Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmes történetek

 

Egy 15 éves lányról:

Volt egy fiú osztálytársam, akivel elváltak útjaink. Hetedik félév volt mikor új osztálytársak jöttek. Köztük volt ő is ki már előre megtetszett. Nagyon szimpatikus volt nekem, és én is neki. Minden délutánt vele és barátjainkkal töltöttem. Eltelt egy aztán két hónap és egyre közeledett hozzám.

Mikor egy nap bementem a suliba éreztem, hogy más lesz ez a nap mint a többi. Órákon mindig egymásra néztünk és mosolyogtunk. Vége lett a napnak és jött a délután. Ugyanúgy lementünk barátokkal a parkba és elkezdtünk játszani. Nagyon élveztük, mert lányok voltak a fiúk ellen, habár csak ketten voltunk lányok a húgával. Hirtelen egyik percről a másikra változott valami és mikor megtörtént tudtam, hogy mi volt az. Mikor elfutottam mellette megragadta egyik kezem, magához húzott jó szorosan egymás szemébe néztünk és hirtelen ő felém hajolt és elcsattant első csókunk. Azt hittem örökké tart ez a pillanat, de nem, mert megzavartak. Utána az első pár hétben titkos helyeken találkoztunk és ott forró csókokat váltottunk. Mind a kettőnk teste beleremegett és szívünk egyszerre vert. Észre se vettük vége lett az évnek és tudtuk hamar elmegy a következő egy év. Úgy is lett. Minden nap együtt voltunk, aztán hirtelen vége lett ennek az álomnak. Olyan volt számunkra ez az egy év mintha egy nap lett volna. Nagyon hamar elment és ő is és én is máshová mentünk. De egymást még most sem feledjük. Még fél éven keresztül tartott ez a kapcsolat és mostanra már csak "barátok" maradtunk. Néha összefutunk és vissza emlékezünk, hogy az első forró csók, öleléssel milyen jó is volt nekünk. Vissza emlékezünk még arra is, mikor nyolcadik év végén átöleltük egymást és oda súgtuk egymás fülébe: " Szeretlek és már most hiányzol, de nem feledlek sohasem!"

 

Egy fiú és egy lány

Történetünk kezdődik egy májusi éjszakán, mikor megismerkedett egymással egy fiú és egy lány. Moziból igyekeztek haza éppen, már átölelkezve és kéz a kézben. Eltelt egy év, mint a pillanat, gyakran adtak egymásnak forró csókokat. A lány a fiút nem vette komolyan, ezért a fiú szívében örök félelem van. Attól fél, hogy elveszti a lányt, kit úgy kíván, s a szíve, hogy imád. Beteljesült a sorsa egy ködös délután, mikor mást ölelgetett az a szép lány. Az egész teste lángolt, s arca piroslott. Odament a lányhoz, vígan köszöntötte, senki sem tudta, ez az utolsó beszéde. Mikor hazaért, lerogyott a székre, egy lapot vett elő, s ezt írni kezdte:
„Azt hittem szerettél egyetlen virágom,
te voltál mindenem ezen a világon.
De te már nem vagy, könnyen másé lettél.
Szerencsétlen vagyok, s az ilyen minek él?
Meghalok inkább, mert nem bírom már.
A két ölelő karod más fiúra vár.
Búcsúzom tőled az Isten áldjon meg.
Te a világon maradsz, én elmegyek.
Az én szívem téged soha nem feledett.
Gondolj Rám néha, ki téged szeretett.
Szeretlek most is, bár nem sokáig élek.
Mire olvasod ezt, nem lesz bennem lélek!”


Mikor ezt írta, borítékba tette, örült a mának, s a múltat feledte. Boldogan ment a sírba, a halálba, pedig tudta, hogy nem jön vissza. A fiú egész közel ment a folyópartra, és belevetette magát a zúgó habokba. Megkapta a lány a fájdalmas levelet, s hullatott érte fájó könnyeket. Elment a partra, a könnye csorgott. Felidézte magában a sok szép csókot. Átgondolta a régi szép időket, mikor szíve egy fiúért égett. Nem tétovázott, a folyóba ugrott, s lelke a mennybe szállt. Történetük véget ért egy ködös májusi éjszakán, hol a sírban egymásé lett egy fiu és egy lány.

