Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szerelmes történetek

 

Egy 15 éves lányról:

Volt egy fiú osztálytársam, akivel elváltak útjaink. Hetedik félév volt mikor új osztálytársak jöttek. Köztük volt ő is ki már előre megtetszett. Nagyon szimpatikus volt nekem, és én is neki. Minden délutánt vele és barátjainkkal töltöttem. Eltelt egy aztán két hónap és egyre közeledett hozzám.

Mikor egy nap bementem a suliba éreztem, hogy más lesz ez a nap mint a többi. Órákon mindig egymásra néztünk és mosolyogtunk. Vége lett a napnak és jött a délután. Ugyanúgy lementünk barátokkal a parkba és elkezdtünk játszani. Nagyon élveztük, mert lányok voltak a fiúk ellen, habár csak ketten voltunk lányok a húgával. Hirtelen egyik percről a másikra változott valami és mikor megtörtént tudtam, hogy mi volt az. Mikor elfutottam mellette megragadta egyik kezem, magához húzott jó szorosan egymás szemébe néztünk és hirtelen ő felém hajolt és elcsattant első csókunk. Azt hittem örökké tart ez a pillanat, de nem, mert megzavartak. Utána az első pár hétben titkos helyeken találkoztunk és ott forró csókokat váltottunk. Mind a kettőnk teste beleremegett és szívünk egyszerre vert. Észre se vettük vége lett az évnek és tudtuk hamar elmegy a következő egy év. Úgy is lett. Minden nap együtt voltunk, aztán hirtelen vége lett ennek az álomnak. Olyan volt számunkra ez az egy év mintha egy nap lett volna. Nagyon hamar elment és ő is és én is máshová mentünk. De egymást még most sem feledjük. Még fél éven keresztül tartott ez a kapcsolat és mostanra már csak "barátok" maradtunk. Néha összefutunk és vissza emlékezünk, hogy az első forró csók, öleléssel milyen jó is volt nekünk. Vissza emlékezünk még arra is, mikor nyolcadik év végén átöleltük egymást és oda súgtuk egymás fülébe: " Szeretlek és már most hiányzol, de nem feledlek sohasem!"

 

Egy fiú és egy lány

Történetünk kezdődik egy májusi éjszakán, mikor megismerkedett egymással egy fiú és egy lány. Moziból igyekeztek haza éppen, már átölelkezve és kéz a kézben. Eltelt egy év, mint a pillanat, gyakran adtak egymásnak forró csókokat. A lány a fiút nem vette komolyan, ezért a fiú szívében örök félelem van. Attól fél, hogy elveszti a lányt, kit úgy kíván, s a szíve, hogy imád. Beteljesült a sorsa egy ködös délután, mikor mást ölelgetett az a szép lány. Az egész teste lángolt, s arca piroslott. Odament a lányhoz, vígan köszöntötte, senki sem tudta, ez az utolsó beszéde. Mikor hazaért, lerogyott a székre, egy lapot vett elő, s ezt írni kezdte:
„Azt hittem szerettél egyetlen virágom,
te voltál mindenem ezen a világon.
De te már nem vagy, könnyen másé lettél.
Szerencsétlen vagyok, s az ilyen minek él?
Meghalok inkább, mert nem bírom már.
A két ölelő karod más fiúra vár.
Búcsúzom tőled az Isten áldjon meg.
Te a világon maradsz, én elmegyek.
Az én szívem téged soha nem feledett.
Gondolj Rám néha, ki téged szeretett.
Szeretlek most is, bár nem sokáig élek.
Mire olvasod ezt, nem lesz bennem lélek!”


Mikor ezt írta, borítékba tette, örült a mának, s a múltat feledte. Boldogan ment a sírba, a halálba, pedig tudta, hogy nem jön vissza. A fiú egész közel ment a folyópartra, és belevetette magát a zúgó habokba. Megkapta a lány a fájdalmas levelet, s hullatott érte fájó könnyeket. Elment a partra, a könnye csorgott. Felidézte magában a sok szép csókot. Átgondolta a régi szép időket, mikor szíve egy fiúért égett. Nem tétovázott, a folyóba ugrott, s lelke a mennybe szállt. Történetük véget ért egy ködös májusi éjszakán, hol a sírban egymásé lett egy fiu és egy lány.

 

