Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmes történetek

 

Egy 15 éves lányról:

Volt egy fiú osztálytársam, akivel elváltak útjaink. Hetedik félév volt mikor új osztálytársak jöttek. Köztük volt ő is ki már előre megtetszett. Nagyon szimpatikus volt nekem, és én is neki. Minden délutánt vele és barátjainkkal töltöttem. Eltelt egy aztán két hónap és egyre közeledett hozzám.

Mikor egy nap bementem a suliba éreztem, hogy más lesz ez a nap mint a többi. Órákon mindig egymásra néztünk és mosolyogtunk. Vége lett a napnak és jött a délután. Ugyanúgy lementünk barátokkal a parkba és elkezdtünk játszani. Nagyon élveztük, mert lányok voltak a fiúk ellen, habár csak ketten voltunk lányok a húgával. Hirtelen egyik percről a másikra változott valami és mikor megtörtént tudtam, hogy mi volt az. Mikor elfutottam mellette megragadta egyik kezem, magához húzott jó szorosan egymás szemébe néztünk és hirtelen ő felém hajolt és elcsattant első csókunk. Azt hittem örökké tart ez a pillanat, de nem, mert megzavartak. Utána az első pár hétben titkos helyeken találkoztunk és ott forró csókokat váltottunk. Mind a kettőnk teste beleremegett és szívünk egyszerre vert. Észre se vettük vége lett az évnek és tudtuk hamar elmegy a következő egy év. Úgy is lett. Minden nap együtt voltunk, aztán hirtelen vége lett ennek az álomnak. Olyan volt számunkra ez az egy év mintha egy nap lett volna. Nagyon hamar elment és ő is és én is máshová mentünk. De egymást még most sem feledjük. Még fél éven keresztül tartott ez a kapcsolat és mostanra már csak "barátok" maradtunk. Néha összefutunk és vissza emlékezünk, hogy az első forró csók, öleléssel milyen jó is volt nekünk. Vissza emlékezünk még arra is, mikor nyolcadik év végén átöleltük egymást és oda súgtuk egymás fülébe: " Szeretlek és már most hiányzol, de nem feledlek sohasem!"

 

Egy fiú és egy lány

Történetünk kezdődik egy májusi éjszakán, mikor megismerkedett egymással egy fiú és egy lány. Moziból igyekeztek haza éppen, már átölelkezve és kéz a kézben. Eltelt egy év, mint a pillanat, gyakran adtak egymásnak forró csókokat. A lány a fiút nem vette komolyan, ezért a fiú szívében örök félelem van. Attól fél, hogy elveszti a lányt, kit úgy kíván, s a szíve, hogy imád. Beteljesült a sorsa egy ködös délután, mikor mást ölelgetett az a szép lány. Az egész teste lángolt, s arca piroslott. Odament a lányhoz, vígan köszöntötte, senki sem tudta, ez az utolsó beszéde. Mikor hazaért, lerogyott a székre, egy lapot vett elő, s ezt írni kezdte:
„Azt hittem szerettél egyetlen virágom,
te voltál mindenem ezen a világon.
De te már nem vagy, könnyen másé lettél.
Szerencsétlen vagyok, s az ilyen minek él?
Meghalok inkább, mert nem bírom már.
A két ölelő karod más fiúra vár.
Búcsúzom tőled az Isten áldjon meg.
Te a világon maradsz, én elmegyek.
Az én szívem téged soha nem feledett.
Gondolj Rám néha, ki téged szeretett.
Szeretlek most is, bár nem sokáig élek.
Mire olvasod ezt, nem lesz bennem lélek!”


Mikor ezt írta, borítékba tette, örült a mának, s a múltat feledte. Boldogan ment a sírba, a halálba, pedig tudta, hogy nem jön vissza. A fiú egész közel ment a folyópartra, és belevetette magát a zúgó habokba. Megkapta a lány a fájdalmas levelet, s hullatott érte fájó könnyeket. Elment a partra, a könnye csorgott. Felidézte magában a sok szép csókot. Átgondolta a régi szép időket, mikor szíve egy fiúért égett. Nem tétovázott, a folyóba ugrott, s lelke a mennybe szállt. Történetük véget ért egy ködös májusi éjszakán, hol a sírban egymásé lett egy fiu és egy lány.

