezen a világon.
De te már nem vagy, könnyen másé lettél.
Szerencsétlen vagyok, s az ilyen minek él?
Meghalok inkább, mert nem bírom már.
A két ölelő karod más fiúra vár.
Búcsúzom tőled az Isten áldjon meg.
Te a világon maradsz, én elmegyek.
Az én szívem téged soha nem feledett.
Gondolj Rám néha, ki téged szeretett.
Szeretlek most is, bár nem sokáig élek.
Mire olvasod ezt, nem lesz bennem lélek!”


Mikor ezt írta, borítékba tette, örült a mának, s a múltat feledte. Boldogan ment a sírba, a halálba, pedig tudta, hogy nem jön vissza. A fiú egész közel ment a folyópartra, és belevetette magát a zúgó habokba. Megkapta a lány a fájdalmas levelet, s hullatott érte fájó könnyeket. Elment a partra, a könnye csorgott. Felidézte magában a sok szép csókot. Átgondolta a régi szép időket, mikor szíve egy fiúért égett. Nem tétovázott, a folyóba ugrott, s lelke a mennybe szállt. Történetük véget ért egy ködös májusi éjszakán, hol a sírban egymásé lett egy fiu és egy lány.

 

Harc a szerelemért

Volt egyszer egy fiú és egy lány, kik boldogok voltak nagyon,
szerették egymást, kézen fogva sétáltak a napon.
Sokszor elképzelték mi lesz ha felnőnek,
soha nem válnak el, örökre együtt lesznek.
Szerelmük olyan volt, mint egy csodaszép mese,
mindenük megvolt ami csak kellett az életbe.
Történt egyszer, hogy a fiú kapott egy levelet,
harcolni hívták, el innen nagyon messze.
A fiú nem akarta itt hagyni az egész életét,
de elhatározta hogy harcolni fog a hazáért s szerelméért.
Mikor a lány ezt megtudta, sírt s zokogott,
féltette a fiút, nagyon szomorú volt.
Eljött a nap, mikor a fiúnak mennie kellett,
mindenkit itt kellett hagynia kit kedvelt s szeretett.
Elbúcsúzott tőlük, míg a lányhoz ért,
gyengéden átölte, s suttogva csókot kért.
Kint ültek a csillagok előtt előző este,
s választottak egyet, mely a legfényesebb.
Így szólt a fiú: Ha látod, hogy e csillag lehullik, tudd hogy én már nem létezem!
A lány megint csak sírt, könny csillogott gyönyörű szemeiben.
Mikor aztán a fiú a háborúba odaért,
harcolt, s ezt csak egyedül a szerelméért.
Mindig ott lebegett előtte a lány meseszép arca,
a gyönyörű szép szeme, s csillogó ajka.
Lement a nap, majd feljött a hold,
a fiú még mindig csak harcolt és harcolt.
Belenyilallt valami fájdalom, elsötétült minden,
érezte hogy vége most már, már fájdalmat sem érzett.
Látta magát ahogy fekszik a sötét ég alatt,
a lányra gondolt s közben mosolygott arca.
Lepergett előtte az egész élete,
mikor még boldog volt, mikor a lányt érintette.
Közben a lány otthon ült az ablakban,
s folyamatosan csak azt az egy csillagot bámulta.
Látta amint lehullik szikrázva,
érezte szívében az égető fájdalmat.
Tudta, hogy a fiú már nem létezik többé,
elővett egy kést, s karcolgatta a kezét.
Először csak karcolgatta, majd mélyen belevágta,
előtte is lepergett minden, az öröm s bánat.
Végül mindketten felértek az égbe,
s ott folytatták együtt a csodaszép életet.
Tán még most is ott vannak az égben,
s együtt élnek majd örökre a szerelemban.

 