Harc a szerelemért

Volt egyszer egy fiú és egy lány, kik boldogok voltak nagyon,
szerették egymást, kézen fogva sétáltak a napon.
Sokszor elképzelték mi lesz ha felnőnek,
soha nem válnak el, örökre együtt lesznek.
Szerelmük olyan volt, mint egy csodaszép mese,
mindenük megvolt ami csak kellett az életbe.
Történt egyszer, hogy a fiú kapott egy levelet,
harcolni hívták, el innen nagyon messze.
A fiú nem akarta itt hagyni az egész életét,
de elhatározta hogy harcolni fog a hazáért s szerelméért.
Mikor a lány ezt megtudta, sírt s zokogott,
féltette a fiút, nagyon szomorú volt.
Eljött a nap, mikor a fiúnak mennie kellett,
mindenkit itt kellett hagynia kit kedvelt s szeretett.
Elbúcsúzott tőlük, míg a lányhoz ért,
gyengéden átölte, s suttogva csókot kért.
Kint ültek a csillagok előtt előző este,
s választottak egyet, mely a legfényesebb.
Így szólt a fiú: Ha látod, hogy e csillag lehullik, tudd hogy én már nem létezem!
A lány megint csak sírt, könny csillogott gyönyörű szemeiben.
Mikor aztán a fiú a háborúba odaért,
harcolt, s ezt csak egyedül a szerelméért.
Mindig ott lebegett előtte a lány meseszép arca,
a gyönyörű szép szeme, s csillogó ajka.
Lement a nap, majd feljött a hold,
a fiú még mindig csak harcolt és harcolt.
Belenyilallt valami fájdalom, elsötétült minden,
érezte hogy vége most már, már fájdalmat sem érzett.
Látta magát ahogy fekszik a sötét ég alatt,
a lányra gondolt s közben mosolygott arca.
Lepergett előtte az egész élete,
mikor még boldog volt, mikor a lányt érintette.
Közben a lány otthon ült az ablakban,
s folyamatosan csak azt az egy csillagot bámulta.
Látta amint lehullik szikrázva,
érezte szívében az égető fájdalmat.
Tudta, hogy a fiú már nem létezik többé,
elővett egy kést, s karcolgatta a kezét.
Először csak karcolgatta, majd mélyen belevágta,
előtte is lepergett minden, az öröm s bánat.
Végül mindketten felértek az égbe,
s ott folytatták együtt a csodaszép életet.
Tán még most is ott vannak az égben,
s együtt élnek majd örökre a szerelemban.

 

Két fél szív

csak 13 éves voltam, amikor elmentem Olaszba futni.Tudtam,h sok élménnyel leszek majd gazdagabb.Amikor eljött a verseny és felvonultunk, egy fiú sétált előttünk.A barátnőmmel mondtuk, hogy milyen helyes.Kár,h olasz.Lefutottuk a távot, és a barátnőm sírni kezdett.csak azt vettem észre,hogy a fiú ott van nála,és nyugtatja.nem tudtak beszélni, mert nem volt közös nyelv. később láttuk a fiút, amint épp vacsorázik, és elkezdtünk beszélgetni mellette.Kedves volt, és mondta,h üljünk oda.Tudtam vele beszélni.Nagyon jó volt.Éreztem, hogy ez most valami más.Elkérte az e-mail címem.Mire hazaértem , várt 1e-mail.Azt írta, h reméli jól telt az utunk, és szeretne beszélni velem.Aláírás:A te Fabio-d.Beleszerettem. Szerelem első látásra!Az első szerelmem egy kedves, intelligens, értelmes, sportos, szexi olasz srác. Elkezdtünk e-mailezni, msnezni, smsezni.Jártunk,de csak 3 hónapig. Felhívott szilveszterkor, akkor hallottam először az út óta a hangját.A járásunkat egy jó félévnyi ismerkedés előzte meg. Nagyon szép volt.Olyan boldog voltam, amikor éjfélkor felhívott.Ezután másnap este, amikor msneztünk, azt mondta, h nem járhat velem.Én nem értettem, hogy miért.Ő azt mondta, hogy a szilveszteri bulin,a legjobb barátja csókolózott 1részeggel,és ez nagyon rosszul esett neki.Ez szerintem 1idióta kifogás, így sírva rohantam el, és hagytam ott a gépem.A legjobb barátnőm hívott fel,hogy Fabio keres, és nagyon sajnálja, hogy azt mondta, és szeretné megbeszélni.Nagy nehezen visszamentem, persze azt mondtam, h nem probléma.Sok bocsánatkérő smst kaptam tőle és örültem, amikor azt írta, hogy szeret.El is hittem.2 héttel ezután szakítottunk.Azzal az indokkal, hogy talált valaki mást, de legyünk barátok.tudtam,h fájni fog, de belementem, mert nem akartam elveszíteni.De nem ment, folyton, amikor tanácsot kért, nem tudtam azt írni, amit szerettem volna, hanem az ő érdekeit tartottam szem előtt, azt, h ő boldog legyen.Életem legrosszabb fél éve.Nem is tudtam sokáig a barátja maradni, mert amint kiderült, lecserélte a barátnőjét, és ezzel a lánnyal már le is feküdt.Elvesztette a szüzességét.Mindig azzal viccelődtünk, amíg együtt voltunk,h ' are u virgin?'( szűz vagy? )és akkor is megkérdeztem, de pont akkor, amikor ő. egyszerre, de a válaszunk nem ugyan az volt.Én ott törtem össze végleg. Nagyon rossz volt.Csak az nyugtatott, hogy a lány kiment Amerikába egy évre tanulni.Azt kérdezte Fabio tőlem, h elmondja-e a lánynak, hogy szereti, mielőtt elmegy.Mondtam, hogy igen.De nem hallgatott rám. Nem is értettem, hogy én, mint az exe miért vagyok fontos ilyen témákban... azt hittem,csak féltékennyé akar tenni.Azon a nyáron,Görögországban volt 1 kalandom,viszont volt a sráccal egy közös képem, és rögtön csak annyit írt rám Fabio, h, ő a barátod???Én meg azt mondtam, h nem, csak a nyaraláson találkoztunk.És megkérdezte, h szűz vagyok-e. azt kellett volna mondanom, h nem...én hülye