 

Harc a szerelemért

Volt egyszer egy fiú és egy lány, kik boldogok voltak nagyon,
szerették egymást, kézen fogva sétáltak a napon.
Sokszor elképzelték mi lesz ha felnőnek,
soha nem válnak el, örökre együtt lesznek.
Szerelmük olyan volt, mint egy csodaszép mese,
mindenük megvolt ami csak kellett az életbe.
Történt egyszer, hogy a fiú kapott egy levelet,
harcolni hívták, el innen nagyon messze.
A fiú nem akarta itt hagyni az egész életét,
de elhatározta hogy harcolni fog a hazáért s szerelméért.
Mikor a lány ezt megtudta, sírt s zokogott,
féltette a fiút, nagyon szomorú volt.
Eljött a nap, mikor a fiúnak mennie kellett,
mindenkit itt kellett hagynia kit kedvelt s szeretett.
Elbúcsúzott tőlük, míg a lányhoz ért,
gyengéden átölte, s suttogva csókot kért.
Kint ültek a csillagok előtt előző este,
s választottak egyet, mely a legfényesebb.
Így szólt a fiú: Ha látod, hogy e csillag lehullik, tudd hogy én már nem létezem!
A lány megint csak sírt, könny csillogott gyönyörű szemeiben.
Mikor aztán a fiú a háborúba odaért,
harcolt, s ezt csak egyedül a szerelméért.
Mindig ott lebegett előtte a lány meseszép arca,
a gyönyörű szép szeme, s csillogó ajka.
Lement a nap, majd feljött a hold,
a fiú még mindig csak harcolt és harcolt.
Belenyilallt valami fájdalom, elsötétült minden,
érezte hogy vége most már, már fájdalmat sem érzett.
Látta magát ahogy fekszik a sötét ég alatt,
a lányra gondolt s közben mosolygott arca.
Lepergett előtte az egész élete,
mikor még boldog volt, mikor a lányt érintette.
Közben a lány otthon ült az ablakban,
s folyamatosan csak azt az egy csillagot bámulta.
Látta amint lehullik szikrázva,
érezte szívében az égető fájdalmat.
Tudta, hogy a fiú már nem létezik többé,
elővett egy kést, s karcolgatta a kezét.
Először csak karcolgatta, majd mélyen belevágta,
előtte is lepergett minden, az öröm s bánat.
Végül mindketten felértek az égbe,
s ott folytatták együtt a csodaszép életet.
Tán még most is ott vannak az égben,
s együtt élnek majd örökre a szerelemban.

 

Két fél szív

csak 13 éves voltam, amikor elmentem Olaszba futni.Tudtam,h sok élménnyel leszek majd gazdagabb.Amikor eljött a verseny és felvonultunk, egy fiú sétált előttünk.A barátnőmmel mondtuk, hogy milyen helyes.Kár,h olasz.Lefutottuk a távot, és a barátnőm sírni kezdett.csak azt vettem észre,hogy a fiú ott van nála,és nyugtatja.nem tudtak beszélni, mert nem volt közös nyelv. később láttuk a fiút, amint épp vacsorázik, és elkezdtünk beszélgetni mellette.Kedves volt, és mondta,h üljünk oda.Tudtam vele beszélni.Nagyon jó volt.Éreztem, hogy ez most valami más.Elkérte az e-mail címem.Mire hazaértem , várt 1e-mail.Azt írta, h reméli jól telt az utunk, és szeretne beszélni velem.Aláírás:A te Fabio-d.Beleszerettem. Szerelem első látásra!Az első szerelmem egy kedves, intelligens, értelmes, sportos, szexi olasz srác. Elkezdtünk e-mailezni, msnezni, smsezni.Jártunk,de csak 3 hónapig. Felhívott szilveszterkor, akkor hallottam először az út óta a hangját.A járásunkat egy jó félévnyi ismerkedés előzte meg. Nagyon szép volt.Olyan boldog voltam, amikor éjfélkor felhívott.Ezután másnap este, amikor msneztünk, azt mondta, h nem járhat velem.Én nem értettem, hogy miért.Ő azt mondta, hogy a szilveszteri bulin,a legjobb barátja csókolózott 1részeggel,és ez nagyon rosszul esett neki.Ez szerintem 1idióta kifogás, így sírva rohantam el, és hagytam ott a gépem.A legjobb barátnőm hívott fel,hogy Fabio keres, és nagyon sajnálja, hogy azt mondta, és szeretné megbeszélni.Nagy nehezen visszamentem, persze azt mondtam, h nem probléma.Sok bocsánatkérő smst kaptam tőle és örültem, amikor azt írta, hogy szeret.El is hittem.2 héttel ezután szakítottunk.Azzal az indokkal, hogy talált valaki mást, de legyünk barátok.tudtam,h fájni fog, de belementem, mert nem akartam elveszíteni.De nem ment, folyton, amikor tanácsot kért, nem tudtam azt írni, amit szerettem volna, hanem az ő érdekeit tartottam szem előtt, azt, h ő boldog legyen.Életem legrosszabb fél éve.Nem is tudtam sokáig a barátja maradni, mert amint kiderült, lecserélte a barátnőjét, és ezzel a lánnyal már le is feküdt.Elvesztette a szüzességét.Mindig azzal viccelődtünk, amíg együtt voltunk,h ' are u virgin?'( szűz vagy? )és akkor is megkérdeztem, de pont akkor, amikor ő. egyszerre, de a válaszunk nem ugyan az volt.Én ott törtem össze végleg. Nagyon rossz volt.Csak az nyugtatott, hogy a lány kiment Amerikába egy évre tanulni.Azt kérdezte Fabio tőlem, h elmondja-e a lánynak, hogy szereti, mielőtt elmegy.Mondtam, hogy igen.De nem hallgatott rám. Nem is értettem, hogy én, mint az exe miért vagyok fontos ilyen témákban... azt hittem,csak féltékennyé akar tenni.Azon a nyáron,Görögországban volt 1 kalandom,viszont volt a sráccal egy közös képem, és rögtön csak annyit írt rám Fabio, h, ő a barátod???Én meg azt mondtam, h nem, csak a nyaraláson találkoztunk.És megkérdezte, h szűz vagyok-e. azt kellett volna mondanom, h nem...én hülye