 

Harc a szerelemért

Volt egyszer egy fiú és egy lány, kik boldogok voltak nagyon,
szerették egymást, kézen fogva sétáltak a napon.
Sokszor elképzelték mi lesz ha felnőnek,
soha nem válnak el, örökre együtt lesznek.
Szerelmük olyan volt, mint egy csodaszép mese,
mindenük megvolt ami csak kellett az életbe.
Történt egyszer, hogy a fiú kapott egy levelet,
harcolni hívták, el innen nagyon messze.
A fiú nem akarta itt hagyni az egész életét,
de elhatározta hogy harcolni fog a hazáért s szerelméért.
Mikor a lány ezt megtudta, sírt s zokogott,
féltette a fiút, nagyon szomorú volt.
Eljött a nap, mikor a fiúnak mennie kellett,
mindenkit itt kellett hagynia kit kedvelt s szeretett.
Elbúcsúzott tőlük, míg a lányhoz ért,
gyengéden átölte, s suttogva csókot kért.
Kint ültek a csillagok előtt előző este,
s választottak egyet, mely a legfényesebb.
Így szólt a fiú: Ha látod, hogy e csillag lehullik, tudd hogy én már nem létezem!
A lány megint csak sírt, könny csillogott gyönyörű szemeiben.
Mikor aztán a fiú a háborúba odaért,
harcolt, s ezt csak egyedül a szerelméért.
Mindig ott lebegett előtte a lány meseszép arca,
a gyönyörű szép szeme, s csillogó ajka.
Lement a nap, majd feljött a hold,
a fiú még mindig csak harcolt és harcolt.
Belenyilallt valami fájdalom, elsötétült minden,
érezte hogy vége most már, már fájdalmat sem érzett.
Látta magát ahogy fekszik a sötét ég alatt,
a lányra gondolt s közben mosolygott arca.
Lepergett előtte az egész élete,
mikor még boldog volt, mikor a lányt érintette.
Közben a lány otthon ült az ablakban,
s folyamatosan csak azt az egy csillagot bámulta.
Látta amint lehullik szikrázva,
érezte szívében az égető fájdalmat.
Tudta, hogy a fiú már nem létezik többé,
elővett egy kést, s karcolgatta a kezét.
Először csak karcolgatta, majd mélyen belevágta,
előtte is lepergett minden, az öröm s bánat.
Végül mindketten felértek az égbe,
s ott folytatták együtt a csodaszép életet.
Tán még most is ott vannak az égben,
s együtt élnek majd örökre a szerelemban.

 

Két fél szív

csak 13 éves voltam, amikor elmentem Olaszba futni.Tudtam,h sok élménnyel leszek majd gazdagabb.Amikor eljött a verseny és felvonultunk, egy fiú sétált előttünk.A barátnőmmel mondtuk, hogy milyen helyes.Kár,h olasz.Lefutottuk a távot, és a barátnőm sírni kezdett.csak azt vettem észre,hogy a fiú ott van nála,és nyugtatja.nem tudtak beszélni, mert nem volt közös nyelv. később láttuk a fiút, amint épp vacsorázik, és elkezdtünk beszélgetni mellette.Kedves volt, és mondta,h üljünk oda.Tudtam vele beszélni.Nagyon jó volt.Éreztem, hogy ez most valami más.Elkérte az e-mail címem.Mire hazaértem , várt 1e-mail.Azt írta, h reméli jól telt az utunk, és szeretne beszélni velem.Aláírás:A te Fabio-d.Beleszerettem. Szerelem első látásra!Az első szerelmem egy kedves, intelligens, értelmes, sportos, szexi olasz srác. Elkezdtünk e-mailezni, msnezni, smsezni.Jártunk,de csak 3 hónapig. Felhívott szilveszterkor, akkor hallottam először az út óta a hangját.A járásunkat egy jó félévnyi ismerkedés előzte meg. Nagyon szép volt.Olyan boldog voltam, amikor éjfélkor felhívott.Ezután másnap este, amikor msneztünk, azt mondta, h nem járhat velem.Én nem értettem, hogy miért.Ő azt mondta, hogy a szilveszteri bulin,a legjobb barátja csókolózott 1részeggel,és ez nagyon rosszul esett neki.Ez szerintem 1idióta kifogás, így sírva rohantam el, és hagytam ott a gépem.A legjobb barátnőm hívott fel,hogy Fabio keres, és nagyon sajnálja, hogy azt mondta, és szeretné megbeszélni.Nagy nehezen visszamentem, persze azt mondtam, h nem probléma.Sok bocsánatkérő smst kaptam tőle és örültem, amikor azt írta, hogy szeret.El is hittem.2 héttel ezután szakítottunk.Azzal az indokkal, hogy talált valaki mást, de legyünk barátok.tudtam,h fájni fog, de belementem, mert nem akartam elveszíteni.De nem ment, folyton, amikor tanácsot kért, nem tudtam azt írni, amit szerettem volna, hanem az ő érdekeit tartottam szem előtt, azt, h ő boldog legyen.Életem legrosszabb fél éve.Nem is tudtam sokáig a barátja maradni, mert amint kiderült, lecserélte a barátnőjét, és ezzel a lánnyal már le is feküdt.Elvesztette a szüzességét.Mindig azzal viccelődtünk, amíg együtt voltunk,h ' are u virgin?'( szűz vagy? )és akkor is megkérdeztem, de pont akkor, amikor ő. egyszerre, de a válaszunk nem ugyan az volt.Én ott törtem össze végleg. Nagyon rossz volt.Csak az nyugtatott, hogy a lány kiment Amerikába egy évre tanulni.Azt kérdezte Fabio tőlem, h elmondja-e a lánynak, hogy szereti, mielőtt elmegy.Mondtam, hogy igen.De nem hallgatott rám. Nem is értettem, hogy én, mint az exe miért vagyok fontos ilyen témákban... azt hittem,csak féltékennyé akar tenni.Azon a nyáron,Görögországban volt 1 kalandom,viszont volt a sráccal egy közös képem, és rögtön csak annyit írt rám Fabio, h, ő a barátod???Én meg azt mondtam, h nem, csak a nyaraláson találkoztunk.És megkérdezte, h szűz vagyok-e. azt kellett volna mondanom, h nem...én hülye