ezután elutaztam hozzá vonattal( 1,5 nap), hogy megbeszéljük, és hogy elmondjam neki, hogy szeretem. de akkor is, amikor megláttam, mindent elfelejtettem.Ő meg persze kidumálta magát.Vittem neki egy nyakláncot, ami egy szív volt, és ketté lehetett törni.Fel is tette rögtön a nyakláncára.Kikísért a vonathoz miután ebédeltünk.Annyira hittem benne,h majd az utazásom megváltoztatja a helyzetet, és tudni fogja, hogy mit érzek, s ő is így érez majd,..h újra megcsókolhatom.De nem így lett.Elmentem az iskolával Olaszországba, és találkoztunk.Annyira megváltoztunk, hogy az hihetetlen.Miatta kezdtem el olaszt tanulni...Két évig szenvedtem miatta, de a vele való szakításnak több előnye is volt.Több dalszöveget írtam, megnyertem egy szavalóverset ezzel a verssel :
Magányosság erdejében
Wass Albert
Itt éreztem azt, hogy sikerült túllépnem.Már nem tudom előadni azokkal az érzelmekkel.Sikerült!A tőle hallott dalokat már mástól is hallottam, a vele bejárt helyeken már mással is voltam.A közös élményeket sikerül jó barátokkal átélnem.Sikerül felejtenem.Már nincs 2 félszív a nyakamban, és bennem.

Őrült szerelem

12 éves vagyok. A suliban volt egy srác,ő is 12 éves. Mindig piszkált,meg szekált. De egyszer elegem lett már. Adtam neki egy pofont,erre ő az egész iskola előtt megcsókolt. Azt suttogta: -Erre vártam...-Közben hevesen csókolt. A barátai mindig azt mondták nekem: -Szűz vagy még. Erre én rátapostam a lábukra. Odajött a srác,és megkérdezte: -leszel a csajom?-erre én azt feleltem: -NEM! meglepődött,igen-re számított. Többet nem álltam vele szóba,mert nem akarok menőzőkkel járni! :D

 

 

 

Ha van igaz szerelmes történeted lehet szomorú vagy vidám végű,írd le a vendégkönyvbe  vagy a hozzászolásokhoz, így el tudjátok olvasni egymás sztorijait is. :) 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

"Hát te meg mit csinálsz itt?"

(Csakegylány, 2018.05.06 02:30)

15 éves voltam amikor gimibe kerültem. Hatosztályosba jelentkeztem így hetedikes voltam de a kilencedikesekkel voltam egy idős mert évvesztes vagyok. Szóval emlékszem még a gólyatáborban felfigyeltem egy fiúra. És mint kiderült nem csak én hanem mások is. Kilencedikes volt és nagyon jól nézett ki. Nagyjából a 90-es évekbeli Leonardo Dicapriohoz tudnám hasonlítani. A barátnőim eldöntötték hogy odamennek hozzá beszélgetni. Engen is hívtak de én nem mentem. Láttam hogy nevetnek és láttam hogy a fiú is nevet. Nagyon megbántam hogy nem mentem oda velük. Úgy döntöttem kimegyek a mosdóba. Akkoriban mindig összekevertem a fiú és a lány vécét mert ugyan olyan a csempe. Bementem és csak néztem magamat a tükörben. Egyszer csak kivágódott az ajtó és a fiú jött be rajta. Teljesen lefagytam és a fiúval is ugyanez történt. Csak álltunk egymással szemben és néztük egymást aztán a fiú elmosolyodott és feltette azt a kérdést ami teljesen felforgatta az életemet. "Hát te meg mit csinálsz itt?". Elhadartam neki röviden hogy mégis miért vagyok a fiúvécében aztán kimentem. A fiú pár percen belül kijött a vécéből. Ekkor már a barátaimmal voltam és ő is a barátaihoz ment. Ezek után egy csomó ideig nem beszéltünk. Neki rengeteg barátja lett és nagyon népszerűvé vált. Én szünetekben mindig csak néztem soha nem mentem volna oda hozzá önszántamból beszélgetni. Történt egyszer hogy színházba kellett mennünk. Én ültem az egyik sor közepén és volt még mellettem 2 hely. Senki nem ült oda aztán megjött az Ő osztálya. Mikor beért a terembe egyből megtalált a szemével. Súgott valamit az egyik barátjának és megindult felém. Leült mellém és rámnézett. "Rég beszélgettünk" mondta és elmosolyodott. És én visszamosolyogtam rá. Szörnyen jól állt neki amikor a szemébe hullott a szőkésbarna haja. Közben elkezdődött az előadás. Nagyjából a felénél éreztem hogy valaki hozzáér a kezemhez. Oldalra fordultam és telibe abba a szép szemeibe néztem. Megint elmosolyodott és elkezdett felém hajolni majd amikor a fülemhez ért belesúgta "Menj ki vécére megyek utánad". Nekem nem kellett sok egyből fölkeltem és kimentem a teremből. Megálltam az ajtónál és olyan 5 perc múlva a fiú is kint volt. Elkezdtünk beszélgetni és úgy döntöttünk nem megyünk vissza. Kimentünk a színházból egyenesen a városba. Egy kávézóhoz mentünk és ott beszélgettünk tovább. Eddig csak a külsejét imádtam de ezek után bátran kijelenthetten hogy teljesen beleestem. Pár hónapig csak baráti szinten találkozgattunk aztán egyik nap fölhívott magához videójátékozni. Gyakran csináltuk ezt de ez most más volt. Nyár volt és zuhogott az eső ráadásul hideg is volt és rajtam a fiú egyik pulcsija volt. Nagyon összevesztünk aznap és kirohantam a házból egyenesen az esőbe. Megálltam a járda közepén és sírni kezdtem. Hagytam hogy lefollyanak az esőcseppek az arcomon és a könnyeim elmossák előttem az utcát. Aztán ajtócsapódást hallottam. Hátrafordultam és a fiú jött utánam. Odajött és kisimította a vizes hajtincseimet az arcomból. Még közelebb jött és hirtelen bebújt Ő is a pulcsiba ami rajtam volt. Még sosem láttam annyira közelről az arcát azelőtt. A fejét a fülemhez emelte és belesúgta "Azt hiszem a pulcsim nálad maradt. Mondjuk az a kisebbik gond mert a szívem is itt van valahol". Le se tudtam reagálni az eseményeket mert a következő pillanatban a kezeit a derekam köré fonta és magához húzva megcsókolt. Először el sem akartam hinni hogy ez megtörténik. A suliban utána minden lány féltékeny volt rám. Akkoriban tudtam meg kik is igazáből a barátnőim. Akik nem haragszanak meg rám amiatt mert szerelmes vagyok. A fiúval azóta is együtt vagyok. Ő közben már egyetemista lett én meg nemsokára ballagok de tudom hogy ő mindig itt lesz nekem.