ezután elutaztam hozzá vonattal( 1,5 nap), hogy megbeszéljük, és hogy elmondjam neki, hogy szeretem. de akkor is, amikor megláttam, mindent elfelejtettem.Ő meg persze kidumálta magát.Vittem neki egy nyakláncot, ami egy szív volt, és ketté lehetett törni.Fel is tette rögtön a nyakláncára.Kikísért a vonathoz miután ebédeltünk.Annyira hittem benne,h majd az utazásom megváltoztatja a helyzetet, és tudni fogja, hogy mit érzek, s ő is így érez majd,..h újra megcsókolhatom.De nem így lett.Elmentem az iskolával Olaszországba, és találkoztunk.Annyira megváltoztunk, hogy az hihetetlen.Miatta kezdtem el olaszt tanulni...Két évig szenvedtem miatta, de a vele való szakításnak több előnye is volt.Több dalszöveget írtam, megnyertem egy szavalóverset ezzel a verssel :
Magányosság erdejében
Wass Albert
Itt éreztem azt, hogy sikerült túllépnem.Már nem tudom előadni azokkal az érzelmekkel.Sikerült!A tőle hallott dalokat már mástól is hallottam, a vele bejárt helyeken már mással is voltam.A közös élményeket sikerül jó barátokkal átélnem.Sikerül felejtenem.Már nincs 2 félszív a nyakamban, és bennem.

Őrült szerelem

12 éves vagyok. A suliban volt egy srác,ő is 12 éves. Mindig piszkált,meg szekált. De egyszer elegem lett már. Adtam neki egy pofont,erre ő az egész iskola előtt megcsókolt. Azt suttogta: -Erre vártam...-Közben hevesen csókolt. A barátai mindig azt mondták nekem: -Szűz vagy még. Erre én rátapostam a lábukra. Odajött a srác,és megkérdezte: -leszel a csajom?-erre én azt feleltem: -NEM! meglepődött,igen-re számított. Többet nem álltam vele szóba,mert nem akarok menőzőkkel járni! :D

 

 

 

Ha van igaz szerelmes történeted lehet szomorú vagy vidám végű,írd le a vendégkönyvbe  vagy a hozzászolásokhoz, így el tudjátok olvasni egymás sztorijait is. :) 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