ezután elutaztam hozzá vonattal( 1,5 nap), hogy megbeszéljük, és hogy elmondjam neki, hogy szeretem. de akkor is, amikor megláttam, mindent elfelejtettem.Ő meg persze kidumálta magát.Vittem neki egy nyakláncot, ami egy szív volt, és ketté lehetett törni.Fel is tette rögtön a nyakláncára.Kikísért a vonathoz miután ebédeltünk.Annyira hittem benne,h majd az utazásom megváltoztatja a helyzetet, és tudni fogja, hogy mit érzek, s ő is így érez majd,..h újra megcsókolhatom.De nem így lett.Elmentem az iskolával Olaszországba, és találkoztunk.Annyira megváltoztunk, hogy az hihetetlen.Miatta kezdtem el olaszt tanulni...Két évig szenvedtem miatta, de a vele való szakításnak több előnye is volt.Több dalszöveget írtam, megnyertem egy szavalóverset ezzel a verssel :
Magányosság erdejében
Wass Albert
Itt éreztem azt, hogy sikerült túllépnem.Már nem tudom előadni azokkal az érzelmekkel.Sikerült!A tőle hallott dalokat már mástól is hallottam, a vele bejárt helyeken már mással is voltam.A közös élményeket sikerül jó barátokkal átélnem.Sikerül felejtenem.Már nincs 2 félszív a nyakamban, és bennem.

Őrült szerelem

12 éves vagyok. A suliban volt egy srác,ő is 12 éves. Mindig piszkált,meg szekált. De egyszer elegem lett már. Adtam neki egy pofont,erre ő az egész iskola előtt megcsókolt. Azt suttogta: -Erre vártam...-Közben hevesen csókolt. A barátai mindig azt mondták nekem: -Szűz vagy még. Erre én rátapostam a lábukra. Odajött a srác,és megkérdezte: -leszel a csajom?-erre én azt feleltem: -NEM! meglepődött,igen-re számított. Többet nem álltam vele szóba,mert nem akarok menőzőkkel járni! :D

 

 

 

Ha van igaz szerelmes történeted lehet szomorú vagy vidám végű,írd le a vendégkönyvbe  vagy a hozzászolásokhoz, így el tudjátok olvasni egymás sztorijait is. :) 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

norcika@citromail.hu

(;)), 2015.04.27 20:04)

7.-es vagyok... Egy 8.-os fiu belem szeretett .... Kuzdott ertem... Es bele szerettem.... Ossze jottunk .... Pentek..10.-en;) csodas nap/este volt;) minden tokeletes volt... De egyszer elkezdottek a veszekedesek... Fel idegesitett... Es nem birtam tovabb... Szakitottam vele... Meg bantam... Meg kellett volna vele akkor beszelnem .. Nem egybol..... Halasztanom......

az a szerelem

(vinikooo92, 2015.04.07 09:25)

Én táncolok. Fantaztikus a csoport. Olyan mint egy hatalmas család. Mindenki szekál mindenkit meg ilyenek. Van egy fiu (két évvel idősebb) akivel 4 éve mindig együtt táncolunk, és ezért már mindenki Azt mondja hogy mi egy pár vagyunk. De ez nem volt mindig így.
Már 1 éve együtt táncoltunk. Egy nagy szólóversenyre készültünk. A tanáraink mindíg agyondicsértek megy ilyenek mert nagyon jók voltunk azt mondták: ti tudtok együtt táncolni. Egyik próbán (a verseny előtt ) teljesen elpirult mikor ránéztem. Tudtam hogy ez jelent valamit. Aztán jött a szólóverseny. Fantasztikusan szerepeltünk. Igaz semmit sem nyertünk de azt mondta: majd jövőre mindent mi nyerünk meg és megölelt.
Még nagyon sok fellépésünk és versenyünk volt ebben az évben és mindig együtt táncoltunk.
Aztán vége volt az évnek.
Amikor az új év elején nem volt próba sokáig. De aztán mikor végre próba volt én meghúztam a lábam ő beteg lett. Aztán elött az a nap mikor találkoztunk. A próbán mikor találkoztunk egymáshoz se szoltunk egymásra se néztünk (pedig együtt táncoltunk).
A próba után mikor el akartam köszönni akkor megfogta a karom és megcsókolt.
Én pedig teljesen zavarba jöttem és elszaladtam.
Nem beszétünk sokáig (2-3 hónap) csak épp hogy köszöntünk egymásnak.
Majd egy próba után (ekkor tél volt) már sötét volt és csak pár fiu meg én voltunk a suli előtt de a fiuk is el akartak menni, viszont ő azt mondta hogy megvárja azt amíg jön anyukám. Anyit mondtam hogy jó. Erre ő pedig azt mondta: Nem bírja hogy ne beszéljünk és ő teljesen belém esett. Én erre azt mondtam: Én is szeretem őt de nem lehetek vele...
Erre ő megcsókolt (de ez más volt)akkor azt mondta járunk és kész.
Azóta is együtt vagyunk és minden jó ha a vége jó