Szerelem.

(Saci, 2018.03.31 20:15)

13 voltam mikor az egyik barátnőm bele vitt az internet világába. Hát elkezdtem ismerkedni. Volt egy fiú akivel 5 hónapig beszélgettünk és legjobb internet barátok lettünk. Majd megkérdezte leszek-e a barátnője mert ő többet érez..én igent mondtam. Természetesen a többi barátom nem biztatott inkább elvették a reményem. Majd fél évig csak jártam vele nem adtam fel de ő elrontotta. Egyszer szülinapomon egy üzenet fogadott reggel. A szerelmem volt az. És azt írta. "Bocsi kicsim de én lefeküdtem egy másik lánnyal" össze tört bennem minden. Majd 15 lettem és felhagytam az internettel és lett egy barátom akivel minden nap találkozok és most lesz 5 hónapja hogy együtt vagyunk. Szomorú de boldogan ér véget a sztorim. :)

Örök remény, de szomorú vég

(Angie, 2017.11.07 18:58)

Körübelül 4-5 évvel ezelőtt kezdődött ez az egész mikor megismertem valakit. Nem gondoltam volna, hogy ennyire szinpatikus lesz nekem. Nem mertem elmondani neki hogy tetszik nekem, de a családomból mindenki tudta. Ismerték is, ezért féltem, hogy egyszer eljut hozzá a hír, hogy nagyon oda vagyok érte. Eltel nagyjából 4 év, de addig mindig beszélgettem vele. Egyszer csak eljött a névnapom, és ő megjelent. Mikor megláttam, hirtelen köpni és nyelni se tudtam. Egyszerűen ledermedtem. Sokáig nem láttuk egymást, így mind a ketten sokat változtunk ez idő alatt. Mikor ő meglátott, nem tudta kit láthat, hiszen annyit változtam. Egész nap zavarban voltam miatta, de ő csak mosolygott rám. Nagyon azt se tudtam, hogy hol a fejem. Később kihívtam tollasozni. Sokaig tollasoztunk és közben beszélgettünk. Egyszer csak megkérdezte: "Mondd! Veled már történt már olyan hogy valaki bevesődik neked mint az alkonyatban Jacobnak a kislány?" Én válaszoltam neki, hogy igen, és visszakérdeztem hogy vele történt e mar ilyen, és neki is ez volt a válasza. Ezután kínos csend lett, majd később megkérdezte: "Na és elmondod hogy ki az?" Hirtelen megálltam és elgondolkoztam hogy vajon elmondjam-e. Végül nem mondtam el. Majd egyszer csak visszakérdeztem, hogy vajon ő elmondja-e, de csak akkor mondja el, ha én is. Elnevettem magam, és mondtam neki hogy ez nem ér. Majd megint csöndbe maradt, de aztan hirtelen megszólalt, hogy: "Jó elmondom. Nekem veled történt ilyen, de még akkor mikor megismertelek. Hirtelen sokk hatas alá kerültem, és feldolgoztam. Aztan elmondta hogy ő se nagyon merte ezt elmondani, de mindenki tudta, még a te családod is. Ezeket mikor elmondta, nehezen tudtam feldolgozni. Végül elmondtam, hogy nekem meg ő volt ilyen. Utána is sokszor beszélgettünk, de már bátrabban. Majd egyszer csak azt mondta, hogy beszélni szeretne velem. Kimentünk este a teraszra, mert éppen nálunk volt, de én nagyon megijedtem. Leültem egy székre, és vártam. Odafordult felém, és felsegített a székből. Megfogta a derekam, utana megsimította az arcom, majd én már csak annyit éreztem, hogy megcsókolt. Az volt eddigi életem legszebb csókja. Telt az idő, és titokban találkozgattunk, majd egyszer csak megszólalt: "Én nagyon szeretlek, már évek óta, és szeretni is foglak, bármi van, mindig itt leszek és vigyázok rád!" Majd megcsókolt mégegyszer. Másnap megtudtam, hogy összejött egy lánnyal, és nagyon rosszul esett. Később ismét felkeresett, és tovább beszelgettünk, és mindig nekem panaszkodott a barátnőjével kapcsolatban. Mindig segítettem neki, de közben én szenvedek, de még mindig azt mondja, hogy engem szeret, de már van valakije. Nem értettem és meg mindig nem értem, hogy akkor miért jött össze a másik lánnyal. Mondtam neki, hogy már 5 éve éreztük ugyanazt, de ő mégis mást választott, így próbáljuk meg elfelejteni egymást. A családunkból, mindenki szurkolt, hogy együtt legyünk. Bíztattak is minket, de a harmadik személy belekevert ebbe a dologba. Még mindig nehezen tudjuk elengedni a másikat, de meg mindenki abban reménykedik, hogy nekünk lesz közös jövőnk. És így ért veget, egy alakuló kapcsolat ami 5 éven keresztűl érzésekkel volt tele.