Két fél szív

csak 13 éves voltam, amikor elmentem Olaszba futni.Tudtam,h sok élménnyel leszek majd gazdagabb.Amikor eljött a verseny és felvonultunk, egy fiú sétált előttünk.A barátnőmmel mondtuk, hogy milyen helyes.Kár,h olasz.Lefutottuk a távot, és a barátnőm sírni kezdett.csak azt vettem észre,hogy a fiú ott van nála,és nyugtatja.nem tudtak beszélni, mert nem volt közös nyelv. később láttuk a fiút, amint épp vacsorázik, és elkezdtünk beszélgetni mellette.Kedves volt, és mondta,h üljünk oda.Tudtam vele beszélni.Nagyon jó volt.Éreztem, hogy ez most valami más.Elkérte az e-mail címem.Mire hazaértem , várt 1e-mail.Azt írta, h reméli jól telt az utunk, és szeretne beszélni velem.Aláírás:A te Fabio-d.Beleszerettem. Szerelem első látásra!Az első szerelmem egy kedves, intelligens, értelmes, sportos, szexi olasz srác. Elkezdtünk e-mailezni, msnezni, smsezni.Jártunk,de csak 3 hónapig. Felhívott szilveszterkor, akkor hallottam először az út óta a hangját.A járásunkat egy jó félévnyi ismerkedés előzte meg. Nagyon szép volt.Olyan boldog voltam, amikor éjfélkor felhívott.Ezután másnap este, amikor msneztünk, azt mondta, h nem járhat velem.Én nem értettem, hogy miért.Ő azt mondta, hogy a szilveszteri bulin,a legjobb barátja csókolózott 1részeggel,és ez nagyon rosszul esett neki.Ez szerintem 1idióta kifogás, így sírva rohantam el, és hagytam ott a gépem.A legjobb barátnőm hívott fel,hogy Fabio keres, és nagyon sajnálja, hogy azt mondta, és szeretné megbeszélni.Nagy nehezen visszamentem, persze azt mondtam, h nem probléma.Sok bocsánatkérő smst kaptam tőle és örültem, amikor azt írta, hogy szeret.El is hittem.2 héttel ezután szakítottunk.Azzal az indokkal, hogy talált valaki mást, de legyünk barátok.tudtam,h fájni fog, de belementem, mert nem akartam elveszíteni.De nem ment, folyton, amikor tanácsot kért, nem tudtam azt írni, amit szerettem volna, hanem az ő érdekeit tartottam szem előtt, azt, h ő boldog legyen.Életem legrosszabb fél éve.Nem is tudtam sokáig a barátja maradni, mert amint kiderült, lecserélte a barátnőjét, és ezzel a lánnyal már le is feküdt.Elvesztette a szüzességét.Mindig azzal viccelődtünk, amíg együtt voltunk,h ' are u virgin?'( szűz vagy? )és akkor is megkérdeztem, de pont akkor, amikor ő. egyszerre, de a válaszunk nem ugyan az volt.Én ott törtem össze végleg. Nagyon rossz volt.Csak az nyugtatott, hogy a lány kiment Amerikába egy évre tanulni.Azt kérdezte Fabio tőlem, h elmondja-e a lánynak, hogy szereti, mielőtt elmegy.Mondtam, hogy igen.De nem hallgatott rám. Nem is értettem, hogy én, mint az exe miért vagyok fontos ilyen témákban... azt hittem,csak féltékennyé akar tenni.Azon a nyáron,Görögországban volt 1 kalandom,viszont volt a sráccal egy közös képem, és rögtön csak annyit írt rám Fabio, h, ő a barátod???Én meg azt mondtam, h nem, csak a nyaraláson találkoztunk.És megkérdezte, h szűz vagyok-e. azt kellett volna mondanom, h nem...én hülye

ezután elutaztam hozzá vonattal( 1,5 nap), hogy megbeszéljük, és hogy elmondjam neki, hogy szeretem. de akkor is, amikor megláttam, mindent elfelejtettem.Ő meg persze kidumálta magát.Vittem neki egy nyakláncot, ami egy szív volt, és ketté lehetett törni.Fel is tette rögtön a nyakláncára.Kikísért a vonathoz miután ebédeltünk.Annyira hittem benne,h majd az utazásom megváltoztatja a helyzetet, és tudni fogja, hogy mit érzek, s ő is így érez majd,..h újra megcsókolhatom.De nem így lett.Elmentem az iskolával Olaszországba, és találkoztunk.Annyira megváltoztunk, hogy az hihetetlen.Miatta kezdtem el olaszt tanulni...Két évig szenvedtem miatta, de a vele való szakításnak több előnye is volt.Több dalszöveget írtam, megnyertem egy szavalóverset ezzel a verssel :
Magányosság erdejében
Wass Albert
Itt éreztem azt, hogy sikerült túllépnem.Már nem tudom előadni azokkal az érzelmekkel.Sikerült!A tőle hallott dalokat már mástól is hallottam, a vele bejárt helyeken már mással is voltam.A közös élményeket sikerül jó barátokkal átélnem.Sikerül felejtenem.Már nincs 2 félszív a nyakamban, és bennem.