örült szerelem volt, nincs egy pillanat az egyész

(össze tört a szívem, 2013.03.15 19:41)

szia! Lotti a nevem.11 éves vagyok 5/a-s.Az én történetem hosszú és fájdalmas volt. Mindenki úgy tudja én egy kemény jégkorongozó rocker csaj vagyok.De valójában nem.Valójában belül csak fájdalom és szomorúság borít el.El mesélem velem mi történt.Lehet hogy így olvasva nem nagy cucc de nekem fát.Elsős voltam.Biztos azt gondoljátok még egy kicsit túl kicsi voltam ehez (szerintem is).Volt egy Koppány nevű fiú az osztályomban.Bejöttem neki és bevallom nekem is tetszett.Az udvaron voltam egy barátnömmel.Oda jöttek a fiúk és azt mondták hív a Kopi én oda mentem.Adott egy gyűrűt amin egy szív van benne egy kék kövel (olyan mintha az elöbb atta vona át) azt mondta legyél a barátnöm én igent mondtam.Így boldogan teltek napjaink kisseb nagyobb botlásokkal első től negyedik félévig.Megyjelent az iskolában egy Patrik nevű fiú.Én össze vesztem az eggyik barátnömmel,és ő bosszúból azt mondta Kopinak hogy tetszik nekem Patrik.Ez nem volt igaz én akkor még nem is tudtam ki ő.Aztán megmutatták az osztálytársaim.Azok a nagy barna szemek és a szőke haj elvarázsolt annyira bele zúgtam.És a Kopi el hitte pedig akkor még nem is ismertem szakított velem.Ezek voltak az utolsó szavaji (még mindíg csengenek a fülemben): "Éld tovább az életed nélkülem boldogan tovább"Aztán nagy nehezen végig ment a negyedikes évem, kezdödött az ötödik.Eltelt néhány hónap októberben írtam neki egy szöveget a facebookon megint jártunk.De én hülye voltam.Eccerűen nem tudtam felfogni hogy igent mondott és eccerűen nem töltöttem vele sok időt (én sem értem miért)decemberben néhány nappal karácsony elött rám írt facebookon idézem őt "{The End} =) " én ezt az üzenetet infó órán néztem meg még csak vissza sem tudtam írni mert vége volt az órának.(azóta sem mondta el miért csinálta de nekem vaolt eggy tippem) Azonnal felfogtam hogy vége.A tanteremben a szekrényben űlve szomorkodtam senkinek nem mondtam semmit és néztem a falat, még órán is a padra borulva gondolkodta. Mindenki azt kérdezte mi a bajom és a falat bámúlva nem szóltam semmit.Azóta állandóan őt nézem órán és ő is engem olyan "megbátam" tekintettel.Úgy hiányzik.A gyűrű amit adott már rozsdás annyit hordtam és most egy pici masnival átkötött kék dobozban van az iskola táskámban minden órán azt fogom és szomorkodok.

vajo.lina12@freemail.hu

(Lina, 2014.09.17 15:50)

Ha valaki tud egy cuki 12 13 éves srácot az írjon nekem :Freemail:vajo.lina12@freemail.hu
Skype:Hopihe6x6

vajo.lina12@freemail.hu

(Lina, 2014.09.17 15:45)

Hello! Nekem lenne egy történetem!

Szóval ott kezdődött,hogy a tesóm gépét használtam,mert nekem az kényelmesebb volt.Na szóval és közben miköben a filmet néztem a gépen valami haverja írt neki skype-én!
Meglepődtem,mert az öcsém 8 éves és ez a valaki megnéztem az adatlapját és 12 (én 13 leszek de ő is).És elkeztem vele írogatni a tesóm nevében.Aztán skype_n beszélgettünk.
És megkérdezte,hogy én ki vagyok lány,mertb a hangom az nem az öcsémé?!És aztán mondtam,hohy a nővére vagyok.Aztán mondtam a skype nevem:Hopihe6x6 És,hogy jelöljön be most is 13 leszek,mert ez most történt nem rég.Na és bejellölt mentem az én gépemhez.Aztán kérte,hogy küldjek magamról képet hát küldtem.Kérdeztem,hogy hogy nézek ki? Azt írta,hogy csini vagyok!!!Ennek annyira megörültem,hogy színte ugráltam(: !!!Na szóval kértem,hogy ő is küldjön magáról .Küldöt olyan helyes volt,hogy nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szóval még most is járunk!!!!!!!!!!

k*pd be nem erdekelsz!!!

(f.h, 2014.08.24 22:24)

Beleszerettem egy sracba......o nezett engem eloszor es en csak eszrevettem es megtetszett...NAGYON!! Odaig voltam erte es vagyok is....
januarban kezdett el engem nezni.....es en neztem h viszonozzam......
marcius kozepen elmondtam egy kozos haverunknak h tetszik a srac es az ertelmes elmondta neki.....es ez volt a kedves reakcioja mit nekem cimzett az a srac aki csak engem erdekelt senki mas!!! ,,K*APD BE NEM ERDEKELSZ,,
Hat levi.......tudod hulye vagyok mer meg mindig szeretlek!... :/

R+E=3 éve szeretem Rudit (12 èvesek vagyunk)

(toth_eszter@indamail.hu, 2014.05.25 22:59)

Hali!3osztályba jöt a Rudi (12éves) nagyon cuki.Sokat mosolyog rám oda vagyok ért.Most 6-ok vagyunk talán érez irántam valamit.7-be nem lesz velem sokat álmodok vele.Suliba néha szorakozunk. Nem valami nagy történet.