Bizalom

(Névtelen , 2017.04.17 03:28)

A suliban volt egy srác hetedikes volt és én is csak nemugyanabba az osztályba jártunk.Volt egy folyosó a haverjaival mindik ki ment és mi is kimentünk a barátnőimmel.Pont előttük mentünk el mindig.Azután ahogy teltek a napok azt vettem észre hogy egyre többet néz engem és figyel.Sokszor egymás szemébe néztünk.Kiderült hogy szerelmes belém.Azutan egy vagy másfél hónapra rá én is szerelmes lettem belé.Az egyik barátnőm össze akart hozni vele mert nem bírta nézni ahogy "szenvedek".Majdnem sikerült is neki.Mindig oda szólt neki hogy menj már oda hozzá (mármint hozzám).De nem mert oda jönni.Rá írtam a srácra hogy nem muszáj oda jönni ha nem akar és hogy én se tudom hogy mi lett a barátnőmmel.És leírt mindent hogy szerelmes belém mióta tetszik neki stb.És írtam neki hogy hat szerintem ő is cuki.Nagyon örült neki.Utánna megkérdezte hogy nem-e jönnénk össze.Nagyon örültem én is hogy megkérdezte.Nagyon szerettem de nem igazán mertünk egymáshoz oda menni.Aztán elment sitáborba.Ott elvileg mersz vagy merszeztek.Az egyik haverja azt mondta neki hogy csókoljon meg egy lányt miközben együtt voltunk.És megcsókolta.Utánna ezt megírta nekem is a srác.Teljesen ki készültem pont a barátnőmnél voltam és mentünk az öccséért a suliba.Mikor jöttünk haza fele vagyis a barátnőmékhez akkor szó szerint kisétáltam a kocsi elé.Szóval meghaltak volna azért a fiúért.Nem tudom mit éreztem de majdnem meghaltam.Még szerencsém volt hogy megállt a kocsi.Azutan rám irt hogy annyira sajnálja meg hogy szeretne újra kezdeni stb.Én bele mentem.Ujra elkezdtünk járni.Már ölelkeztünk és megvolt az első csók is.Aztan megint bejött egy másik lány az életébe.Megint szakítottunk.Mar nem bíztam benne annyira és már nem is annyira szerettem.Aztan megint össze jöttünk ez sem tartott sokáig mert elmentünk jégdiscoba.Ott is valami más lányt tudtam meg.Azután egyáltalán nem bíztam benne és nem szeretem annyira legalábbis mint régebben.Most pedig megint szakítottunk az egyik osztálytársam miatt.Szinte kerülöm minden nap.Csak nem sikerül.Elég sok órám van vele és valahogy mindig megtaláljuk a szemkontaktust.Most valamennyire megint szeretem de egyáltalán nem annyira mint régen.Megint újra akarja kezdeni és nem tudom hogy mit válaszoljak rá.Remélem segítettem valamennyit nektek.Tényleg egy kapcsolatban nagyon fontos a bizalom sőt anélkül nincs is kapcsolat!

Re: Bizalom

(csak egy tanács, 2017.07.10 19:46)

szerintem ne kezd ki vele megint mert akkor lehet a barátnőddel fog kikezdeni amugy is megigérte megprobálja ujra veled mi lett a vége? egy ujjabb lány! sztem hagyd a francba mert biztos más srácnak is bejössz :3

Én és ő

(Xdxdxd, 2017.06.10 10:20)

12 éves voltam, amikor megismertem egy helyes fiut, sokszor beszéltünk msn sms en de olyan 2 hét múlva megváltozott minden, elkőltőzött akkor össze tört bennem minden. Bár még tartott a neten a kapcsolatunk de az már sose volt olyan mint régen. Egy délután rámirt vártam hogy mit ír. De sajnos nem jó hírt kaptam. Azt irta hofy már nem akar velem járni mert már nem szeret, és hogy talált mást,. Zokogva ültem el a gépem elől. Eltelt egy fél év meg mindig hiányzott, de elkellett fogadom hogy ő már nincs többé,. 1 év telt el azóta és végül megbeszéltük hogy barátok maradunk. Azóta minden jó :)

Unoomm...

(Fekete Elizabet, 2017.05.08 22:11)

Ez nagyon rovid történet lesz....en maar nagyon unom hogy meg a semmiert is nekem kell bocsanatot kernii...es hogy mindig en szivom meg es en sirok ejszakakon at mikor neki kellene de neki meg EGY konnycsepp se jon ki a szemen.....KEZDEM UGY EREZNI HOGY CSAK SAJNALATBOL VAN VELEM!!!...es azt is hogy maar nem szeret!....mert hat hogy is lehetne szeretni egy olyan embert aki en vagyok?
Mindenki utal..senki nem szeret ugy igazan...SZERELEMBOL!!!!

"Elválaszthatatlanok voltunk.."