az a szerelem

(vinikooo92, 2015.04.06 19:02)

Én táncolok. Fantaztikus a csoport. Olyan mint egy hatalmas család. Mindenki szekál mindenkit meg ilyenek. Van egy fiu (két évvel idősebb) akivel 4 éve mindig együtt táncolunk, és ezért már mindenki Azt mondja hogy mi egy pár vagyunk. De ez nem volt mindig így.
Már 1 éve együtt táncoltunk. Egy nagy szólóversenyre készültünk. A tanáraink mindíg agyondicsértek megy ilyenek mert nagyon jók voltunk azt mondták: ti tudtok együtt táncolni. Egyik próbán (a verseny előtt ) teljesen elpirult mikor ránéztem. Tudtam hogy ez jelent valamit. Aztán jött a szólóverseny. Fantasztikusan szerepeltünk. Igaz semmit sem nyertünk de azt mondta: majd jövőre mindent mi nyerünk meg és megölelt.
Még nagyon sok fellépésünk és versenyünk volt ebben az évben és mindig együtt táncoltunk.
Aztán vége volt az évnek.
Amikor az új év elején nem volt próba sokáig. De aztán mikor végre próba volt én meghúztam a lábam ő beteg lett. Aztán elött az a nap mikor találkoztunk. A próbán mikor találkoztunk egymáshoz se szoltunk egymásra se néztünk (pedig együtt táncoltunk).
A próba után mikor el akartam köszönni akkor megfogta a karom és megcsókolt.
Én pedig teljesen zavarba jöttem és elszaladtam.
Nem beszétünk sokáig (2-3 hónap) csak épp hogy köszöntünk egymásnak.
Majd egy próba után (ekkor tél volt) már sötét volt és csak pár fiu meg én voltunk a suli előtt de a fiuk is el akartak menni, viszont ő azt mondta hogy megvárja azt amíg jön anyukám. Anyit mondtam hogy jó. Erre ő pedig azt mondta: Nem bírja hogy ne beszéljünk és ő teljesen belém esett. Én erre azt mondtam: Én is szeretem őt de nem lehetek vele...
Erre ő megcsókolt (de ez más volt)akkor azt mondta járunk és kész.
Azóta is együtt vagyunk és minden jó ha a vége jó

bocskai ut 23

(Szandii, 2015.04.06 10:04)

12 éves vagyok és van egy fiu aki tetszik..És elvileg én is tetszek neki de várom h oda jöjjön mivel a fiuknak kell..
De az egyik napon irt nekem egy uzenetet facebookon hogy találkozzunk és talalkoztam vele!! Aztán megbeszéltunk mindent és jártunk!! mai napig járunk..

Az en szerelmes tortenetem

(Vas Pálma , 2015.04.02 19:56)

Az en szerelmes tortenetem ugy kezdodik,hogy iskolat valtottam. Az elozo sulimban volt egy fiu,akivel szoros barati kapcsolatot apoltam. Tole volt a legnehezebb elvalnom. Mikor megtudta a hirt,hogy eljovok kiakadt,es ketsegbe volt esve,hogy mi lesz velunk. En szerettem ot,es o is engem. Mikor aztan bucsuzkodtam az osztalytol,a fiu kikisert a sui kapuig,es igy szolt: -En nagyon szeretlek,es nem akarlak elvesziteni.
Erre valaszul en egy csokot nyomtam a szajara,majd sarkon fordultam,es elmentem. Magam sem tudtam,hogy mi volt ez.. Mar ket eve nem beszeltunk,es nem is tartjuk a kapcsolatot.. de a szivben marad,orokke.

Székesfehérvár

(Eszter, 2015.04.01 14:16)

Egy lány törtènete!