Őrült szerelem

12 éves vagyok. A suliban volt egy srác,ő is 12 éves. Mindig piszkált,meg szekált. De egyszer elegem lett már. Adtam neki egy pofont,erre ő az egész iskola előtt megcsókolt. Azt suttogta: -Erre vártam...-Közben hevesen csókolt. A barátai mindig azt mondták nekem: -Szűz vagy még. Erre én rátapostam a lábukra. Odajött a srác,és megkérdezte: -leszel a csajom?-erre én azt feleltem: -NEM! meglepődött,igen-re számított. Többet nem álltam vele szóba,mert nem akarok menőzőkkel járni! :D

 

 

 

Ha van igaz szerelmes történeted lehet szomorú vagy vidám végű,írd le a vendégkönyvbe  vagy a hozzászolásokhoz, így el tudjátok olvasni egymás sztorijait is. :) 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nyarii szerelem

(Melcsi, 2015.06.26 01:08)

Hetedik év vegge fele tőrtént ez a szerelem ..Egy utcai balon ismerkedtunk meg sokat beszelgettunk ...es utana sokatt talalkozgatunk ..egy parkban csantatt el az első csokk ...mikor meglattam tudtam o az igazi de nagyott koppantam ...Az egesz nyaram rà ment senkire nem tudtam godolni csak ra ..o volt nkm a leggfontosab mindenel...erte meg tudtam vola halni...jo is volt mindrn boldogokk voltunkk a..de o massal oszer jott ..de en harcoltam erte es megint az enyem lett ...utaana ujbol massal osze jott ..de megint az enyem lett ..de leg utoljara massal volt mar bele faradtam a sok harcba es nem harcoltam tovvab erte...de mar tobb mint 1eve nagyon jo haverol vagyunk es nem hagynak hogy valamejikunkkel tortenjen barmi ..mert tudjukk h egymass meller vqgyunk ...hiaba mass van mar nki iss meg nkm is...lrt h meg erzunk egymass irantt mrg valamit es azert nem tudunk ugy meg lrnni h ne beszeljuk ...de marr mass az utunk szett valtt ...vajon lehetumk meg rgyutt boldogok

kicsit huje voltal

(bianka, 2015.06.24 14:36)

Hat a te hejedbe jartam volna veke!!

cannabis.mu@citromail.hu

(Katherine, 2015.06.18 15:41)

Az egész 2012ben kezdődött. Akkor még csak 16 éves voltam. Még el sem kezdődött az életem még a szerelmet sem ismertem. Különc voltam, szabad akartam lenni, és büszke voltam arra hogy az is voltam. Kedvemre buliztam, vörösre festettem a hajam, szemtelen voltam és imádtam a barátaimat. Aztán az emelkedő után jött a lejtő. Amikor a legjobb barátnőm szóba sem állt velem többé. Hiába lett helyette másik.. az egyiket kirúgták a másikat kivette az anyja mert a másik iskolában hamarabb elvégzi az iskolát és még ösztöndíjat is kap ott. Egyedül maradtam.. kétségbeesetten azzal a rengeteg emlékkel amik azok között a falak között megtörténtek. Le akartam zárni az életemnek ezen részét. Ez azzal kezdődött hogy elhatároztam soha többet nem szívok be. Aztán nemsokkal az után kiiratkoztam az iskolából. A legótvarabb helyre ami a környékünkön volt... a környék szelektív hulladékgyűjtője. De nem zavart. Akárhova léptem.. mindenhol kilógtam a sorból. És nem voltam egyedül. Mert a kicsapott barátnőmet is oda küldték át. Aztán minden megváltozott 2012 pünkösdi festiválján. Szinte égett rajtam a pillantása. Minden egyes pillanatban amíg engem nézett esküszöm mintha éreztem volna. Mikor utánna fordultam láttam hogy ő is megfordult utánnam. Az a jelenet örökké ugy él bennem mintha tegnap lett volna. Pedig ennek még több mint 3 éve. Ő Full Capot viselt. Halvány barnát. És egy charokie melegítő felsőt ami szintén halványbarna volt. Meg rövidnadrágot és deszkáscipőt. Úgy illet hozzám mintha nekem küldték volna onnan fentről. Utánna már nem telt el sok idő. Mire rájöttünk hogy mind ketten egy iskolába járunk. És az első randinkat is a suli elé terveztük. Emlékszem ideges voltam nagyon. És az első kérdésem az volt -Neked adnak cigit valahol? - Félénk volt. De a mosolya és a napszínű szemei mindent vittek. A harmadik randink végén csókolóztunk először. Fogalmam sincs mikor szerettem bele.. de beleszerettem. És utánna minden nap találkoztunk. Volt hogy reggeltől a legutolsó busz indulásáig beszélgettünk. Mindig megnevettetett.. fülig ért a szám egész nap. Nemis tudtam mit mondjak amikor megkérdezték mire ez a nagy öröm? Pedig nem történtek közöttünk nagy dolgok. Mert ez nem erről szolt. Ez igaz szerelem volt. Együtt néztük a csillagokat, sétálgattunk az ejszakában, miközben nem győztünk csodálkozni azon, mennyi közös van bennünk. Zenét hallgattunk. Becenevet adtunk agymásnak. Csókolóztunk az esőben. Nevettünk a bénákon. És azokon akik előttünk veszekedtek.. mert mi sosem vesztünk össze. Persze leírhatnám mind azt ami volt. De annak sosem lenne vége hisz annyi mindenen mentünk keresztül. Még ma is együtt vagyunk.
Üdv Katherine.