(Fekete Elizabet, 2017.04.15 01:02)

Volt az iskolaban egy fiu aki nagyon jol nézett ki. Egy nappal kéesőbb kiderült hogy egy osztályba fogunk járni. Amikor meglattam reggel a padban leghatul odamentem hozzá és megkérdeztem: leülhetek?
Erre ő azt mondta hogy: persze, mért ne.
És igazából azt az orát végig beszélgettük és bevallom nagyon rendes srác volt. Másnap az orák után megkérdezte hogy elmegyunk e valahova. Én erre mondtam hogy perszee. Elmentünk az iskola mellettibkisutcába és.ott leültünk egy padra. Beszelgettünk! Mikor már nagyon sok idő eltelt mondta: haza kisérlek!
Én erre mondtam hogy: oké előre is köszi!
Mentünk hazafele és megálltunk egy sarkon. Azt mondta nekem hogy: nem annyira ismerjük egymást de nekem nagyon tetszel.....szeretnél a barátnőm lenni?
És mivel nekem is nagyon tetszett a.srác ezert egyből rávágtam hogy: igen!!
Sok idő eltelt és egy nap az a lány tetsuett meg neki akit én tényleg nagyon utáltam. Mondta nekem hogy: figyelj rám!!....már nagyon sok ideje együtt.vagyunk és szeretném ha tudnád hogy én nagyon szerettelek téged!!...de....már egy másik lány tetszik!!...SAJNÁLOM!
Én erre megkönnyeztem és otthagytam őt!!
Az volt benne a legrosszabb hogy az előtt egy pár nappal mondta hogy: ÖRÖKKÉ EGYÜTT LESZÜNK...MEGÍGÉREM!!
És most kiderült hogy mégsem!!

Sajnálom nem tudok élni nélküled

(Szabó flaora, 2017.03.28 16:37)

Éppen sétáltam az esti órákban haafelé de szemben találtam egy kapucnis dzekis. Fiut nem láttam az arcát ,kicsit féltem de amint lehajtotta a kapucnit a fejéről vl-mi furát éreztem egyből elszált a félelmem,megse mertem mukkani viszont őis csak anyit mondott: »sziaa« énis montam h szia aztán elkerültük egymást és tovább mentünk amikor hazaértem ettem,ittam és elkezdetem tanulni. De közben megcsippant a telóm és egy sms em jött. Mikor megláttam h az a fiu akivel találkoztam ,szinte majdnem elájultam azt irta holnap találkozzunk a suli ellött 6. Óra után a nevem "dave". Visszairtam hogy renben. Reggel már majd kiugrottam a bőrömből alig vártam a 6. Órát . amikor vége lett azonnal kisiettem a suli elé és vártam és megis jött aztmonta gyere menjünk sétálni tudtam h sok idöm van mert anyuéknak aztmontam h az egyik barátnömnél leszek . Beszélgettünk es beszélgettünk. Mikor már elindultunk hazafelé megkérdezte h járunk e ,persze és azonnal igent montam és egy puszival indultunk el külön. Hát 1 évvel késöbb a barátom szakitott velem ,azt monta van valaki más akit szeret persze én pofonvágtam es faképnél hagytam egy héttel késöbb nem birtam tovább bem ertettem nélüle minek élek . Irtam egy levelet melyben leirtam az érzéseim és elbucsuztam. Es. Odaadtam neki. ....................................

A szent johanna gimi❤

(Szabó flaora, 2017.03.28 00:23)

Én ;reni 9-es tanuló vagyok most kezdem az évemet szeptemberben . Kisidö után elkeztem a tanévet sajnos a szünet közben kihagytam a golyatábort igy nem tudtam megismerkedni az osztálytársaimmal,igy ismetetlenül ültem le egy padra a székre ledobva a táskám miközben egyre több diák vonult be az osztályba egybol kiszurtam egy fekete haju lányt aki a melketem lévö. Padot foglalta el aztán ideszolt hogy ide jöhet e én erre igent montam és beszélgetni keztünk a neve;virág, aztán felnéztem és ekkor pillantottam meg elösször antal kelemen ádám (cortezt)helyes végtelenül szép arcu srác egy ével idössebb nálunk egyböl megtetszett és elgondolkodtam egy ilyen szinte az iskola legmenőbb leghelyesebb diákja mitkeresne egy olyannál mint én aki a nyomik táborát erösíti hát sehogy!

Én és ő❤

(Szabó flaora, 2017.03.28 00:10)

12 éves voltam amikor megismerkedtem egy fiuval a neve:ákos volt,már egy ideje figyeltem de közbrn rengeteg barátomnak elmontam h tetszik a fiu . De az egyik barátnöm elhatározta beszél a fiuval rs valoban brszéltek és kiderült h a fiu is figyelt es énis tetszettem. Neki aztán járni keztünk de nemtörtént semmi éppenhogycsak köszönt egyszer kétszer de egyszer elmontam neki mit érzek és megpuszékt ,eltelt idö után egy hirt kaptam az unoka tesvérétől h elköltözik,. Azután a napjaim is rosszak voltak eltelt eggy év és visszaköltözött és beszélni akartam vele de ő megüzentette a barátjával h szakit mert mással jár .ezután reménykedtem h vlmi mégis de semmi mostanra már elhalványultak az érzelmeim !☺️☺️

Akkor is szeretem!