Volt egy lány kinek sorsa nem volt èppen irigylèsre mèltó. De szíve az mindig a heyèn volt, szeretni úgy tudott mint senki más. Egyszer a lány megismerkedett egy olyan sráccal aki pont az ideálja volt. Egy ideig csak ismerkedtek majd belevágtak kicsit komolyabban is. Egyre többet voltak együtt egyre jobban èreztèk magukat egymás társaságában! De egy nap olyan törtènt amire a lány nem számíthatott. A kapcsolatnak vège lett. A lány össze tört. Nem tudja feledni az emlèkeket benne èlnek a boldog szavak. Szereti a srácot azóta is. Mindig rá gondol mindig róla álmodik. Remènykedik hogy egyszer mèg újra láthatja hozzá bújhat èrezheti illatát. Hogy boldogok lehetnek mèg együtt, hogy soha nem adják majd fel ès küzdenek egymásèrt. De ezek csak remènyek tudat allatt tudja a lány hogy nem lehetnek már egymásè így szomorúan magába fordulva èli le èletèt!!
Nem szeretnèm hogy a nevem ott legyen

Székesfehérvár

(Eszter, 2015.04.01 14:15)

Egy lány törtènete!

Volt egy lány kinek sorsa nem volt èppen irigylèsre mèltó. De szíve az mindig a heyèn volt, szeretni úgy tudott mint senki más. Egyszer a lány megismerkedett egy olyan sráccal aki pont az ideálja volt. Egy ideig csak ismerkedtek majd belevágtak kicsit komolyabban is. Egyre többet voltak együtt egyre jobban èreztèk magukat egymás társaságában! De egy nap olyan törtènt amire a lány nem számíthatott. A kapcsolatnak vège lett. A lány össze tört. Nem tudja feledni az emlèkeket benne èlnek a boldog szavak. Szereti a srácot azóta is. Mindig rá gondol mindig róla álmodik. Remènykedik hogy egyszer mèg újra láthatja hozzá bújhat èrezheti illatát. Hogy boldogok lehetnek mèg együtt, hogy soha nem adják majd fel ès küzdenek egymásèrt. De ezek csak remènyek tudat allatt tudja a lány hogy nem lehetnek már egymásè így szomorúan magába fordulva èli le èletèt!!

emese19980121@citromail.hu

(naményi emese, 2015.03.20 23:25)

Volt egy fiu és egy nagyon szerelmes lány , a lány éveket várt a srácra sose tudta feledni a fiut egy nap a fiu beleszeretett a lányba , de viszont a lánynak barátja volt, a lány az elsöszeremért sondra a barátját, öszejöttek a lány meg az elsö szerelme,ahogy teltek a honapok a lány nagyon megszerete, ,a fiuval együtt sok harcott vivtak meg.a lány mikor megtudta megcsalta élete szerelme akkor össze zuhant de ezzel után is képes volt megbocsátani , de a fiu magának nem , fél évet együtt töltötek ,a lány nem tudta el fogadni hogy a szerelme nincs többet, a lánY nem tudott bele nyugodni , elkezdet kábítószerezni a lány megakkart halni , a lány tönkre ment , egy kis idö után elkezdtek buliba járkálni a lány azt hitte ha elcsábitja visza kaphatja de nem igy volt , a lány a drogokhoz nyult durván csinálta , megakkart halni ,egyszer majd nem megishalt mert annyira el volt keseredve a lány , a lány várta hogy kedvese be menyen hozzá a korházba de nem ment a lány bellebetegedet depresszios lett a lány ugy érezte hogy megkell halnia nem élhet ő nélküle ,nem birta , a drogok a gyogyszerek maradtak neki a szülei a lánynak megvoltak rémülve, hogy a lányuk ezzekhez folyamadott hogy az életétt el akarja dobni a lány úgy ahogy él mai napig várja élete szerelmét és abban reménykedik hogy visza kapja és az ö élete is Happyendel végzödik, de a lány csak reménykedik , nem kaphatja visza szerelmét!!

Szerelmi kudarc eközben barátságból szerelem.

(Kovásznai Dia, 2015.03.19 00:59)