budapest42utca

(szilvi, 2015.06.14 15:21)

a fiu nem szexel velem most micsináljak

:)

(Petruska, 2015.06.11 19:03)

Sziasztok én távkapcsba vagyok a barátommal, 17 éves vagyok, ő 18 és már 5 éve együtt vagyunk :)

titkos

(Titkos, 2015.05.22 17:43)

11 éves vagyok.Volt egy fiú az osztályban, aki valamiért mindig kötözködött velem. A padomon labdázott, elrejtette a könyvem, stb... Aztán anyát elkísértem a munkahelyére, mire a fiú és még kettő pont ott beszélgetett. Anya kicsit lemaradt tőlem. Amikor hazaindultunk, furcsáltam, hogy a fiúk elfehéredtek. Nem tudtam miért. Aztán amikor megérkeztünk, anya elmondta, hogy meghallotta a fiúk beszélgetését. Az a fiú azt mondta a barátjának, hogy " Jó csaj!" , és felém mutatott. Pár nappal később észrevettem, hogy a fiú mindig követ, a közelemben van. Most, már eltelt vagy egy hónap, és azt hiszem, szerelmes vagyok! Csak az a baj, hogy a egy pár lehetnénk is, az osztály különválasztana minket...

Re: titkos

(tITIII, 2015.06.10 10:10)

Ez aszt jelenti hogy beléd van esve <3

Remélem

(Ancsa, 2015.06.06 22:41)

Még annyi hogy létszi ha úgy van egy két ranácsot elfogadok. Szóval létszi adjatok tanácsot mert nekem nagyon bejön az a srác.

Remélem

(Ancsa, 2015.06.06 22:34)

Sziasztok. Én egy 12 éves lány vagyok és nekem nem hosszu de tömör a történetem. Van egy fiu kiskorom óta pontosabban olyan 6 éves korom óta ismerem és már az óta szerelmes vagyok belé. De nem tudom hogy ö eszt látja-e pedig fojamatosan próbálok jeleket küldeni felé. Amugy ő egy évvel idősebb nálam. Egyszer aszt hiszem rám mosolygott de nem tudom. Folyton rá gondolok és mindig róla álmodok. Hát ennyi lett volna nem tudom mi lessz a folytatás. Sziasztok.

boldogság

(csak egy lány, 2015.05.30 17:00)

Volt egy srác kit fészen ismertem meg el keztünk irogatni egymásnak. Kezdtük meg ismerni egymást meg adtuk egymásnak a telefon számunkat és telon is beszéltünk egy hónapig. És meg beszéltünk hogy jo lenne talizni egy hónap után találkoztunk minden olyan jo volt mikor meg látam bele szeretem. Elsö randinkat sose felejtem el nagyon kedves aranyos volt mikor ki jöttünk plázábol mer ott voltunk pizázoba volt a randink. Le ültünk egypadra közeleb mentem hozzá fejemet a válára hajtottam és át karolt nagyon jo volt és romantikus. Bucsuzáskor meg ölelt és el csatant az elsö csok köztünk. Majd mikor haza értem irta h ujra látni akar mer belém szeretet és kelek neki taliztunk ujra és már hivatalos járás volt. Nagyon boldogok voltunk olyan volt mint a tündér mese de aztán sokat veszekedtünk de mindig ki békültünk. Fél évig voltunk együtt majd de nem egy suliba jártunk aztán nyáron szakitotunk. De viszont szeptembertöl egy iskolába jártunk nagyon rosz volt látni szenvedtem sokat de tul léptem rajta.