Sosem gondoltunk egymásra úgy.

(Meiko.~, 2014.05.11 13:47)

Hát..Én elég későn mentem át a mostani osztályomba,és akkor még senki sem tetszett nekem.Most fogok ballagni,és már nem is vagyunk együtt,sőt,még csak barátok sem vagyunk.De attól még ez volt az első kapcsolatom.Úgy történt,hogy még amikor 5.ben idekerültem,akkor megtetszett a srác legjobb barátja,de akkor ez még neki nem volt gond,mert még nem tetszettem neki..Viszont ekkor szeretett belém egy másik srác,aki azóta is szerelmes belém,és velem akar lenni.Na szóval,aztán az aki megtetszett 6.ban összejött az egyik barátnőmmel,nem lényeg,azután volt más aki tetszett de az is mással jött össze.Nem lényeg.Aztán 2013-ban októberben megtetszett a srác.5 óta haverok voltunk,sőt elég jó haverok,meg minden de aztán egyik nap áthívott magához engem és a legjobb barátnőmet.Tudni illik,hogy a srác meg a barátnőm 9 éve ismerik egymást.Szóval aznap megtetszett.Abban az évben évzárón mindent megbeszéltünk,és megkérdezte hogy járnék e vele.Igent mondtam és nagyon örültem.Sosem csattant el egyetlen csók sem,azért mert én nem akartam.Ő pedig mindent tiszteletben tartott amit én szerettem volna.Ezt is szerettem benne.De..Aztán kideült hogy eléggé nem az akinek mutatta magát.Kettesben kedves meg minden,de amúgy egy..Hát paraszt,féreg..Nem érdekes..Szakítottunk mert mindenért a legjobb barátnőmet hibáztatta,nem magát..Azóta eltelt sok sok hónap.És most nem szeretek senkit,csak tetszik valaki..Szurkoljatok,hogy megszerethessem,mert hát..Nem is tudom..Őt szeretni akarom..Nem akarok megint csalódni..És ismerem őt,benne nem tudnék csalódni.. c:

viki0627@freemail.hu

(csak 1 emós csajszi, 2013.06.07 19:46)

Nekem az az esetem hogy az iskolában van 1 fiu,Dávidnak hívják. Én nagyon belezúgtam meg minden,de kiderült hogy nagyon utál. nem tudtam mit csinálni "leültem vele beszélgetni meg minden hogy ne utáljon". Egyszer csak közeledett hozzám már azt vettem észre hogy a kezemet fogja. Nagyon jó volt érezni hogy ő ottvan mellettem. Mikor már majdnem mennie kellett adott 1 csókot. Nagyon jó volt :) . Eltelt körübelül 1 hónap és azóta jártunk.A barátnőm meg elkezdi hogy -a dávid megcsalt.!!!!!!!!! Nem hittem el neki és megkérdeztem hogy hogyanmár ha ő engem szeret. Ő azt mondta hogy látta őt meg 1 lányt a játszótéren csókolózni. Persze elmentem és igaza volt. Akkor volt az hogy a szívem több millió darabokra tört. Akkor sírva futottam el,de a dávid meglátott és utánam futott. De nem ért el mert én kb. 20m-re lehagytam így visszafordult és soha többé nem láttam. kiderült hogy megölte magát,mert annyira szeretett,és akit megcsókolt lány az nem az aminek látszott. A lány csókolta meg direkt hogy engem féltékennyé tegyen. Én még mindig sajnálom a dávidot, már kb 20 éve szingli vagyok nehogy egy fiu mégegyszer összetörje a szívem.

Re: viki0627@freemail.hu

(csak 1 emós csaj, 2013.06.07 19:48)

opp bocsi am a cím:fájdalmas szerelem

jászladány töhötöm vezér7

(farkas marianna, 2011.08.23 20:44)

ko4zpd9erodrokl


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 

 
Archívum

Naptár
<< Május / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 91339
Hónap: 1332
Nap: 69