Minden szeptemberben kezdődött mikor rám irt egy Szeged Rókusi 21 éves srác aki már régóta tetszett. Beszélgettünk, célozgatott, hogy tetszem neki, de én nem mertem bevallani az én érzelmeimet. Aztán megkérdezte mit csinálok szeptember 13.án természetesen semmit válaszoltam. Rátért a lényegre, hogy elmehetnék hozzá Szegedre. *elmentem* Kijött elém pár haverjával. *kocsikáztunk* Felmentünk mind a 7en hozzá a panelba. Beszélgettünk, iszogattunk. Egész végig nézett, mosolygott, kacsingatott a srác. Egy idő után elindultunk mind Szeged Pláza parkolójába. Szintén beszélgettünk, iszogattunk. Elindultam telefonálni barátnömnek, hogy milyen jól érzem magam vele. A srác jött utánam és beszélgettünk kettesben. Megigertük egymásnak ha ő megharapja a nyakam én a száját. Meg is harapta én is őt, és elcsattant az első csók. Aztán a pláza falához lökött jobb kezével átkulcsolta a bal kezem bal kezével a hajamba túrt és csak csókoltuk egymást. *pár perc múlva visszamentünk a többiekhez* A társaságukba adtunk egymásnak 1-2 puszit. Pár óra múlva elindultunk a sráchoz mivel én ott aludtam nála, és elkövettem életem legnagyobb hibáját aznap este. Másnap felkeltünk, úgy viselkedtünk egymással mint akik több éve kapcsolatban lennének. Kikísért vonatállomásra, hazaértem 2 és fél óra vonatozás után és én csak rá tudtam gondolni a pillanatokra és éreztem, hogy belé szerettem. Nem igazán beszélgettünk utána facebookon, de rá 5 napra leírtam neki mit is érzek iránta. Nem díjazta egyátalán. Kezdtem feladni de belül valami azt súgta ne. Oktober 10.én szintén elmentem szegedre de akkor már buliztunk, Killakikitt koncert volt. Buliba is nagyon rámhajtott de előtte taszított magától és miatta szilánkokra vertem a drága xperia z-m. Buliba próbáltam vele beszélgetnide nem igazán ment. Egyszer megcsókolt és onnantól kezdve csak egymással foglalkoztunk. Vége lett a bulinak megint nála aludtam, megint egy nagy hiba volt. Másnap reggel felkeltünk kikísért vonathoz. Onnantól kezdve minden elveszett de én nem adtam fel pedig be kellett látnom magamnak, hogy reménytelen. Decemberig igy ment minden semmi találkozás se beszélgetés, de nem tudtam kiverni a fejemből.
~Eközben~
Szeptember végén rám írt egy Szabadszállási 25 éves srác és elmeséltem neki az akkoriban történt dolgokat. Ő exéről beszélt. eltelt ugye a 3 és fél 4 hónap. Mindig számíthattunk a másikra hajnalok hajnalán is kiöntöttük egymásnak a bajainkat.Sose láttuk egymást, sose voltak közös élményeink, csak egy facebookos chat ablak. Ám kezdett célozgatni, hogy tetszem neki, de engem nem igazán érdekelt mert a szegedi srácot nem tudtam kiverni a fejemből. De már kezdtem érezni, hogy fel kell adnom a szegedi küzdelmem mert nincs értelme és találok jobbat aki miatt ne fogok szenvedni, nyugtatózni magam. Megbeszéltük egy találkozót a szabadszállási sráccal szenteste előtti találkozót Kecskeméten. *találkoztunk* nem hittem volna, hogy ilyen jól elbeszélgetünk egy egész estén át egy tuning suzuki swiftbe. Másnap hazavitt kora reggel addig Lajosmizse központjában ültünk a kocsiba egy parkolóba. Aznap már éreztem, hogy valami más és új. Szerelem első látásra?! Igen! :) December 25.én karácsony napján megkérdeztem tőle, mi lenne ha megpróbálnánk. Igent mondott! Utána lévő nap ott aludtam nála 4 napon keresztül nála voltam és nem estem hibába, oda figyeltünk, hogy semmit ne siessünk el. December 30.át a születésnapom Lajosmizsén töltöttem barátaimmal. December 31.én vissza mentem a sráchoz január 3.ig ott voltam nála. Azóta is boldokok vagyunk, rakjuk rendbe a tuning suzukinkat és holnap költözöm oda hozzá. Ennyi lett volna az én történetem. :)

Szép szerelem

(......., 2015.03.17 11:08)

12 éves vagyok és van egy fiú az osztályban akibe még októberben lettem szerelmes és a barátnőm azt mondta hogy a fiú is szerelmes belém. Észrevettem hogy sokat irogattunk, de mivel olyan félős fajta személyesen nem beszéltünk egymással. Egyik este amikor irogattunk mar ötödszörre irtam hogy pillanat és ő küldött egy mérges smilet én erre egy szomorút (smilet) küldtem amire ő is küldött egy szomorú smilet. Írtam neki hogy bocsi csak apa akart mondani valamit, erre azt mondta hogy rám soha sem haragudna. Először ő vallotta be majd én hogy szeretjük egymást nagyon boldogok voltunk. Megkérdezte hogy "megpróbáljuk-e" a járást? Én nem foglalkoztam azzal hogy csak 12 évesek vagyunk és igent mondtam. Azóta járunk, azonban lett egy "vetélytársam". Ugyanis a fiúba egy másik lány is szerelmes lett és most szét akar minket választani. A fiú azt mondta hogy ne féljek mert az a lány nem tud közénk állni. :) Azóta ugyanolyan boldog és megkönnyebbült vagyok mint máskor. :)

Ovodai szerelem

(Anna, 2015.01.31 16:35)