Szeretem de o mar nem.

(Az inkabb titok, 2015.02.15 15:54)

13 eves vagyok es masfel evvel ezelott meglattam egy fiut es rogton beleszerettem 5 honappal kesobb megtudta hogy szeretem es rogton megkeddetze hogy jarnek e vele es en igent mondtam.2 honapig jol elvoltunk de en nem biztam benne es nem hittem el hogy szeret.o ezt megelegelte es szakitottunk azota is ha talalkozunk mindig csak veszekedunk nemtudom mert es en meg csak egyre jobban szeretem nemtudom mi lesz ebbol aztan tobbszor megkerdeztem tole hogy o meg szeret e de azt mondta nem es ez nagyon faj meg mindig es raadasul fojton ha talalkozunk a lanyosztalytarsait piszkalja csakhogy feltekennye tegyen en ezt nem birom tovabb.

Re: Szeretem de o mar nem.

(Kiss Melinda, 2015.02.28 21:55)

Ha igazán szereted elengeded.
Tudod fiatalon sokszor èrezzük úgy hogy vège a világnak. Pedig az èlet csak most kezdődik. Talán találsz egy srácot aki igazán szeret.

Re: Re: Szeretem de o mar nem.

(Valaki :D, 2015.04.06 16:41)

Nem mindig lehet elengedni. Főleg ha több mint 5 évet vársz rá... Sőt. Több mint,6. Igen.

Re: Szeretem de o mar nem.

(valaki , 2015.03.15 12:35)

szija szerentem det féltékenyi akor lehet rájön hogy öis szeret még

Re: Szeretem de o mar nem.

(vinikooo92, 2015.04.07 09:29)

Sok ilyen helyzet van. Sok más emberrel is lehet hogy ez vagy hasonló történt. Lehet hogy valahol valaki akit még nem ismersz vár rád és az is lehet hogy ő is érzett már így .
Sok sikert

Re: Re: Szeretem de o mar nem.

(HarryHeni1215@gmail.hu, 2015.05.24 10:34)

En is voltam így
3evig jártunk utána össze vesztünk mert csak a foci érdekelte es
Azután el hordott: k****
Riban* -nak
Meg utaltuk egymást
Szia
By:hena

Re: Re: Szeretem de o mar nem.

(Harryhenci1215@gmail.hu, 2015.05.24 10:46)

En is voltam így
3evig jártunk utána össze vesztünk mert csak a foci érdekelte es
Azután el hordott: k****
Riban* -nak
Meg utaltuk egymást es vége lett de azért egy kicsit szeretem
Van egy fiú aki hetedikes en 6
Tetszik két éve van hogy beszélgetünk de úgy mint barátok
A neve Bence vörös hajú kék szemű a Fülei félre alnak mint egy cuki majom
Az arca vörös szeplos. es az egyik lány volt a testverenel es azt hazudta hogy előtte vetkőzött le pedig ez a lány egy dagadt 83kg
Es6.-as
Ezt nem hiszem


By:egy szerelmes lány

anna1999@citromail.hu

(anna, 2015.05.23 19:28)

16 éves vagyok beleszeretem a barátnőm exébe és most elcsábultunk mindketten engedtünk a vágynak a barátnőm megtudta és öngyilkos lett

Re: anna1999@citromail.hu

(HarryHeni1215@gmail.hu, 2015.05.24 10:26)

Komoly vagy
Csak mondod

3346 Bélapátfalva

(Kovács Krisztina, 2015.05.06 20:33)

16 éves vagyok,Volt egyszer haveromnak meccse és én ki mentem, ép fociztak és ott haverom be mutatott Ricsinek és én rögtön bele szeretem, Beszélgetünk jobban megismertük egy mást végül össze jöttünk de ő csak viccen fogta fel mert ezzel hülyéskedtünk, másnap megbeszéltünk egy találkozót. És a szívem szakadt meg mikor meg láttam hogy mást lányt ölelget és csókolgat nem engem, persze egyből észre vett de én el szaladtam, utána be valodtam hogy mit érzek iránta de akkor már késő volt, mi el költöztünk és nem tudtam többé beszélni vele úgy mint rég, és nem hívtam ő pedig nem kereset . ( ne tüntesd fel a nevem ) köszi


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő » 

 
Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 91339
Hónap: 1332
Nap: 69