(Réka, 2017.03.18 09:13)

Sziasztok!
12-éves lány vagyok. Év elején új osztályba kerültem mivel iskolát váltottam. Az osztályban van egy fiú aki már év elején tetszett. Ő vele nem nagyon tudok ténylegesen beszélgetni mivel állandóan cukkol. Előszőr csak a tolltartómat lopkodta aztán tovább ment. Nagyon sokat cukkol és én is őt. A nagyobb események: kedden hittanon én töröltem le a táblát és beletöröltem a "rajzába" erre ő: ne má letörlöd a rajom is? Mire én hátra néztem és a táblát nem is figyelve egy húzással letöröltem. Mikor vissza ültem a helyemre hátra fordultam és ezt mondtam neki: és még csak búntudatom sincs! Óra után az ebédlőbe tartottunk( én két barátnőmmel ő a barátaival ) és hirtelen túl közel jött hozzám. Persze gondolhattam volna hogy rosszban sántikál. Na igen a kis szemét kivette az üvegemet a táskám oldalsó zsebéből és felrakta a legközelebb lévő magas tárgyra: a foci kapu tetejére. Én amolyan "ugye ezt nem gondolod komolyan" nézéssel meredtem rá. Elővettem a sálam és azzal egy pillanat alatt megszereztam a kulacsot. Persze ő már messze járt.
Péntek: rajz órán ő osztotta ki a rajzokat. Nekem persze a fejemre rakta. Aztán amikor én összeszedtem a mappàkat jött a neheze. Mikor ő hozzá értem és megáltam a padja elött hogy elkérjem a mappát ő értetlenül meredt rám. Megkértem hogy adja be. Erre ő megkérdezte hogy mit?. Elmondtam neki hogy a mappát. Ő meg meg kérdezte hogy miért?. Na itt telt be a pohár. Megkerültem a padot és kivettem a kezéből. Erre ő megkérdezte hogy miér vettem eltőle? meg hogy miért viszem el?. De akkor én már máshol voltam. Ja eszembe jutott még egy sztori. Ez már régebben történt ( 2. Félév eleje felé kb 2-3 hete). Éppen készülődtünk és már indulni kezdtünk. Amikor is a szekrényeknél pakoltunk és közbe mi lányok beszélgettünk. Egyszer csak két kéz megragadta a vállam és megrázott. Ösztönösen összerándultak. Aztán a kezek elengedtek és ő ment el mellettem. Ahogy hátra nézett láttam az arcán egy csínytevős mosólyt. Egyből tudtam hogy ő volt az. Ja és mégegy. Éppen tesi óra volt és kosaraztunk. Egy csapatban voltunk ( ha ő a csapatkapitány mindig egy csapatban vagyok vele. Nem feltűnően de kb. 3. emberként engem választ.) és én éppen futottam segíteni kosarat dobni. Mikor mellette futottam el ( kétemberközt akartam átmenni. Ő volt az egyik) véletlenül neki simultam. Ez kb. 3 másodpercig tartott mert utána futottam is tovább. Tapasztalat: jó hozzá simulni! :)

Ezek után taán mégjobban szeretem. Nagyon tetszik benne hogy úgy próbálja felhíni magára a figyelmemet hogy cukkol!!! :)

nemtudod

(nemfontos:$, 2017.02.06 19:47)

2015 nyár derekán egy fiú ès egy lány egymásra talált .A fiú legbelül kedves önzetlen de a nagy világ nem így ismerte. A lány kedves és bájos butácska a nagy világ ilyennek látta. Talán a fiú abba a bolondos mosolyba vagy abba az igèző szempárpa szeretett bele. Mèg ő sem tudja ugy hiszem, szerelmük kalandos bolondos törtènetèt elnesèlem neked. Nem voltak ők mindig egymásba szerelmesek sőt a lány nem is kedvelte, de a fiú megnyerő mosolya meg igèzte a lányt a lelkéig hatolt. Szó szót követett egy napon majd a szót a csók váltotta fel enapon. A lány a szerelemtől orráig sem látott pedig a fiu viselkedèsèröl messzire látszott hogy már nem őszinte a lányhoz. Csak a lány nem látta a szerelemtöl mely elvakította. Egy idő mulva majd ő is rájött hogy mifèle játèkot játszottak vele s a sírva epekedett szív szerelme után de ő mint báb csak nèzett rá nèmán. Talán várta mikor örjöng kiabál de a lány csak enyhe csókot lehelt arcára s könnye folyt miközben várt egy választ mièrt pont ő kit igy átver s mért nem más kinek szívèbe ekkora fájdalmat ébreszt. A fiu megbánta tettét s itt már a bocsánat kevés. Epekedett a lány után de a lány szíve másè már. Ebböl a törtènetböl tanulság hogy kit szeretsz ne bántsd meg soha mert jön majd más ki èdes csókokat lehel ajkára ès összetört szíve minden darabkája össze forr s a te neved már csak rèmálom.

marietta0012

(Marietta , 2017.01.27 19:50)

Forever Alone

(Csaba..., 2016.12.29 01:30)