Még ovodás voltam mikor ezt a fiút meg ismertem az oviba két évig együtt jártunk majd ő külvégre került általánosba és 4 évig nem találkoztunk .majd fölsőbe a külvégi iskola volt 4.-esei oda jöttek be az én suliba iskola kezdés után 2 hétel az egyik lány barátnőmtől megkérdezte hogy ide jár anna?? És ő azt mondta hogy igen. Miután a barátnőm elmondta hogy keresett én újra bele szeretem és 5. Után három évig vártam hogy legalább hozám szoljon .8.év végén az évzáró után elhivott hogy kettesbe beszéljen velem elmondta hogy mindig szeretett és hogy most is szeret én is elmondtam neki majd mind a ketten elköszöntünk egymástól és soha többet nem látam most 10.-es vagyok de a mai napig nem tudom elfelejteni őt

Re: Ovodai szerelem

(valaki , 2015.03.15 12:42)

hát ez ari de temég nagyon fiatal vagy és nem nagyon tudud miaszerelem az tökmás ha már 15 16 évese beleszerec valakibe akor nem birsz nélküle megleni netuc másragondolcsará pés akor tudod meg mijen az igazi szerelem

valaki

(valaki, 2015.03.15 12:30)

nagyon tecenek ezek a történetek

A biztos pont

(Noémi, 2015.03.06 23:18)

Ez a történet 2lányról szól(Leszbikusok vagyunk)
Sok sok csalódás után én(Noémi)és ő(Anita) egy ismink által megismerkedtünk facebookon.Talàlkoztunk néhányszor aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Úgy éreztük egy idő utàn hogy egymásnak vagyunk teremtve. Jelenleg 1éve és egy hónapja járunk,de koránt sem egyszerű a helyzetünk. Hogy mièrt?Elmesélem....Egy ideig minden rendben ment gyönyörű love story,együtt alvások hétvégente,sok tali,igaz szerelem. Kb fél év után elhatároztuk hogy összeköltözünk,és pont úgy hozta az élet hogy sikerüljön(édesanyám elhunyt,és Anitával elmentünk albérletbe mert nem maradhattam tovább az otthonomban) telt az idő a kapcsolatunk az együttélés során egyre szorosabb lett még a problémák ellenére is.Sajnos azonban 5 hónap után szèt kellett költöznünk mert az anyukája eltiltotta tőlem mig be nem fejezi a tanulmànyait. Két hete nélküle élek és alig látom,fáj a hiànya.Ha kitart a kapcsolatunk 4 hónap és ujra együtt fogunk lakni,de ha nem akkor örökre elveszitjük egymást :( Sajnos az élet mindent okkal ad és vesz el az embertől.:'(Remélem kitart mellettem és később boldogok lehetünk:( Minden szomorú szivű lánynak azt kivánom hogy tartson ki és legyen erős!!
Irjatok az email cimemre nyugodtan ha tanàcs kell,vagy csak egy együttérző barát aki meghallgatja a gondjaitokat,szerelmi bànataitokat!
ancsabodi9@gmail.com üdv:Noémi(19)

vesztes szerelem

(valaki aki tudja a titkot... , 2015.02.03 21:57)

Volt egy srác akivel először barátok voltunk, aztán idővel más lett de nem vallottuk be egymásnak, és a szülők előbb közbeléptek... Apa eleve nem bírta a srácot, így titokban a suliba találkoztunk.... Sokszor kikaptam ezért, teljesen kikészültem kezemet vagdostam mindent üttöttem kicsit idegbeteg lettem, és egyik nap mondta a srác hogy elköltöznek én pedig idegemben kivertem az ablakot lettek ennek következményei..... Az utolsó napon a suliba megpusziltam és onnantól kezdve egyszer találkoztunk mikor elszökött otthonról és felmászott este a teraszra nagyon megijedtem hogy mi lesz ha észreveszik így elküldtem haza.... Azóta félév telt el és Pesten él, boldog van sok baràtnője de azt mondja még mindig engem szeret.... Pedig mikor megláttam valahol a gyomrom összerándult a szivem a torkomban volt.. De vége és már nem tehetek semmit. Legalább csak egydzer megcsókolhattam volna

első szerelem

(ebkvd, 2015.01.29 16:36)

Volt egy cuki fiù az osztályomban egy idős velem13èves nagyon tetszett ès úgy èreztem hogy ő neki is tettszem .Eltelt egy idő de mèg minig semmi.Egyszer mentem hazafelè ès a táskámból kiestek a könyvek.Segìtett össze szedni.Haza kisèrt ès mikor el akartam köszönni megcsòkolt azóta járunk most vagyok15èves

Szerencsés vagyok:3

(Bmw x5 XD , 2015.01.25 12:50)

Nekem ez az egész történet 11 éves koromban kezdődött.Most 11 és fél éves vagyok.Ez úgy volt hogy van egy nagyon rossz és bunkó gyerek a suliba, egyszer a suli elment kirándulni és elkezdtünk beszélgetni azzal a fiuval. Minden lány utálta és akkor miközben sétáltunk nagyon jó fej volt velem egész végig, aztán megérztem hogy nagyon bejövök neki mert ő a " vékony, szőke hajú, kék szemű" lányokat kedveli. Aztán nekem is megtetszet, vissza felé a sor végén ketten mentünk egymás mellet és beszélgettünk nagyon jol megértettük egymást mert egy kicsit kinézetre is hasonlitunk meg lelkileg is mert nem vagyunk olyan" jók, példa mutatoak" . Aztán mindig egy csomót beszélgettünk, segitettünk egymásnak, játszottunk. Meg ilyenek, a barátjainak is elmondta hogy szerelmes belém és a barátai is jófejek velem a mai napig is. De amikor lementünk ebédelni az egyik hülye csaj mondta nekünk hogy az xy szerelmes két lányba, tudtam hogy az én nevemet fogja mondani de ehelyet két másikat mondot én teljesen le sokkólodtam és ránéztem a fiura mert a másik asztalnál ült és észre vettem hogy megint engem néz piros arccal aztán rájödtem hogy lehet hogy még rajtam kívül két lányba is szerelmes de én vagyok az akit a legjobban szeret mert én is kedves vagyok hozzá a többi két lány az nem, és arra is rájödtem hogy az egyik lány aki terszik neki az a NŐVÉREM..... Oda mwntem hozzá mert ő hatodikos és én ötödikes szoval messze ült és megkérdeztem hogy neki terszik e az xy és mondta hogy: fúj nem az egy kis kék szemű gazdag kis beképzelt senki..... De azóta se hiszek annak a hülye hazug csajnak mert mindig HOZZÁM JŐN ODA nem a nővermhez és a másik csajhoz. Azóta is az osztályomban az a fiú a legjobb barátom és azóta is játszunk egymás ipad- én stb...... Hola!!!!
A nevemet ki lehet rakni XD

Nekem passz mi volt tulléptem rajta

(Liliána, 2014.12.07 19:05)

Én most 13 vavyok és mikor egy éve az osztállyal elmentünk korizni akkor mondta a barátnőm hogy mondjam meg annak a fiunak akit szerettem hogy szeretem. Odamentem és nagynehezen elmondtam neki hogy szeretem. Erre ő azt válaszolta hogy őt nem &érdekli és ott hagyott. Azt eltelik egy óra visza jön bocsánatot kér és megkérdezi hogy nem-e járunk. Én erre azt mondtam hogy felőlem. Eltelik egy fél év és azt monta hogy ő már nem szeret. Ennyi

Violettta123@freemail.hu

(Zita, 2014.11.29 08:45)

Volt egy fiú az iskolánkban és mindig piszkált .De nagyon jò barátok voltak az unoka tesòmmal és mindig ott volt náluk . Így alaposan megismertük egymást és egy idő után kezdett normálisan viselkedni velem szemben .Egyszer adott egy levelet amiben az ált ,hogy:"tényleg szerecc ,mert nekem azt mondta az unokatesòd,hogy igen ?!de én azt mondtam neki ,hogy ez nem igaz .azután el halmozott szerelmes levelekkel ajándékokkal és persze nem is piszkált már.meg szerettem és megkérdezte ,hogy nem -e leszek a csaja .?én igent mondtam és jártunk 1kerek évet, mire azt mindta hogy meg szeretett egy másik lányt és vége lett .és egy pár hete megint összejöttünk mert egyikünk se tudta el felejteni a másikat azòta megint szakítottunk . Ennyi

Mi lesz a vége?

(alias Vivien, 2014.10.24 21:54)

Vivien 15 éves lesz, és bele szeretett egy fiú osztálytársába, Daniba. Persze a srác mindenkivel elvolt.
De Vivivel valahogy más. Ha csak egymásra néznek ragyog a szemük.
Nagyon sok közös van bennük. A kocsik, motorok iránti szeretet. Egyik sem egy minta gyerek... buli, cigi, néha pia..néha cigi helyett más. Persze ez mellékes. Én csak idén lettem az osztálytársuk, de azóta mondom mennyire össze illenek. Vivivel sokat beszélünk, váltig álítja hogy csak barátok. Persze a vak is látja hogy ez nem igaz. Mindig mosolyognak egymásra, éa szemük ilyenkor gyönyörűen ragyog. Próbálják titkolni. De nem nagyon sikerül. Bár osztálytársam nem jo együtt lenni..főleg ebben az osztályban nem. Most van egy kis szünet. Lesz egy találkozó is, ha minden igaz. Kíváncsi vagyok, hátha úgy jönnek suliba hogy minden happy...:)
(Majd leirja az egész törtenetet, ami lehetőleg jol fog.vegződni)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő » 

 
Archívum

Naptár
<< Május / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 91339
Hónap: 1332
Nap: 69