Igaz törtènet ez az èletem.
nos szóval sok lány utasította vissza, volt amelyikbe beleszeretem, volt aki nagyon tetszett, de aztán amikor felköltöztünk ide pest környèkère ès elkezdtem járni a mostani iskolamba nem fogadták valami jól (Infó 16èves vagyok)
most 10.èv folyamba össze ismerkedtem 2best friends barátnöm barátnöjèvel(tudom fura) azzonal megtetszett kiderült hogy ö is szereti japan ès az animèkel egyre többet beszèlgetűnk elhivtam kajálni, sètálni aztán így folytatódott majd el akartam neki mondani hogy èletembe elöszer szerelmes vagyok , bellè, de vele sajnos örökre csak baratok lehetünk , èn mèg mindig szerelmes vagyok bellè, megváltoztam miatta, de örökre barátok......anyi visszautasitas után , és az összes barátom(mind állbarat volt) elküldött, egyedül vagyok ès utál az osztályom,,,, de nem èrdekel ne ez mind ha a lány is így èrezne, ès szerelmes vagyok bellè minden nap èrte dobog a szivem.... de soha nem ölelhetem, csokolhatom....elhatároztam hogy nem a nök iránt fogok "èrdeklödni".... de örökè szeretni fogom

Az álmok valóra válnak

(Veress Jennifer, 2016.12.28 00:49)

Egy oszi nap megismertem egy fiut. Nagyon megtetszett. A barataim joba voltak vele,mert egy suliba jartak,en meg egy mas helyen jartam suliba igy nem ismert engem. Az egyik baratom egy ejszaka rairt,hogy nekem tetszik. Es a fiu az este irt nekem,nagyon izgultam es egkyre tobbet beszeltem vele. A baratnom meghivta a szulinapjara. Es aznap ossze jottem vele,es addig eselyem se volt. Minden nap talalkoztunk annak ellenere,hogy o a nagy varosban lakott. Ejszakakat es nappalokat toltottunk egyutt. Egy nap a bulibol jottunk haza es epp csokoloztunk a kocsiban ulve amint elindultunk egy auto belenk jott. O megserult rengeteg muteten ment keresztul.

az igaz szerelem

(Eden, 2016.12.15 19:33)

Sziasztok.
szeretném veletek megosztani a saját szerelmi történetemet.
Szerelem volt első látásra, igaz tiltott, mert férjnél voltam, és ő sem volt szingli.
Amikor elöször megláttam megállt az idő.
Szó szerint megállt az idő, minden lelassult, és csak Ő meg én voltunk.
Évekig a legjobb barátok voltunk. Aztán ő szakitott a párjával én pedig elváltam, és 5év után végre egymásra találtunk.
Külföldről jöttem haza, ott várt a repülö téren(akkor már sok éve nem láttuk egymást, és amikor ott állt elöttem, megint megállt az idő.
A karjaiba kapott, felemelt, magához szoritott, és a fülembe sugta, hogy most már jöjjön vagy a menyország, vagy a pokol együtt fogjuk megélni. Ennek már 6 éve. És éppugy szeretem azota, mint akkor amikor megállitotta a világot.

Egy hétfő délután...

(Wolvi, 2016.09.19 17:59)

15 éves voltam... Akkoriban még nem nagyon érdekeltek a fiúk, egészen addig amíg meg nem ismertem Őt.
Hétfő délután volt, és én azon a buszon ültem, amin általában minden hétfő délután. Az ablakból láttam, hogy hamarosan elérkezik az én megállóm, ezért felálltam és hátrasétáltam a hátsó ajtóhoz. Csak ekkor szembesültem azzal, hogy rajtam kívül csak egy ember ül a buszon, az is háttal nekem. Megnyomtam a megállást jelző gombot és rápillantottam az utasra, aki mintha megérezte volna, abban a pillanatbán hátrafordult és farkasszemet néztünk. Elkaptam a fejem, de éreztem, hogy ő nem tett ugyanígy. Még mindig nézett. Leszálltam a buszról de egy pillanatra még visszatekintettem a fiúra. Találkozott a tekintetünk. Lassan felemelte a kezét, és intett egyet.
Másnap reggel szintén ott ült a buszon. Leültem egy kettes ülésre, majd csak arra eszméltem fel, hogy valaki mellém ül. Nem valaki volt... Ő volt az. Megsimította kezem, majd beszélgetni kezdtünk.

Nem volt közönséges a kapcsolatunk. Nem mondtuk egymásnak minden nap, hogy szeretlek, és nem posztoltunk ki sehova "Életem szerelmével" felirattal ellátott képeket. De tudtuk, hogy attól még mi igen is sokat jelentünk a másiknak. Sokszor volt, hogy egyikünk sem szólalt meg, csak sétáltunk az utcán kézen fogva. Nem kellett felesleges szavakat ejtenünk ahhoz, hogy megértsük egymást. Szerettem... és tudtam, hogy ő is szeretett engem.
De egy végzetes augusztus véget vetett a kapcsolatunknak. Kiderült, hogy a szülei úgy döntöttek, hogy Angliába költöznek. Az utolsó napunk együtt szomorúan telt. Csak ültünk egy padon és felelevenítettük, hogy ismerkedtünk meg, átbeszéltük újra a közös emlékeinket. Este felé, mikor már mennie kellett, szorosan megölelt és egy könnyű csókot lehelt az ajkamra, majd a fülemhez hajolt és csak ennyit mondott:
- Ne szomorkodj, én mindig szeretni foglak... - suttogta majd elment... örökre. Nehezembe telt feldolgozni a szakítást. Tudtam, hogy valami majd úgyis véget vet a kapcsolatunknak, csak nem számítottam, hogy ilyen hirtelen lesz vége. Szerettem...

Re: Egy hétfő délután...

(Anna, 2016.09.19 18:11)

Hú ez igaz?

Re: Re: Egy hétfő délután...

(Wolvi, 2016.09.19 18:12)

Sajnos igen :(


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Következő » 

 
Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 91339
Hónap: 1332
Nap: 69